|
Перспективи РН в зв'язку з вступом України в ЄС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 03 жов, 2022 16:47
_hunter написав: drevlyanin написав:Будемо сподіватися, що таке випробування все таки щось змінить в Україні. Інакше країну чекає величезне розчарування і невеселе майбутне.
Угу: в 91-м сподивалысь. Потом в 14-м сподивалысь. Ну давайте еще в 25-м посподиваемось чуть 
Ну особисто я не тільки сподіваюсь біля монітора, а й роблю, що можу. Але пройти наодинці той шлях за всіх українців, кому ліньки злізти з дивану, на жаль не зможу, звиняйте. А ви що пропонуєте-плисти по течії, а там куди винесе чи розбігтися по країнах, де все більш-менш налагоджене?
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 458 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 03 жов, 2022 16:54
drevlyanin написав: _hunter написав: drevlyanin написав:Будемо сподіватися, що таке випробування все таки щось змінить в Україні. Інакше країну чекає величезне розчарування і невеселе майбутне.
Угу: в 91-м сподивалысь. Потом в 14-м сподивалысь. Ну давайте еще в 25-м посподиваемось чуть 
Ну особисто я не тільки сподіваюсь біля монітора, а й роблю, що можу. Але пройти наодинці той шлях за всіх українців, кому ліньки злізти з дивану, на жаль не зможу, звиняйте. А ви що пропонуєте-плисти по течії, а там куди винесе чи розбігтися по країнах, де все більш-менш налагоджене?
Я для себя решил по пути наименьшего сопротивления двигаться 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 486 раз.
-
- Профіль
-
2
Додано: Пон 03 жов, 2022 17:21
_hunter написав: drevlyanin написав:Ну особисто я не тільки сподіваюсь біля монітора, а й роблю, що можу. Але пройти наодинці той шлях за всіх українців, кому ліньки злізти з дивану, на жаль не зможу, звиняйте. А ви що пропонуєте-плисти по течії, а там куди винесе чи розбігтися по країнах, де все більш-менш налагоджене?
Я для себя решил по пути наименьшего сопротивления двигаться 
Воля ваша, ви мабуть молодший і маєте досить часу прижитися на новому місці. Але я таки не впевнений, що це в будь якому випадку шлях найменшого спротиву. От виїдете ви в умовну Чехію чи Фінляндію, а туди припреться кілька десятків тисяч "чмобиків" зі снегірії. Комфортно там буде українцям?
-
drevlyanin
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Пон 03 жов, 2022 18:20
Хомякоид написав: drevlyanin написав:Воля ваша, ви мабуть молодший і маєте досить часу прижитися на новому місці. Але я таки не впевнений, що це в будь якому випадку шлях найменшого спротиву. От виїдете ви в умовну Чехію чи Фінляндію, а туди припреться кілька десятків тисяч "чмобиків" зі снегірії. Комфортно там буде українцям?
Ну навіть в Німечині дофіга російських німців, які в масі своєї ватники. Але їх не критична маса, набагато менше ніж чорноти на вулицях. От де проблема. Треба їхати в Канаду, візи українцям роздають без проблем. Мені видали на три роки 
Зараз дофіга а буде ще більше. Коли в Канаді медом намазано, то чому до цих пір не поїхали, валянки та кожуха ніяк купити не можете? Про візу вже давно казали.
-
drevlyanin
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 10:43
🇪🇺 🇺🇦 Україна планує вступити до Євросоюзу за два роки, заявив прем’єр Денис Шмигаль. Цього року він очікує на передвступний етап переговорів.
Також прем’єр-міністр анонсував зміни до закону про порядок відбору кандидатур на посаду судді Конституційного суду, який критикувала Венеціанська комісія. Цей закон — одна з вимог Євросоюзу для початку перемовин про вступ. Уряд готовий переглянути нещодавно ухвалене законодавство до початку саміту «Україна — ЄС», який відбудеться 3 лютого
-
vitaliian
-
-
- Подякував: 2121 раз.
- Подякували: 3016 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|