Перспективи РН в зв'язку з вступом України в ЄС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17181920
Повідомлення Додано: Пон 03 жов, 2022 16:47

_hunter написав:
  drevlyanin написав:
Будемо сподіватися, що таке випробування все таки щось змінить в Україні. Інакше країну чекає величезне розчарування і невеселе майбутне.

Угу: в 91-м сподивалысь. Потом в 14-м сподивалысь. Ну давайте еще в 25-м посподиваемось чуть :lol:

Ну особисто я не тільки сподіваюсь біля монітора, а й роблю, що можу. Але пройти наодинці той шлях за всіх українців, кому ліньки злізти з дивану, на жаль не зможу, звиняйте.
А ви що пропонуєте-плисти по течії, а там куди винесе чи розбігтися по країнах, де все більш-менш налагоджене?
drevlyanin

Подякував: 458 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 03 жов, 2022 16:54

drevlyanin написав:
  _hunter написав:
  drevlyanin написав:
Будемо сподіватися, що таке випробування все таки щось змінить в Україні. Інакше країну чекає величезне розчарування і невеселе майбутне.

Угу: в 91-м сподивалысь. Потом в 14-м сподивалысь. Ну давайте еще в 25-м посподиваемось чуть :lol:

Ну особисто я не тільки сподіваюсь біля монітора, а й роблю, що можу. Але пройти наодинці той шлях за всіх українців, кому ліньки злізти з дивану, на жаль не зможу, звиняйте.
А ви що пропонуєте-плисти по течії, а там куди винесе чи розбігтися по країнах, де все більш-менш налагоджене?

Я для себя решил по пути наименьшего сопротивления двигаться :oops:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 486 раз.

Профіль
2
Повідомлення Додано: Пон 03 жов, 2022 17:21

_hunter написав:
  drevlyanin написав:

Я для себя решил по пути наименьшего сопротивления двигаться :oops:

Воля ваша, ви мабуть молодший і маєте досить часу прижитися на новому місці.
Але я таки не впевнений, що це в будь якому випадку шлях найменшого спротиву. От виїдете ви в умовну Чехію чи Фінляндію, а туди припреться кілька десятків тисяч "чмобиків" зі снегірії. Комфортно там буде українцям?
drevlyanin

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 03 жов, 2022 18:20

Хомякоид написав:
  drevlyanin написав:
Воля ваша, ви мабуть молодший і маєте досить часу прижитися на новому місці.
Але я таки не впевнений, що це в будь якому випадку шлях найменшого спротиву. От виїдете ви в умовну Чехію чи Фінляндію, а туди припреться кілька десятків тисяч "чмобиків" зі снегірії. Комфортно там буде українцям?

Ну навіть в Німечині дофіга російських німців, які в масі своєї ватники.
Але їх не критична маса, набагато менше ніж чорноти на вулицях. От де проблема.
Треба їхати в Канаду, візи українцям роздають без проблем.
Мені видали на три роки :D

Зараз дофіга а буде ще більше.
Коли в Канаді медом намазано, то чому до цих пір не поїхали, валянки та кожуха ніяк купити не можете? Про візу вже давно казали.
drevlyanin

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2023 10:43

🇪🇺 🇺🇦 Україна планує вступити до Євросоюзу за два роки, заявив прем’єр Денис Шмигаль. Цього року він очікує на передвступний етап переговорів.

Також прем’єр-міністр анонсував зміни до закону про порядок відбору кандидатур на посаду судді Конституційного суду, який критикувала Венеціанська комісія. Цей закон — одна з вимог Євросоюзу для початку перемовин про вступ. Уряд готовий переглянути нещодавно ухвалене законодавство до початку саміту «Україна — ЄС», який відбудеться 3 лютого
vitaliian

Подякував: 2121 раз.
Подякували: 3016 раз.

Профіль
  #<1 ... 17181920
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор