Як захистити фінанси під час війни

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Події порталу FINANCE.UA, нові продукти та сервіси.
Повідомлення Додано: Сер 27 кві, 2022 11:38

Як захистити фінанси під час війни

12 та 13 травня для українців буде проведено масштабну онлайн конференцію «Мої фінанси під час війни: захист та контрнаступ — особистий план Маршалла», що охопить усі фінансові та соціальні питання воєнного часу від оформлення трудових відносин з українськими та іноземними роботодавцями до ефективних капіталовкладень, що допоможуть вам задрейфувати у буремному фінансовому вихорі сьогодення.

Чому це зараз потрібно? Війна вносить у життя українців свої корективи. Безжалісною рукою вона відняла у нас близьких, домівки, улюблену справу, свободу, впевненість, похитнула віру у справедливість і людяність. У пошуках порятунку багато українців покинули свої домівки і роз’їхались по всьому світу. Хтось залишився на рідній землі, а дехто перетнув кордон. Але проблема пошуку джерел прибутку не має кордонів, адже як в Україні, так і за її межами надзвичайно гостро стоїть питання забезпечення своїх родин на рівні звичного довоєнного життя.

Пошук систематичних джерел прибутку, заощадження та ефективне інвестування заробленого — це основні три складові добробуту кожного українця. Саме така формула добробуту була закладена в основу нашої онлайн-конференції.

Конференція поділена на два дні:

протягом першого висвітлюватимуться гострі соціально-юридичні аспекти працевлаштування українців в Україні та за кордоном, оцінки збитків за пошкоджене майно, а також мова йтиме про соціальні гарантії від держави для внутрішньо переміщених осіб та родин українських захисників;

на другий день поговоримо про заощадження та інвестиції з секретними лайфхаками від експертів у сфері криптовалюти, фондових ринків та нерухомості.
Для широкого висвітлення усіх заявлених тем запрошено 15 експертів, які мають успішний багаторічний досвід у своїй галузі.

Участь в конференції є символічно платною зі зручними варіантами участі; а частину зібраних коштів буде направлено на підтримку наших славних героїв — Збройні сили України!

Детальніше про конференцію
Ірина_
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 4048
З нами з: 14.09.13
Подякував: 983 раз.
Подякували: 1956 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 18 тра, 2022 12:23

Придбати запис

При використанні промокоду ODB10 знижка 10%!
Ірина_
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 4048
З нами з: 14.09.13
Подякував: 983 раз.
Подякували: 1956 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1 5674
Переглянути останнє повідомлення
Чет 21 кві, 2022 10:08
Ірина_
0 3458
Переглянути останнє повідомлення
Пон 18 кві, 2022 10:24
Ірина_
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама