|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 25 бер, 2023 23:34
Козак-характерник написав: Чукча2 написав:Поздравляю!;)
Дякую! Кучинелли написав:Куме, привет и от меня, рад тебя видеть.Давай в теме коротко расскажи о своих похождениях и дальнейших планах. Но умеренно, т к не место для курилки.
Всім привіт! Я в Сакраменто. Всім дякую за увагу до моєї персони.  Все добре в мене. Одружився. Планую залишитися назавжди в США. Життя одне, а невідомо коли війна закінчиться. Жінка - громадянка США українського походження, тому буду тут натуралізовуватися. Сорі за флуд. 
Добре що аватарку прибрав.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 965 раз.
- Подякували: 5200 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 25 бер, 2023 23:49
Shaman написав: fler написав: Wisznia2021 написав: На курсах є жінка, 49 років, 25 з них в Німеччині, туркиня, розмовляє, розуміє, писати зовсім не вміє: звісно, що люди з Турції і Сомалі знають куди краще мігрувати.
Тобто по приїзду в Німеччину їй було 24 роки і за наступні 25 років вона так і не навчилася писати німецькою мовою. Мабуть у неї троє дітей?  У турків здебільшого не прийнято, щоб жінка працювала. Вона має сидіти вдома, займатися дітьми. Всі інші питання вирішує чоловік.
не написано, може вона взагалі не вміє писати? це в Туреччині прийнято. в Європі народ підлаштовується під країну перебування. тут, як й в Америці, я гадаю потрібно, щоб працювали обидва члени сім'ї - бо інакше важко
Зависит от потребностей и состава семьи. Просто когда один работает, то может на жизнь хватать, а на скирдовать - не очень. Или скирдование небольшое. В любом случае, когда второй супруг работает, то там некислый плюс получается. В Украине средний доход не подразумевает радикального улучшения финансового положения семьи, поэтому особого смысла в работе второго супруга нет. Чтобы было наглядно, на год для семьи из 4 взрослых и 2-х детей минимально в НЙ надо где-то 42 тысячи, это около 50 куе дохода. Это 25 долларов в час - не самая-самая начальная зарплата, но где-то так. Невысокая. Допустим, пусть и будет эта зп. Если второй супруг тоже работает на 25 в час, то в год порядка 40 куе остается. Там не совсем линейная зависимость - налоги прогрессивные да и при доходе менее 56 куе в год, налоговый возврат на 2-х детей будет около 10+ куе.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7712 раз.
- Подякували: 4708 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Нед 26 бер, 2023 00:02
akurt написав: Denik написав:Багато хто з високими посадами виїхав. Відповідно посади вже були зайнятими.
Якщо можна, то перекладіть ці фрази на зрозумілу людську мову.
Наверное, имелось ввиду, что если условный начальник отдела чего-то там выехал/ла в ЕС, то на его/ее место уже кто-то сел и не факт, что по возвращении с него встанет, чтобы уступить путешественнику. Это закономерно.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7712 раз.
- Подякували: 4708 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Нед 26 бер, 2023 00:35
Shaman написав:я ж не проти, кажіть й далі у вас не фірма, а якась прям кузня кадрів - всі хто не поїхав, так в десяти країнах CFO відразу влаштувались. чи ви якийсь суттєві подробиці не пишете 
Я ніколи не казав, що усі поїхали працювати CFO. Навпаки, одразу CFO ніхто не поїхав. Але вони і в Україні не були CFO, не треба перекручувати. Я казав, що люди поїхали приблизно на такі самі посади, які в них були в Україні. Може на грейд нижче. Ось і усе. Впевнений, що ніхто з них іншої мови, крім англійської, не знав на той момент. Ця кузня кадрів називається аудит. І більшість таки спочатку саме в аудит і поїхали. Але були й такі, що поїхали на інші посади. Ось і усе. Тому я впевнений, що людина з освітою (навіть українською), якимось досвідом та достатнім рівнем англійської (для нашої праці не треба вільного володіння, достатньо професійної лексики, яка вчиться за пару місяців - з власного досвіду) може (не повинна, але цілком може) знайти собі працю за фахом без істотного зниження рівня в більшості країн Європи. І мою впевненість підтверджується власним досвідом та досвідом пари десятків знайомих. А скільки у вас знайомих з подібним рівнем освіти, фахом та мовою, які безуспішно побували працевлаштуватися в іншій країні, що ви так категорично заперечуєте?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 628 раз.
- Подякували: 422 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 26 бер, 2023 01:28
Gastarbaiter написав: Shaman написав:я ж не проти, кажіть й далі у вас не фірма, а якась прям кузня кадрів - всі хто не поїхав, так в десяти країнах CFO відразу влаштувались. чи ви якийсь суттєві подробиці не пишете 
Я ніколи не казав, що усі поїхали працювати CFO. Навпаки, одразу CFO ніхто не поїхав. Але вони і в Україні не були CFO, не треба перекручувати. Я казав, що люди поїхали приблизно на такі самі посади, які в них були в Україні. Може на грейд нижче. Ось і усе. Впевнений, що ніхто з них іншої мови, крім англійської, не знав на той момент. Ця кузня кадрів називається аудит. І більшість таки спочатку саме в аудит і поїхали. Але були й такі, що поїхали на інші посади. Ось і усе. Тому я впевнений, що людина з освітою (навіть українською), якимось досвідом та достатнім рівнем англійської (для нашої праці не треба вільного володіння, достатньо професійної лексики, яка вчиться за пару місяців - з власного досвіду) може (не повинна, але цілком може) знайти собі працю за фахом без істотного зниження рівня в більшості країн Європи. І мою впевненість підтверджується власним досвідом та досвідом пари десятків знайомих.
Да и с корпфином так. Конечно сейчас еще играет роль фактор поддержки украинцев
-
adeges
-
-
- Подякував: 389 раз.
- Подякували: 991 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 26 бер, 2023 11:42
Gastarbaiter написав: Shaman написав:я ж не проти, кажіть й далі у вас не фірма, а якась прям кузня кадрів - всі хто не поїхав, так в десяти країнах CFO відразу влаштувались. чи ви якийсь суттєві подробиці не пишете
Я ніколи не казав, що усі поїхали працювати CFO. Навпаки, одразу CFO ніхто не поїхав. Але вони і в Україні не були CFO, не треба перекручувати. Я казав, що люди поїхали приблизно на такі самі посади, які в них були в Україні. Може на грейд нижче. Ось і усе. Впевнений, що ніхто з них іншої мови, крім англійської, не знав на той момент. Ця кузня кадрів називається аудит. І більшість таки спочатку саме в аудит і поїхали. Але були й такі, що поїхали на інші посади. Ось і усе. Тому я впевнений, що людина з освітою (навіть українською), якимось досвідом та достатнім рівнем англійської (для нашої праці не треба вільного володіння, достатньо професійної лексики, яка вчиться за пару місяців - з власного досвіду) може (не повинна, але цілком може) знайти собі працю за фахом без істотного зниження рівня в більшості країн Європи. І мою впевненість підтверджується власним досвідом та досвідом пари десятків знайомих. А скільки у вас знайомих з подібним рівнем освіти, фахом та мовою, які безуспішно побували працевлаштуватися в іншій країні, що ви так категорично заперечуєте?
оце вже ближче - ключове слово - аудит. я так розумію Big4. це трохи інше - це щось на кшталт ІТ. IFRS - однакове. стандарти роботи - однакові. мова спілкування на фірмі - англійська. може вони ще й поїхали в межах однієї компанії?  й цікаво рівень, з якого вони поїхали але все одно - якщо ти спілкуєшся з клієнтами, то вона будуть розмовляти мовою країни перебування - треба вчити. я не стикався, щоб аудитори менше партнерів змінювали країну. й не забувайте, що по-перше, якщо людина тривалий час попрацювала в аудиті - це кваліфіковані специ (бо інших просто на вихід). й освіта - гарні специ за три роки осягають ACCA - так з такою кваліфікацією можна працювати  загалом, ви взяли вузький сегмент - аудит та міжнародні консалтери, але більшість фінансистів, які працювали просто в бізнесі - вони за кордоном не потрібні на відповідних посадах  й головне - аудиторів Big4 й тут непогано харчують 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 445 раз.
- Подякували: 1018 раз.
-
- Профіль
-
1
3
Додано: Нед 26 бер, 2023 12:48
Shaman написав:й головне - аудиторів Big4 й тут непогано харчують 
Ви смієтесь? Що за приколи пішли  .
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1171 раз.
- Подякували: 1596 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Нед 26 бер, 2023 13:42
Вибачайте за ламерське питання. А чим взагалі ті всі аудитори з контролерами займаються?! Як крали вагонами, так і продовжують...
-
Bolt
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|