Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
начебто в аудиті працювали??? бо такий коментар наводить на думки про дуже велику профнепридатність.
бо зі статті тільки відомо що хтось намагається забрати гривневий еквівалент кредиту в євро до 2014 року. слово мутка підходить. але дуже великі питання. враховуючи, що це кредит в дельті, що там був й депозит та таке інше, й гроші намагається забрати компанія, яка начебто викупила борг. дуже вірогідно, що мутить саме ті, хто намагається забрати цей віртуальний борг - як наслідок знищать реальну компанію.
ще думки є?.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 28 тра, 2023 15:46, всього редагувалось 1 раз.
стаття дивна - несплата боргів не підпадає під таке.
а є якась додаткова інфо - чи це тільки коментар на підставі статті й все?
Статья как статья. Начудил, но поляки тоже не промах попались. Мы узнали об этом с большим опозданием и думаю лишь потому, что мочат его уже свои украинские конкуренты. Статью Вы видите, Мексика его спасёт. В ЕС в последние пол года начали бить организованную преступность. В селе Чехии нашли более 100 трупов, всё иностранцы, основная версия многолетние разборки. Следствие идёт и в прессе об этом напишут только после того как поймают. Будет что-то наподобие борьбы с Ндрагентой, куча трупов на протяжении кучи лет и потом более 350 посадок. Это не один маньяк. Тут тоже ищут группу, а не только нашего героя.
Статья как статья. Начудил, но поляки тоже не промах попались. Мы узнали об этом с большим опозданием и думаю лишь потому, что мочат его уже свои украинские конкуренты. Статью Вы видите, Мексика его спасёт. В ЕС в последние пол года начали бить организованную преступность. В селе Чехии нашли более 100 трупов, всё иностранцы, основная версия многолетние разборки. Следствие идёт и в прессе об этом напишут только после того как поймают. Будет что-то наподобие борьбы с Ндрагентой, куча трупов на протяжении кучи лет и потом более 350 посадок. Это не один маньяк. Тут тоже ищут группу, а не только нашего героя.
чому питаю подробиць - бо надто якось дивно. кинути кредиторів це одне - а оце трупи (ми вже пройшли цей період)... насправді я теж не до кінця вірю полякам, не надто вони відрізняються від нас хоча трохи цивілізації є