Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 762763764765766 ... 1308>
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 11:04

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:
а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція :roll:

Ви, ще й досвідом замісць грошей розраховуєтесь?!🤦‍♂️

цей досвід, якщо в когось є бажання набути, в якості освіти коштує шалених грошей 8)

а гроші за роботу люди отримують, досвід - це бонус :)

Підслухав колись випадково розмову виконроба по мобільнику, будував через ділянку від мене будинок лікарям. Нормально їх рощвів на гроші. Так ось. Мабуть, котрийсь з робітників позвонив до нього по розрахунок. Той відповідає:,, Ти такий молодий, навіщо тобі гроші?! Гроші псують людину... "
Ви мабуть, десь так розраховуєтесь?! 😆
Bolt

Подякував: 4 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 11:14

Faceless написав:І яка ж вам світить пенсія в Польщі?

А що не так з польською пенсією? Скільки назбирав - стільки і отримаєш.
Gastarbaiter

Подякував: 638 раз.
Подякували: 464 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 12:01

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:Ви, ще й досвідом замісць грошей розраховуєтесь?!🤦‍♂️

цей досвід, якщо в когось є бажання набути, в якості освіти коштує шалених грошей 8)

а гроші за роботу люди отримують, досвід - це бонус :)

Підслухав колись випадково розмову виконроба по мобільнику, будував через ділянку від мене будинок лікарям. Нормально їх рощвів на гроші. Так ось. Мабуть, котрийсь з робітників позвонив до нього по розрахунок. Той відповідає:,, Ти такий молодий, навіщо тобі гроші?! Гроші псують людину... "
Ви мабуть, десь так розраховуєтесь?! 😆

по-перше й головне, я не займаюсь розводками 8)
намагаюсь, щоб люди отримували гідну зп, але є встановлені обмеження. й намагаюсь дотримуватися, щоб умови оплати були однаковими для всіх ;)
Shaman

Подякував: 502 раз.
Подякували: 1160 раз.

Профіль
2
3
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 12:50

Faceless написав:
BIGor написав:
  rjkz написав:Нафига мне это?
Я-ж "предпенсионный" .

Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів).

Взагалі багато людей що тут пропагандують анти-еміграцію дивляться тільки на день вперед - скільки вони мають після податків. Такі речі як майбутня пенсія, інфрастуктура, відношення до старих людей (більше 40 років :D), безпека ітд - вони пропускають.
І яка ж вам світить пенсія в Польщі?

Ну не 70 доларів як в Україні. Тут поки важко порахувати - ще мало працюю, але середня пенсія то 1500 зл. (330 доларів) - але зараз бачу що є солідарна частина і накопичувальна.
BIGor

Подякував: 1238 раз.
Подякували: 1663 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 12:52

Bolt написав:
  BIGor написав:
  rjkz написав:Нафига мне это?
Я-ж "предпенсионный" .

Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів).

Взагалі багато людей що тут пропагандують анти-еміграцію дивляться тільки на день вперед - скільки вони мають після податків. Такі речі як майбутня пенсія, інфрастуктура, відношення до старих людей (більше 40 років :D), безпека ітд - вони пропускають.

Єдина надія, що коли всі ініціативні, роботящі порозбігаються з України, то роботолавцям доведеться брати на роботу навіть таких лінивих рукожопів під полтинник, як я. Так, що я наоборот бачу позитив у масовій еміграції з України(особисто для себе) 😎

Ну коли Порошенко відкрив безвіз - то зарплати почали трохи рости через те що звалило багато.
BIGor

Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 12:55

Bolt написав:
  Shaman написав:а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція :roll:

Якщо обіцяють молодий і дружний колектив і цікаві задачі - зразу валити з такої роботи треба - грошей там ви не заробите.
BIGor

Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 14:11

BIGor написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція :roll:

Якщо обіцяють молодий і дружний колектив і цікаві задачі - зразу валити з такої роботи треба - грошей там ви не заробите.

Я тому и влаштуватися не роботу, не можу. Передивляюсь вакансию, І як правило знаходжу слова про,, молодий і дружній крлектив" далі вже можна не читати. Тому і надія, що коли всі молоді і дружні поемігровують то і для мене знайдеться, якась не пильна робота.
Bolt

Подякував: 4 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 14:20

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:
  Faceless написав:
BIGor написав:Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів).

І яка ж вам світить пенсія в Польщі?

Ну не 70 доларів як в Україні. Тут поки важко порахувати - ще мало працюю, але середня пенсія то 1500 зл. (330 доларів) - але зараз бачу що є солідарна частина і накопичувальна.

Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня?
П.С. І в Україні можна 300+ доларів пенсію заробити, але то треба працювати повністю офіційно, не фопом, і з ЗП куди вище середньої
Faceless
Модератор

Подякував: 1401 раз.
Подякували: 7842 раз.

Профіль
4
7
3
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 15:15

Faceless написав:Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня?
П.С. І в Україні можна 300+ доларів пенсію заробити, але то треба працювати повністю офіційно, не фопом, і з ЗП куди вище середньої

За відрахування не знаю, але в мене ЗП вища середньої.
За 300 дол. в Україні пенсія - ну може силовики або чиновники якісь (у суддів доречі 1,7 кує середня пенсія в Україні), багато може таких знайдеться, але в основної маси медіана 70 доларів - і це зараз коли ще курс тримають через західну допомогу.
BIGor

Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2023 15:20

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:
  Faceless написав:Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня?

За відрахування не знаю, але в мене ЗП вища середньої.
За 300 дол. в Україні пенсія - ну може силовики або чиновники якісь (у суддів доречі 1,7 кує середня пенсія в Україні), багато може таких знайдеться, але в основної маси медіана 70 доларів - і це зараз коли ще курс тримають через західну допомогу.

Та причому тут силовики з чиновниками, просто біла ЗП розміром в кілька середніх і вище.
І медіанна вище за 70 дол, якщо вже бути об'єктивним.
Щодо Польщі, мабуть же є якийсь орієнтовний страховий стаж, щоб вийти на середню, тобто десь 30 років відрахувань з середньої ЗП, наприклад. Навіть якщо заробляти вище середнього, але перспектива на внески років 15,то навряд чи варто розраховувати на пенсію від держави, треба готувати подушку самотужки.
Faceless
Модератор

Подякував: 1401 раз.
Подякували: 7842 раз.

Профіль
4
7
3
  #<1 ... 762763764765766 ... 1308>
Форум:
+ Додати
    тему