|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 03 чер, 2023 11:04
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція 
Ви, ще й досвідом замісць грошей розраховуєтесь?!🤦♂️
цей досвід, якщо в когось є бажання набути, в якості освіти коштує шалених грошей а гроші за роботу люди отримують, досвід - це бонус 
Підслухав колись випадково розмову виконроба по мобільнику, будував через ділянку від мене будинок лікарям. Нормально їх рощвів на гроші. Так ось. Мабуть, котрийсь з робітників позвонив до нього по розрахунок. Той відповідає:,, Ти такий молодий, навіщо тобі гроші?! Гроші псують людину... " Ви мабуть, десь так розраховуєтесь?! 😆
-
Bolt
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 03 чер, 2023 11:14
Faceless написав:І яка ж вам світить пенсія в Польщі?
А що не так з польською пенсією? Скільки назбирав - стільки і отримаєш.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 636 раз.
- Подякували: 462 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 03 чер, 2023 12:01
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Ви, ще й досвідом замісць грошей розраховуєтесь?!🤦♂️
цей досвід, якщо в когось є бажання набути, в якості освіти коштує шалених грошей а гроші за роботу люди отримують, досвід - це бонус 
Підслухав колись випадково розмову виконроба по мобільнику, будував через ділянку від мене будинок лікарям. Нормально їх рощвів на гроші. Так ось. Мабуть, котрийсь з робітників позвонив до нього по розрахунок. Той відповідає:,, Ти такий молодий, навіщо тобі гроші?! Гроші псують людину... " Ви мабуть, десь так розраховуєтесь?! 😆
по-перше й головне, я не займаюсь розводками намагаюсь, щоб люди отримували гідну зп, але є встановлені обмеження. й намагаюсь дотримуватися, щоб умови оплати були однаковими для всіх 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 497 раз.
- Подякували: 1152 раз.
-
- Профіль
-
2
3
Додано: Суб 03 чер, 2023 12:50
Faceless написав:BIGor написав: rjkz написав:Нафига мне это? Я-ж "предпенсионный" .
Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів). Взагалі багато людей що тут пропагандують анти-еміграцію дивляться тільки на день вперед - скільки вони мають після податків. Такі речі як майбутня пенсія, інфрастуктура, відношення до старих людей (більше 40 років  ), безпека ітд - вони пропускають.
І яка ж вам світить пенсія в Польщі?
Ну не 70 доларів як в Україні. Тут поки важко порахувати - ще мало працюю, але середня пенсія то 1500 зл. (330 доларів) - але зараз бачу що є солідарна частина і накопичувальна.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1230 раз.
- Подякували: 1658 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 12:52
Bolt написав: BIGor написав: rjkz написав:Нафига мне это? Я-ж "предпенсионный" .
Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів). Взагалі багато людей що тут пропагандують анти-еміграцію дивляться тільки на день вперед - скільки вони мають після податків. Такі речі як майбутня пенсія, інфрастуктура, відношення до старих людей (більше 40 років  ), безпека ітд - вони пропускають.
Єдина надія, що коли всі ініціативні, роботящі порозбігаються з України, то роботолавцям доведеться брати на роботу навіть таких лінивих рукожопів під полтинник, як я. Так, що я наоборот бачу позитив у масовій еміграції з України(особисто для себе) 😎
Ну коли Порошенко відкрив безвіз - то зарплати почали трохи рости через те що звалило багато.
-
BIGor
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 12:55
Bolt написав: Shaman написав:а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція 
Якщо обіцяють молодий і дружний колектив і цікаві задачі - зразу валити з такої роботи треба - грошей там ви не заробите.
-
BIGor
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:11
BIGor написав: Bolt написав: Shaman написав:а те, що в них є можливість отримати великий досвід, - я бачу для багатьох це взагалі не опція 
Якщо обіцяють молодий і дружний колектив і цікаві задачі - зразу валити з такої роботи треба - грошей там ви не заробите.
Я тому и влаштуватися не роботу, не можу. Передивляюсь вакансию, І як правило знаходжу слова про,, молодий і дружній крлектив" далі вже можна не читати. Тому і надія, що коли всі молоді і дружні поемігровують то і для мене знайдеться, якась не пильна робота.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:20
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:Теж думав за свій вік, що треба вже десь осідати де трохи менше дивляться на вік, а в Україні повно ейджизму, і чоловіки і жінки після 40-45 вже на свалку (Шаман не дасть збрехати - більше 40 років не наймає спеціалістів). Взагалі багато людей що тут пропагандують анти-еміграцію дивляться тільки на день вперед - скільки вони мають після податків. Такі речі як майбутня пенсія, інфрастуктура, відношення до старих людей (більше 40 років  ), безпека ітд - вони пропускають.
І яка ж вам світить пенсія в Польщі?
Ну не 70 доларів як в Україні. Тут поки важко порахувати - ще мало працюю, але середня пенсія то 1500 зл. (330 доларів) - але зараз бачу що є солідарна частина і накопичувальна.
Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня? П.С. І в Україні можна 300+ доларів пенсію заробити, але то треба працювати повністю офіційно, не фопом, і з ЗП куди вище середньої
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1401 раз.
- Подякували: 7839 раз.
-
- Профіль
-
4
7
3
Додано: Суб 03 чер, 2023 15:15
Faceless написав:Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня? П.С. І в Україні можна 300+ доларів пенсію заробити, але то треба працювати повністю офіційно, не фопом, і з ЗП куди вище середньої
За відрахування не знаю, але в мене ЗП вища середньої. За 300 дол. в Україні пенсія - ну може силовики або чиновники якісь (у суддів доречі 1,7 кує середня пенсія в Україні), багато може таких знайдеться, але в основної маси медіана 70 доларів - і це зараз коли ще курс тримають через західну допомогу.
-
BIGor
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 15:20
BIGor написав: Faceless написав:Цікаво скільки треба робити відрахування, щоб була хоча б середня? П.С. І в Україні можна 300+ доларів пенсію заробити, але то треба працювати повністю офіційно, не фопом, і з ЗП куди вище середньої
За відрахування не знаю, але в мене ЗП вища середньої. За 300 дол. в Україні пенсія - ну може силовики або чиновники якісь (у суддів доречі 1,7 кує середня пенсія в Україні), багато може таких знайдеться, але в основної маси медіана 70 доларів - і це зараз коли ще курс тримають через західну допомогу.
Та причому тут силовики з чиновниками, просто біла ЗП розміром в кілька середніх і вище. І медіанна вище за 70 дол, якщо вже бути об'єктивним. Щодо Польщі, мабуть же є якийсь орієнтовний страховий стаж, щоб вийти на середню, тобто десь 30 років відрахувань з середньої ЗП, наприклад. Навіть якщо заробляти вище середнього, але перспектива на внески років 15,то навряд чи варто розраховувати на пенсію від держави, треба готувати подушку самотужки.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1401 раз.
- Подякували: 7839 раз.
-
- Профіль
-
4
7