|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 07 чер, 2023 15:46
gonchik74 написав:Я нікого не агітую нікуди виїжджати. Але те що бачу - життя в Україні дорожчає щодня. Не лише отримуючи зп у гривні, а й витрачаючи нахом‘ячений бакс, ви щодня біднішаєте і можете менше. Кого не тримає якась поважна причина (заробіток, який можна отримати лише перебуваючи на території України, майно, старі батьки тощо) тим немає сенсу чекати на щось добре в Україні. Микола поганий, бреше про США? Ні, істроії всіх моїх родичів, котрі виїхали успішні. І навіть дійсно виглядають на 10-15 молодшими за ровесиків. Гастарбайтер з Бігором вводять в оману? Теж ні. Не бачу навколо ностальгуючих за своїм українським/білоруським минулим. А ні, бачу. Серед тих, хто виїхав пересидіти. Але і вони з кожним місяцем, що триває війна, дедалі більще задумуються про переїзд. Недоміністри мвс лише підливають оливи в вогонь. Робили б якісь програми, давали б якісь гарантії на альтернативну службу, чи що. Який мотив повинна мати зараз людина, щоб з безпечної Європи їхати віддаватись в руки продажних воєнкомів? Питання не риторичне. Хтось так вчинив? А Максим? Він, напевно, вважає, що своїми закликами ( які сприймаю виключно як блюзнірство) наближає перемогу, принаймні робить якийсь офігенний в неї внесок.
Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 969 раз.
- Подякували: 5225 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 07 чер, 2023 15:57
Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.
Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.
Простите, если обидел.
-
Чукча2
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 чер, 2023 16:14
airmax78 написав:Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.
Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину? Бажано фото печатки з закордонного паспорту.
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:16
Чукча2 написав:Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт. Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали. Простите, если обидел.
Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.
-
airmax78
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:17
gonchik74 написав:Я нікого не агітую нікуди виїжджати. Але те що бачу - життя в Україні дорожчає щодня. Не лише отримуючи зп у гривні, а й витрачаючи нахом‘ячений бакс, ви щодня біднішаєте і можете менше. Кого не тримає якась поважна причина (заробіток, який можна отримати лише перебуваючи на території України, майно, старі батьки тощо) тим немає сенсу чекати на щось добре в Україні. Микола поганий, бреше про США? Ні, істроії всіх моїх родичів, котрі виїхали успішні. І навіть дійсно виглядають на 10-15 молодшими за ровесиків. Гастарбайтер з Бігором вводять в оману? Теж ні. Не бачу навколо ностальгуючих за своїм українським/білоруським минулим. А ні, бачу. Серед тих, хто виїхав пересидіти. Але і вони з кожним місяцем, що триває війна, дедалі більще задумуються про переїзд. Недоміністри мвс лише підливають оливи в вогонь. Робили б якісь програми, давали б якісь гарантії на альтернативну службу, чи що. Який мотив повинна мати зараз людина, щоб з безпечної Європи їхати віддаватись в руки продажних воєнкомів? Питання не риторичне. Хтось так вчинив? А Максим? Він, напевно, вважає, що своїми закликами ( які сприймаю виключно як блюзнірство) наближає перемогу, принаймні робить якийсь офігенний в неї внесок.
А ви в курсі що в Україні йде війна? Недавно ось підірвали ГЕС, затопило тисячі помешкань. І т.д. Якось тупо розмірковувати про "покращення життя в Україні" під час війни. Вам дорога в еміграцію однозначно, не розумію що ви тут ще робите. Напевно не маєте можливості звалити.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 285 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:20
maza5 написав: airmax78 написав:Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.
Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину? Бажано фото печатки з закордонного паспорту.
5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.
-
airmax78
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:30
До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.
-
airmax78
-
-
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:35
airmax78 написав:До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.
там ще було про ковід, який косив усіх підряд в НЙ і тільки маску, яку не знімав, але задихався, врятувала, не те що ми тут слабаки .. на роботу ходив, а не антиковідних 4куе в місяць отримував за сидіння дома .. Роккі відпочиває
-
flyman
-
-
- Подякував: 1534 раз.
- Подякували: 2682 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Сер 07 чер, 2023 17:58
То, что жизнь в Украине дорожает - факт. Но это не сегодня началось. Когда развалился совок, начался и развал совковой системы ценообразования. Со временем, украинские производители получили доступ на внешние рынки и...зачем продавать свою продукцию внутри страны, когда ее можно продать намного дороже в обеспеченные Европу, США и страны Азии? Может кто-то удивится, но в США навалом украинских продуктов. Даже на американском яблочном соке, который пьет один из моих детей написано, что изготовлен из яблок украинского происхождения. И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года. Ну вот, а на внутренний рынок производитель поставляет если ему дадут такую-же цену как на внешнем. Иногда выше. Почему? Потому что продав партию товара в США, если с ней все в порядке, то продал и забыл. А как продавать через украинский ритейл, я думаю, многие знают. Просрочка - возврат, забыли завезти паллеты в холодильник и все завонялось - возврат. Многоуровневые откаты. Нафиг надо? Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые. Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7957 раз.
- Подякували: 4860 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Сер 07 чер, 2023 18:09
rjkz написав:И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года. Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые. Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) 
І скільки коштує рошен в нй? Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 285 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|