Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 787788789790791 ... 1260>
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 18:22

airmax78 написав:До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.

Что такое А2 от СЩ62?
Я не учил инглищ в школе.
Ну и уехал в отличии от вас, еще до ковида.

Но вы - герой, адназначно.
rjkz

Подякував: 7959 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль
3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 18:24

flyman написав:
  airmax78 написав:До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.

там ще було про ковід, який косив усіх підряд в НЙ і тільки маску, яку не знімав, але задихався, врятувала, не те що ми тут слабаки .. на роботу ходив, а не антиковідних 4куе в місяць отримував за сидіння дома .. Роккі відпочиває

Да куда мне до флая.
Грибы не собирал, закрутки делать не умею.
rjkz

Профіль
3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 18:41

rjkz написав:

Что такое А2 от СЩ62?
Я не учил инглищ в школе.
Ну и уехал в отличии от вас, еще до ковида.

Но вы - герой, адназначно.

Це я намагаюсь підтримувати професійну розмову про Инглиш. Використав англійське слово "різон" - відразу ідентифікував його як слово рівня А2. Вважаю що знаходжусь десь на цьому рівні. Отримав я цей рівень в Середній Школі №62 м. Одеса.
Я ще не досяг стелі в Україні, ще не готовий приймати виклик з заокеанських ОСББ. І в ковід сидів на удалєнці. Тому я, поки що, не герой.
airmax78

Подякував: 969 раз.
Подякували: 5225 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:17

airmax78 написав:
  Чукча2 написав:Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.

Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.

Вертатись що би що? Щоб після 40-ка сидіти безробітним, бо "бізнесмени" воротять носом? До війни особливих перспектив в моєї сім'ї не було, а після війни і поготів. Тому Ви вертайтесь.
BIGor

Подякував: 1230 раз.
Подякували: 1658 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:25

andrijk777 написав:
  rjkz написав:И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.

Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:

І скільки коштує рошен в нй?

Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.

Взагалі не факт. Зарплати залежать тільки від попиту/пропозиції на робітників.
BIGor

Подякував: 1230 раз.
Подякували: 1658 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:29

BIGor написав:
  airmax78 написав:
  Чукча2 написав:Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.

Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.

Вертатись що би що? Щоб після 40-ка сидіти безробітним, бо "бізнесмени" воротять носом? До війни особливих перспектив в моєї сім'ї не було, а після війни і поготів. Тому Ви вертайтесь.

Ви ж змінили кваліфікацію на ІТ, а в Польщі не пішли на завод крутити гайки.
flyman

Подякував: 1534 раз.
Подякували: 2683 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:30

airmax78 написав:
  maza5 написав:
  airmax78 написав:Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.

Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.

5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.

А что, с укр паспортом еще выпускали в марте?
demichh

Подякував: 150 раз.
Подякували: 169 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:43

demichh написав:
  airmax78 написав:
  maza5 написав:Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.

5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.

А что, с укр паспортом еще выпускали в марте?

Якщо є законні підстави для перетину кордону та відповідні документи від роботодавця - то і зараз випускають.
airmax78

Подякував: 969 раз.
Подякували: 5225 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 19:55

rjkz

Интересно Ваше мнение по Канаде.
Чукча2

Подякував: 457 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Сер 07 чер, 2023 20:13

andrijk777 написав:
  rjkz написав:И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.

Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:

І скільки коштує рошен в нй?

Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.

Если честно, я в Киеве не покупал рошен по идеологическим причинам, покупал БКК.
В НЙ что-то покупал по мелочи, но тут маркировка на тортах - год срок годности.
Я знаю, что срок годности тортов рошен 72 часа.
Торт типа большого пражского порятка 28-30 долларов, но мы покупаем другие.
Не знаю или они лучше. Цена 35 долларов.
Батончики на кассе, кажется 89 сентов рошен.
Соки одесского завода детского питания, Сандора, какие-то еще.
Моршинская, Лужанская.
Нежин, Рута, ЖАКО,. Много всего.
rjkz

Профіль
3
3
2
  #<1 ... 787788789790791 ... 1260>
Форум:
+ Додати