Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 797798799800801 ... 1308>
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 08:38

Faceless написав:[Чисто з цікавості - в Конго є БС?

Звичайно що є. Кілька банків, в магазинах (деяких) термінали. Але інколи комсу за оплатою картою кладуть на покупця))). Так і повідомляють про це офіційно в магазині оголошенням на касі))
Але бідні люди розраховуються своєю (разом з мобільним оператором) внутрішньою системою платежів M-pesa.

Цікаво, почитайте.

https://creditplus.ua/blog/kenijskij-fintekh-proriv
Hotab

Подякував: 608 раз.
Подякували: 2079 раз.

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 08:46

Gastarbaiter написав:
  gonchik74 написав:В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.

Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?

А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.
Щодо банків - то тут є різниця.
Мінус - відділень дуже мало, в основному в центрі міста, великі черги.
Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.

З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.
BIGor

Подякував: 1238 раз.
Подякували: 1663 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 09:04

BIGor написав:
  Gastarbaiter написав:
  gonchik74 написав:В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.

Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?

А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.
Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.

З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.

Як нам мене, клімат навпаки кращий, більш помірний: не жарко літом, не холодно зимою.
Якщо переїхав із Кривого Рогу, то, воно може і здаватися що клімат гірший в Польщі/ЗУ.
Але чому не вернутися додому, де клімат "ліпший"?
flyman

Подякував: 1540 раз.
Подякували: 2691 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 09:15

Hotab написав:antey1969 ,

Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.

Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.

Саме так.
Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 09:36

BIGor написав:
  Gastarbaiter написав:

Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку.
Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.
gonchik74

Подякував: 14 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 10:05

flyman написав:
  gonchik74 написав:Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку.
Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.

А що М1860 в Польщі?
Прив"язали наручниками на роботі до батереї?
До чого оці стони та скіглення?
Руки в ноги і вперед в Португалію та інше середземномор"я. Акурт в помощь.

Київ, одне із найзабрудненіших міст Європи/світу. Зато більше сонячних днів.

До чого тут скиглення? Наручники у вигляді роботи (не дистанційної), родини, відсутності мовного бар‘єру. Здав на В1, хоча сказали, що й в2 міг би.
В кінці року закінчиться угода - може поїду кудись зимувати. Може навіть в Україну)))
gonchik74

Подякував: 14 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 11:03

BIGor написав:А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.

Ненавиджу холод. Особливо влітку. Для мене, як для уродженьця Азовського узбережжя, краще літо +35, ніж +20.
Gastarbaiter

Подякував: 638 раз.
Подякували: 464 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 11:59

Сибарит написав:Обратите внимание на Гондурас - великолепный ровный климат круглый год :)
Я обратил внимание на очень странную особенность - чем приятнее климат, тем хуже жизнь в социальном плане. Закон сохранения?

Чому "старнную"? Абсолютно логічну і передбачувану. Якщо у вас банани на деревах ростуть круглий рік і окрім трусів вам більше нічого не потрібно то і розвиватись вам не потрібно. А якщо у вас пів року зима - треба якось "рухатись".
Гондурас це фігня, ось Венесуела - там взагалі рай. І клімат райський і гори і море. І нафти багато. Все там прекрасно, але білося-бідосею.
andrijk777

Подякував: 189 раз.
Подякували: 285 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 12:47

Gastarbaiter написав:
  BIGor написав:А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.

Ненавиджу холод. Особливо влітку. Для мене, як для уродженьця Азовського узбережжя, краще літо +35, ніж +20.

Из Мелекино, Урзуфа или Новоазовска в Кракау прибыли?
барабашов

Подякував: 261 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 09 чер, 2023 14:56

Wisznia2021 написав:
  Hotab написав:antey1969 ,

Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.

Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.

Саме так.
Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.

Ну який B2 з нуля за рік? А2 якщо здають - то вже добре.
airmax78

Подякував: 969 раз.
Подякували: 5225 раз.

Профіль
1
  #<1 ... 797798799800801 ... 1308>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість