Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:[Чисто з цікавості - в Конго є БС?
Звичайно що є. Кілька банків, в магазинах (деяких) термінали. Але інколи комсу за оплатою картою кладуть на покупця))). Так і повідомляють про це офіційно в магазині оголошенням на касі)) Але бідні люди розраховуються своєю (разом з мобільним оператором) внутрішньою системою платежів M-pesa.
gonchik74 написав:В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.
Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?
А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме. Щодо банків - то тут є різниця. Мінус - відділень дуже мало, в основному в центрі міста, великі черги. Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.
З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.
gonchik74 написав:В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.
Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?
А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме. Щодо банків - то тут є різниця. Мінус - відділень дуже мало, в основному в центрі міста, великі черги. Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.
З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.
Як нам мене, клімат навпаки кращий, більш помірний: не жарко літом, не холодно зимою. Якщо переїхав із Кривого Рогу, то, воно може і здаватися що клімат гірший в Польщі/ЗУ. Але чому не вернутися додому, де клімат "ліпший"?
Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.
Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.
Саме так. Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.
Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку. Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.
gonchik74 написав:Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку. Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.
А що М1860 в Польщі? Прив"язали наручниками на роботі до батереї? До чого оці стони та скіглення? Руки в ноги і вперед в Португалію та інше середземномор"я. Акурт в помощь.
Київ, одне із найзабрудненіших міст Європи/світу. Зато більше сонячних днів.
До чого тут скиглення? Наручники у вигляді роботи (не дистанційної), родини, відсутності мовного бар‘єру. Здав на В1, хоча сказали, що й в2 міг би. В кінці року закінчиться угода - може поїду кудись зимувати. Може навіть в Україну)))
Сибарит написав:Обратите внимание на Гондурас - великолепный ровный климат круглый год Я обратил внимание на очень странную особенность - чем приятнее климат, тем хуже жизнь в социальном плане. Закон сохранения?
Чому "старнную"? Абсолютно логічну і передбачувану. Якщо у вас банани на деревах ростуть круглий рік і окрім трусів вам більше нічого не потрібно то і розвиватись вам не потрібно. А якщо у вас пів року зима - треба якось "рухатись". Гондурас це фігня, ось Венесуела - там взагалі рай. І клімат райський і гори і море. І нафти багато. Все там прекрасно, але білося-бідосею.
Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.
Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.
Саме так. Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.
Ну який B2 з нуля за рік? А2 якщо здають - то вже добре.