Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
cherchiltank Можете вважати, що вам повезло в житті. Не всім так везе. Ті люди із многостраждального Херсона, втратили там майже все. А після нічних подій в Херсоні можна сказати, що все. Переїхали в Клайпеду - тому що Литва погодилася прийняти на навчання на останньому курсі студента ліквідованого в Херсоні морського універистету - в університеті в Клайпеді. Хлопець закінчив вже. Прожили в Клайпеді 1 рік - саме дешеве житло, яке змогли знайти - це дерев"який дачний будиночок майже на пляжі. За нього платили 700 євро на місяць. За кровить в гуртожитку для сина платили ще 100 євро на місяць. 700 євро на місяць - це дерев"який будиночок без комунальних послуг. Якщо ви в змозі прийняти цю родину на проживання та утримання - вони будуть вдячні. Батько 4-х дітей на заробітках - на скільки я знаю, то отримує в середньому не більше 1000 доларів на місяць - а старший син, хоч і має диплом за морською спеціальністю, але на роботу ще ніде не взяли. Тому ваша особиста допомога буде вкрай важливою.
akurt написав:cherchiltank Можете вважати, що вам повезло в житті. Не всім так везе. Ті люди із многостраждального Херсона, втратили там майже все. А після нічних подій в Херсоні можна сказати, що все. Переїхали в Клайпеду - тому що Литва погодилася прийняти на навчання на останньому курсі студента ліквідованого в Херсоні морського універистету - в університеті в Клайпеді. Хлопець закінчив вже. Прожили в Клайпеді 1 рік - саме дешеве житло, яке змогли знайти - це дерев"який дачний будиночок майже на пляжі. За нього платили 700 євро на місяць. За кровить в гуртожитку для сина платили ще 100 євро на місяць. 700 євро на місяць - це дерев"який будиночок без комунальних послуг. Якщо ви в змозі прийняти цю родину на проживання та утримання - вони будуть вдячні. Батько 4-х дітей на заробітках - а старший син, хоч і має диплом за морською спеціальністю, але на роботу ще ніде не взяли. Тому ваша особиста допомога буде вкрай важливою.
Дійсно - їхати з Херсону в щоб платити 700 євро і жити в сараї коли 3 кімнатна квартира в Києві коштує ті ж 700 євро - і це в центрі, чому не порадили Туреччину? За 700 євро в Туреччині в сараї буде хоч тепло?
cherchiltank написав:Дійсно - їхати з Херсону в щоб платити 700 євро і жити в сараї коли 3 кімнатна квартира в Києві коштує ті ж 700 євро - і це в центрі, чому не порадили Туреччину? За 700 євро в Туреччині в сараї буде хоч тепло?
Я ж не знав, що мешканець села під Києвом має 6 квартир під здачу та може забезпечити проживання родини 4-ма дітьми. Прогавив. Визнаю. Це моя помилка. Крім того, я дійсно не дав пораду родині не їхати туди, куди взяли на навчання старшу в родині дитину. Правда, вони мене про це не питали, бо дуже швидко - за декілька годин - втікали з Херсона перед окупацією - але приймаю цю помилку теж на себе. Коли зможете прийняти родину - я ввечері буду на зв"язку з бабусею та дідусем тих дітей - вони зараз перебувабють в Одесі - бо в Херсоні страшно - я передам. Приємно, що є такі турботливі люди, як ви.
cherchiltank написав:Дійсно - їхати з Херсону в щоб платити 700 євро і жити в сараї коли 3 кімнатна квартира в Києві коштує ті ж 700 євро - і це в центрі, чому не порадили Туреччину? За 700 євро в Туреччині в сараї буде хоч тепло?
Я ж не знав, що мешканець села під Києвом має 6 квартир під здачу та може забезпечити проживання родини 4-ма дітьми. Прогавив. Визнаю. Це моя помилка. Крім того, я дійсно не дав пораду родині не їхати туди, куди взяли на навчання старшу в родині дитину. Правда, вони мене про це не питали, бо дуже швидко - за декілька годин - втікали з Херсона перед окупацією - але приймаю цю помилку теж на себе. Коли зможете прийняти родину - я ввечері буду на зв"язку з бабусею та дідусем тих дітей - вони зараз перебувабють в Одесі - бо в Херсоні страшно - я передам. Приємно, що є такі турботливі люди, як ви.
Так мої всі квартири бьються однією анталійською халупою - а ще своїх дітей кормити треба) мені просто цікаво - якого хєра їхати туди куди взяли на навчання дитину якій я так пойняв було 20 років? Коли є купа країн які дають житло біженцям безкоштовно. Щось тут не бьються факти)
adeges написав:[quote="5624274:beee"]Польща припинить допомогу українським біженцям з 2024 року, — Bloomberg з посиланням на речника уряду Пьотра Мюллера.
Підтримка біженців, що включає скасування вимог про проживання та надання дозволів на роботу, безкоштовний доступ до шкіл, медичного обслуговування та сімейної допомоги, не буде продовжено наступного року.
всё, шара закончилась
та ні, все набагато гірше. шара - це виплати. доступ до шкіл та медицини - це ключове. тільки що буде результатом? я думаю, що витискання з країни найнезахищених, неспроможних заробляти верств населення, з дітьми, частково в інші країни, більш надійні, більш західні. а частково - назад в Україну. що ще більше погіршить демографічну ситуації на ненці.
чому цьому треба радіти?
Никто не радуется. Но я знаю хитроопых, сдали квартиры в Украине или уже купили в Польше и продолжают жить на холяву ни дня не работая
В Польщі нема халяви. Взагалі. Хіба що вони інваліди або пенсіонери. Якщо хочете халяви - їдьте далі - в Німеччину ітд. З часу свого життя в Польщі з дружиною - не отримали жодної "халяви" як Ви кажете.[/quote]Подтверждаю. Она в Германии была, потом Франция. А хату сдаёт в Польше и Киеве.
Мені приємно, що моя інформація на реальних фактах еміграції в Таїланд, Литву та Норвегію викликала широке обговорення. Питання про те, де знайти ідеальну країну для життя, де ж воно медом жирно намазано та манна небесна падає в кишеню, за останні 2000 років так остаточно і не вирішено. Були намагання створити ідеальну країну на теренах сучасної України - але поки що остаточно питання теж не вирішене… очікується років через 10.
Оскільки я щоденно спілкуюся з багатьма нашими людьми, які живуть від США до Таїланду та Нової Зеландіі - нова свіжа інформація для роздумів.
News from Croatia.
Записав слова нашої українки - пані Марія.
«Ми від початку війни жили в Туреччині, а в травні переїхали в Хорватію, через роботу. Бо в Туреччині не вдалося знайти роботу. А так країна дуже гарна. Нам дуже подобалося. Овочі та фрукти шикарні, таких нема в Хорватії. Турецьку мову навіть трохи вивчили, займалися з вчителькою. Дітям подобалося. Якщо б була робота - залишилися б. З поганого трохи заколібали ті питання по документах, то на митницю їздить машину подовжувати, то з правами неясно що робить. То ВНП подовжувати, ще й за дорого (Моя примітка: орієнтовні витрати на 2 роки - 4250 лір або близько 150 євро + Поліс медичного страхування іноземця близько 200 євро на 2 роки). В Хорватії такого нема. Може це поки що нема, не знаю.
Важливе питання щодо оформлення ВНП в Хорватіі. Тут так: винаймаєте квартиру, заключаєте Договір оренди, ідете в Поліцію (тут все через Поліцію роблять), подаєте документи - паспорта, той Договір, документи на дітей, фото і оформлюють зелену картку. Безкоштовно. Це тимчасовий прихисток, ВНП тут не роблять як в Туреччині, але всі наші, що виїхали після 24 лютого 2022, тут живуть з такими картками.» Кінець цитати.
Наведено не для того, щоби підстрибував відомий форумний флудер, а для роздумів та прийняття рішень. Бо життя та родина - то важливіші справи в світі.
cherchiltank написав:Ну ось, вже потихеньку дійшли до Хорватії, так скоро і до ніци дійдемо) А якщо чесно беззмістовна хєрня - так і не зрозуміло що подобається в Хорватії пані Марії крім внп- кухня, ціни, погода, менталітет? І до чого тут внп коли в усіх країнах Європи українцям надається статус тимчасового захисту?)
Приїдете в Хорватію в гості до пані Марії - вона вам все особисто розкаже: і про кухню, і про погоду, і про те, як готує Борщ. Квитки можна купити тут: https://rubikon.com.ua/
Wisznia2021 написав:Це якійсь ну вже дуже товстий тролінг?- відправляти жінку з нездоровою дитиною в Таїланд. Чим гірше- тим краще? Мабуть, і " з калькулятором сіли порахували".
До речі, пані Вишня2021: зараз дуже дешеві квитки з вашої Німеччини в Таїланд: всього по 322€ туди і назад - через Саудівську Аравію з безкоштовним оформленням Саудівської візи та ночівлею за рахунок авіакомпанії в готелі одну ніч. Я вище давав посилання. Злітали б: подивилися б та й нам, сірим, розказали б. Ми ж все робимо неправильно, підправили б. Підказали б, як воно правильно… ми би прислухалися…
А ви все дурнів шукаєте І як завжди: сказав А і " забув" сказати Б: чого саме зараз такі дешеві квитки в Таїланд+ різні плюшки? Пс: влітку шукала варіант для відпочинку і побачила, що на Канарських островах дуже щось дешево житло здається. Але коли поцікавилася цінами на переліт- пазл склався. Таких високих цін на авіа на Канари я ще не бачила. Ще з весни- літа дуже подорожчали авіа. Лише на деякі напрямки в деякі дні можна зловити "лоу кост ціни". Схоже, що і тут шара скінчилася.
Востаннє редагувалось Wisznia2021 в Чет 21 вер, 2023 12:35, всього редагувалось 1 раз.
cherchiltank написав:Ну ось, вже потихеньку дійшли до Хорватії, так скоро і до ніци дійдемо) А якщо чесно беззмістовна хєрня - так і не зрозуміло що подобається в Хорватії пані Марії крім внп- кухня, ціни, погода, менталітет? І до чого тут внп коли в усіх країнах Європи українцям надається статус тимчасового захисту?)
Приїдете в Хорватію в гості до пані Марії - вона вам все особисто розкаже: і про кухню, і про погоду, і про те, як готує Борщ. Квитки можна купити тут: https://rubikon.com.ua/
В мене знайомі дружини в Хорватії живуть - їм подобається, правда про зиму в Хорватії нічого не розказують)
В мене знайомі дружини в Хорватії живуть - їм подобається, правда про зиму в Хорватії нічого не розказують)
Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні. В Болгарії, до речі, навіть в квартирах, ставлять модернізовані, типу, колишніх "печек- буржуек" і отаплюють так себе. Правда, не завжди дровами, а вуглем, що є погано.