Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Приїдете в Хорватію в гості до пані Марії - вона вам все особисто розкаже: і про кухню, і про погоду, і про те, як готує Борщ. Квитки можна купити тут: https://rubikon.com.ua/
В мене знайомі дружини в Хорватії живуть - їм подобається, правда про зиму в Хорватії нічого не розказують)
Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні. В Болгарії, до речі, навіть в квартирах, ставлять модернізовані, типу, колишніх "печек- буржуек" і отаплюють так себе. Правда, не завжди дровами, а вуглем, що є погано.
Wisznia2021 написав:Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні.
Блин, ну вот не жил бы я тут уже почти год, мб и поверил бы. Это все правда для севера Испании, но явно не центр или уж тем более юг. Самый дубарь был зимой около недели когда ночью температура опускалась до +5 (днем + 15-20).
Ну и то, включил дуйку или кондер на обогрев и более чем достаточно.
Стоимость ээ конечно тут выше чем в Украине - 24 цента примерно, 120евро за 500 киловатт у меня выходило зимой. Но, а сколько стоит отопление в Украине? У меня выходило около 3000грн по курсу 25, тоесть те же 120уе + свет отдельно. А тут в 120евро уже и свет и отопление кондером входит.
Wisznia2021 написав:Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні.
Блин, ну вот не жил бы я тут уже почти год, мб и поверил бы. Это все правда для севера Испании, но явно не центр или уж тем более юг. Самый дубарь был зимой около недели когда ночью температура опускалась до +5 (днем + 15-20).
Стоимость ээ конечно тут выше чем в Украине - 24 цента примерно, 120евро за 500 киловатт у меня выходило зимой. Но, а сколько стоит отопление в Украине? У меня выходило около 3000грн по курсу 25, тоесть те же 120уе + свет отдельно. А тут в 120евро уже и свет и отопление кондером входит.
Я думаю холодно саме на береговій лінії там вологість з моря - тому і температура плюсова по іншому відчувається
Я думаю холодно саме на береговій лінії там вологість з моря - тому і температура плюсова по іншому відчувається
Wisznia2021 написав:влітку шукала варіант для відпочинку і побачила, що на Канарських островах дуже щось дешево житло здається. Але коли поцікавилася цінами на переліт- пазл склався. Таких високих цін на авіа на Канари я ще не бачила. .... Схоже, що і тут шара скінчилася.
Маєте рацію: не всім подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звісно: цілих 322 євро ТУДИ і назад з багажем - не кожному мешканцю Німеччини по карману. Та ще й у вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі. Все - за 322 євро. Дорого... Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки... Звісно, всі авіакомпанії хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...
Wisznia2021 написав:влітку шукала варіант для відпочинку і побачила, що на Канарських островах дуже щось дешево житло здається. Але коли поцікавилася цінами на переліт- пазл склався. Таких високих цін на авіа на Канари я ще не бачила. .... Схоже, що і тут шара скінчилася.
Ну я ж не винний, що вам не подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звічнео: 322 євро ТУДИ і назад з- багажем - не кожному по карману. Та ще й к вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі. Все - за 322 євро. Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки
Звісно, всі авіакомпанії злодії і хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...
Акурт, просто посоветуйте женщине особенно с детьми использовать в Тае только бутылированную воду, лёд, если не из магазина в пакетах тоже не брать и бутылка воды всегда с собой, даже если на 5 минут вышла в магазин, можно сознание потерять от теплового удара если не будет. Всё остальное пойдёт. Медицина в Бангкоке не европейская конечно, но выживаемость нормально))) в сёлах медицина слово не прижилось, думаю дом как раз из той категории. Да, по ноябрь там сезон дождей. Надеюсь она не против. Тандерсторм Торонто с фонтанами из люков на 3-5 метров, ни в какое сравнение с сезоном дождей в Тайланде )))
х х х Из Торонто в Анталию сегодня вылетает семья приятелей. Прокатились на недельку - вылетали 14 сентября - изучали действительность. Семейная пара без детей. Своими глазами хотели все посмотреть/оценить. Чего бы и нет: были авиабилеты из Анталии в Торонто по 495-505 долларов туда и обратно. Через Европу.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 21 вер, 2023 14:18, всього редагувалось 1 раз.
х х х Из Торонто в Анталию сегодня вылетает семья приятелей. Прокатились на недельку - вылетали 14 сентября - изучали действительность.
Мабуть в Торонто змерзли, що їх цікаво тоді туди занесло?) для удальонщиків Торонто взагалі не вибір а якщо працюють то де можна працювати в Туреччині?)
Ну я ж не винний, що вам не подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звічнео: 322 євро ТУДИ і назад з- багажем - не кожному по карману. Та ще й к вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі. Все - за 322 євро. Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки
Звісно, всі авіакомпанії злодії і хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...
Акурт, просто посоветуйте женщине особенно с детьми использовать в Тае только бутылированную воду, лёд, если не из магазина в пакетах тоже не брать и бутылка воды всегда с собой, даже если на 5 минут вышла в магазин, можно сознание потерять от теплового удара если не будет. Всё остальное пойдёт. Медицина в Бангкоке не европейская конечно, но выживаемость нормально))) в сёлах медицина слово не прижилось, думаю дом как раз из той категории. Да, по ноябрь там сезон дождей. Надеюсь она не против. Тандерсторм Торонто с фонтанами из люков на 3-5 метров, ни в какое сравнение с сезоном дождей в Тайланде )))
Мені взагалі більш сподобалося у Вʼєтнамі ніж в Тайланді, хоча у тайланді люди вроді добріші)