Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12531254125512561257 ... 1651>
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 15:34

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:Нагадаю тільки про ваучерну приватизацію та приватизацію житла. Це щодо "не дає ніяких на то прав якомуь поколінню". Якщо не дає, то навіщо це робили?

З житлом без приватизації була б величезна соціальна проблема (яку власне й створив радянський підхід). Просто віддали право власності на житло тим, хто ним фактично користувався. Зауважте, не дітям будівельників, що його будували. З ваучерами приватизації взагалі вийшов цікавий експеримент. Він, знову ж таки, ніяког овідношення не має до вашої тези про "власність тих, хто його будував".
Ну а те, що ви, за відсутності аргументів щось бульмочете про демагогію - то вже звичне явище. Можете навіть вважати, що ви так "аргументовано відповіли" :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1425 раз.
Подякували: 7913 раз.

Профіль
4
7
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 15:49

akurt написав:
  ЛАД написав:Ну, меня интересовали не конкретные планы этой женщины, а принципиальная возможность работы учителем в Таиланде и требования.

Вона спілкується активно з нашою діаспорою в Таїланді. Наших там багато вже.
Наші в Таїланді написали так щодо роботи учителем: "вища освіта та англійська на розмовному рівні".

тільки роботодавець має оформити 5 аборигенів щоб взяти офіційно 1 понаїха,
іншими словами, їй придеться працювати за себе і ще за тих п"ятьох,
але акурт пропонує тільки легальні варіанти, ніяких нелегальних,
і візаран не потрібен, от просто приїхав в Тай і пішов на роботу, аби англійська була вільна і диплом ВО, все просто, як апельсин
flyman

Подякував: 1560 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 15:51

flyman написав:
  akurt написав:
  ЛАД написав:Ну, меня интересовали не конкретные планы этой женщины, а принципиальная возможность работы учителем в Таиланде и требования.

Вона спілкується активно з нашою діаспорою в Таїланді. Наших там багато вже.
Наші в Таїланді написали так щодо роботи учителем: "вища освіта та англійська на розмовному рівні".

тільки роботодавець має оформити 5 аборигенів щоб взяти офіційно 1 понаїха,
іншими словами, їй придеться працювати за себе і ще за тих п"ятьох,
але акурт не пропонує тільки легальні варіанти, ніяких нелегальних,
і візаран не потрібен, от просто приїхав в Тай і пішов на роботу, аби англійська була вільна і диплом ВО, все просто, як апельсин

Черные риелторы Турции подтвердят, что пан Акурт чистый альтруист по жизни )))
stm

Подякував: 72 раз.
Подякували: 658 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 15:54

Пану флайману про Таїланд легше говорити - все знає, бо мешкає на Філіппінах.

Я про 5 робітників в Таїланді нічого не писав і не знаю. І в тієї пані зовсім немає планів на утворення ВАТ з найманими 5-ма робітниками. Там є інші плани крім роботи учителем - я не маю право про те говорити. Влаштується - напишу.
akurt

Подякував: 3406 раз.
Подякували: 1192 раз.

Профіль
2
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 15:59

akurt написав:Пану флайману про Таїланд легше говорити - все знає, бо мешкає на Філіппінах.

Я про 5 робітників в Таїланді нічого не писав і не знаю. І в тієї пані зовсім немає планів на утворення ВАТ з найманими 5-ма робітниками. Там є інші плани крім роботи учителем - я не маю право про те говорити. Влаштується - напишу.

на туристичній або учнівській (курсів тайського масажу) чи медичній (лікування дитини) піде оформалятися на роботу, бінго
flyman

Подякував: 1560 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 18:36

ЛАД написав:
  rjkz написав:............
Почти угадали с возрастом, немного ошиблись.
Нет, в лагерях ничего АБСОЛЮТНО не нравилось.
Не нравилось быть с толпой. Не нравилось делать то, что заставляют делать, а не то, что хочешь. Хождение строем, какие-то имбецильные речевки, линейки.
Какой-нибудь ударенный военно-патриотическим воспитанием воспитатель на плацу

..........
В одной из школ, где я учился, одноклассница открытым текстом учительнице при всем классе рассказывала, что на работе у ее мамы премии женщины получают через интим с начальником.
..........
Если Вы бОльшую часть своей жизни провели в таком крупном городе, как Харьков, то не знаете что творилось в небольших городках вдали от цивилизации.
Я знаю. И ссср - это не только Украина.
И это я еще не бывал в Средней Азии. Зато ребят оттуда встречал - это вообще наполовину дикари порой.
Кстати, в одной из школ, где я учился, в одном из городов (на тот момент городу было 20 лет и 100 тысяч населения), я там год прожил, был мальчик, которого я ни разу не видел. В списке есть, а на занятиях не был ни разу. Под конец учебного года он учителя истории зарезал. В другом городе и другой школе девочка из параллельного класса на дискотеке напилась и очутилась в рабочей общаге, ее кавалер по пьяни ей предложение сделал. Она начала над ним смеяться "Кто ты и кто я", он снял дробовик со стены и в упор в лицо. На похороны полшколы пришло.
...........
Вы даже не представляете сколько гибло, чтобы обеспечивать эти "семимильные шаги". Я это своими глазами видел.
...........

Да, я практически всю жизнь прожил в Харькове. Но у меня были друзья, которые жили и в других местах. Так что многое знаю пусть не по собственному опыту, но по рассказам.
И представляю себе разные вещи, о которых Вы, возможно, не знаете.
Да и в Харькове были разные районы. Я вырос на ХТЗ и наш район имел славу бандитского.

Но то, что вы перечислили...
Насчёт военно-патриотического воспитания. Возможно, в Союзе с этим перегибали, а, может, и нет. Во всяком случае, в независимой Украине с этим явно "не догнули". Иначе не было бы сегодня таких проблем с мобилизацией. И опять же Вы, как и vitaliiangel вспоминаете времена разложения Союза, когда уже очень сильно расходились официальная идеология и практика.

Что касается всего остального, то это никак не связано ни с социализмом, ни с советским строем. Как видите, даже vitaliiangel, который жил не в Харькове или другом крупном городе, удивляется Вашим рассказам.
Такие вещи имеют место и во вполне благополучных западных странах.
И в США.
Вы сами пишете о том, что надо выбирать район для проживания. Есть неблагополучные районы. И, думаю, в них есть такое понятие как уличные банды. И порядки в школах, вероятно, не такие, как в той, куда Вы отдали своих детей.
О расстрелах в школах и не только даже писать не буду. Вы знаете это, наверно, лучше меня.
О продвижении через интим тоже. Это явно не отличительная особенность Союза. В США сейчас об этом говорят очень широко. Возможно, даже больше, чем есть в реальности. А, может, и нет.
О том, как "было пох на тех кто в них этим фенолом дышал", могу Вам тоже найти примеры в США.

Так что эти Ваши претензии к Союзу, мягко говоря, не обоснованы.
Точнее, они обоснованы, но не характерны именно и исключительно для СССР и никак не связаны с общественным строем.
И, надеюсь, Вы не станете утверждать, что всё это невозможно в современной (не советской) Украине. Или "даже" в США.
Ну и ЛАД, мне кажется, в том что произошло в 91 винит Украину, а не ссср.

Вам кажется. Украина не была инициатором. Гораздо бОльшую роль сыграла Росс. Федерация во главе с Ельциным. И просчёты (мягко говоря) руководства Союза.

Faceless З Вашого дозволу Ваш "флуд про ссср" коментувати не буду. Не має сенсу коментувати суцільну демагогію. Нагадаю тільки про ваучерну приватизацію та приватизацію житла. Це щодо "не дає ніяких на то прав якомуь поколінню". Якщо не дає, то навіщо це робили?

До модераторів.
Цей пост не "флуд про ссср", а просто намагання об'єктивності при розгляді будь-якої країни - хоч СРСР, хоч США, хоч України або якоїсь іншої країни.Ця вимога досить часто порушується в спробах зробити з якоїсь країни чи "сияющий град на холме", чи, навпаки, підкреслити темні риси і недоліки і розмалювати все чорною фарбою. "А у вас негров линчуют".

Вы мне задали вопрос что мне не нравится в ссср - я ответил.
Очень малую часть того,что видел.
Могу долго продолжать, но какой смысл, если Вы тут-же переведете стрелки на "поздний совок" и СЩА?
Так,закрывая флуд, Вы знаете что такое балОк?
rjkz

Подякував: 8115 раз.
Подякували: 4992 раз.

Профіль
3
3
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 19:03

rjkz написав:.........

Знаю.
Флуд закончили (хотя это не совсем флуд).
Ваш ответ понял. Я тоже Вам просто ответил, что многое из того, что Вы написали вполне присутствует в США. Да и в других "передовых странах".
Но Вас это почему-то не смущает и претензии только к одной.
ЛАД
2

Подякував: 5207 раз.
Подякували: 4823 раз.

Профіль
2
2
5
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 19:17

beee написав:
BIGor написав:
  stm написав:Не платят в ЕС помесячно как в Украине

Ага, не платять :D , ми наприклад платимо все помісячно. Взагалі таке враження, що stm ніколи не виїзжав з-за межі свого пгт.
Варшава. Квитанции приходят каждый месяц.

Интересно, конечно, квартира есть, но вроде и нет. Странное ощущение. Квитанции плачу из Киева через кукевые схемы. Но это уже совсем другая история

А чого напряму не платите? Та і зараз НБУ дозволив перекидувати гроші закордон в лімітах 50 тис. грн. в місяць. Чи заселіть квартирантів - будуть вам на карту кидати, а з неї платіть.
BIGor

Заблокований
Подякував: 1277 раз.
Подякували: 1690 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:12

ЛАД написав:
  rjkz написав:.........

Знаю.
Флуд закончили (хотя это не совсем флуд).
Ваш ответ понял. Я тоже Вам просто ответил, что многое из того, что Вы написали вполне присутствует в США. Да и в других "передовых странах".
Но Вас это почему-то не смущает и претензии только к одной.

брехня. зазвичай є окремі випадки негараздів.
але в СРСР ця .опа - це була система, яка для всіх. й лише окремі випадки могли її уникнути. а в США ця .опа лише для окремих, а зазвичай її немає

але так, як ЛАД не бачать різниці, постійно доводиться їм окуляри підкручувати :D
Shaman

Подякував: 525 раз.
Подякували: 1251 раз.

Профіль
2
3
Повідомлення Додано: Суб 23 вер, 2023 11:18

Еміграція, заробітчанство

Де ж воно краще в світі жити?

Як відомо з дописів наших авторитетних учасників форуму - найгірше всього жити в США: суцільне жебрацтво та занепад. На днях на цій гілці навіть розмістили пікторграми, які показують точно, що нарід живе в наметах та харчується дитячою сумішшю "Малюк", яку розводять колодязною водою.

Не всі розумні та прислухаються. Летіти хочуть в США - як мухи на вогник свічки...
Історія свіжа та незвична така ось.

1. Станом на 24 лютого 2022 року учасник подій разом з молодою жінкою опинився в Туреччині - мало сенс: з останніми свіжими даними за 8 місяців року до Туреччини прибуло 33 мільйони 426 тисяч 940 іноземних туристів, що на 13,95% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

2. Відразу після початку війни учасник подій вирішив кинути тут якір - в Анталії - та купив тут квартиру. Купив на етапі будівництва в непоганому місті - це "початок району Kepez" - з видом на площу. В принципі непогане місто - не на самому морі - але в "гущині подій" і вікна не впираються в білизну сусідів.

3. Не брав досвід у деяких нероб з цього форуму, а почав працювати за двома напрямками: а) виробництво дітей; б) заснування власного бізнесу.

4. Станом на вересень 2023 року має: а) чудову квартиру в якій зробив (це рідкість в Анталії: ремонт за власним проєктом та на власний смак - я дивився, то був приємно здивований - зазвичай - стандарт - всі квартири продаються готові "під ключ" та не потребують ніякого ремонту); б) дитинку у віці 6 місяців та в) "власну кофейню".

5. З останнім цікаво: він легень український - розумний - та все робив у відповідності до законів, які регламентують діяльність підприємств, створених іноземцями: треба працевлаштувати не менше 5-ти громадян країни перебування. Така система діє і в інших країнах: працевлаштуй 5-10 осіб на своєму підприємстві. Керуючись українським досвідом "відбиватися" від купи жадібних та голодних перевіряючих/санстанцічй/поліціянитів та райвиконкомів - впевнено та досить легко все це пройшов, кофейня працює.

6. Нібито можна сісти на причілку хати та почати лускати гарбузове насіння - ніби то дуже корисне для продовження роботи печінки.

7. А тут візьми та отримай повідомлення від приятеля з пропозицією переїхати в США за програмою U2U.. Товарш так сказав: Маленька праця краща за велике безділля...

8. Виникла ціла купа проблем:
- треба продати своє BMW 2015 року на український реєстрації. А спробуй продай... Ага... В Туреччині не існує процедури продажу авто іноземної реєстрації - тільки через Генеральне доручення, оформлене в Консульстві України та з виїздом на тому авто з Туреччини... Та прибуттям нового власника в Сервісний центр МВС України... Спробуй знайти такого Покупця...
- треба продати квартиру. ріелтор назвала стартову ціну в 135 000 доларів США (дуже пригодилися б в США) але поруч в новому будинку Забудовник виставив аналогічну за 120 000. Чи оцінить Покупець дизайнерський ремонт, чи прийдеться його подарувати....
- трохи напружує дистанційне адміністрування бізнесом - кофейня - має співзасновників, але... але...

А товариш кличе в Майямі...
Ех, "Якби знову на світ народитися, знав би, як не старітися..."
akurt

Подякував: 3406 раз.
Подякували: 1192 раз.

Профіль
2
  #<1 ... 12531254125512561257 ... 1651>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти