Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
gonchik74 написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/28/704839/ А в Польщі знову подешевшало пальне. В пʼятницю танкував солярку по 6.15, сьогодні вже 5.9.
Цікаво, нафта в доларах подорожчала, злотий до долара впав до 4,4 а бензин в злотих - дешевшає... Якась ердоганівська економіка.
В Туреччині відучора з опівночі бензин подешевшав при чому відразу на 2 ліри за 1 літр. Зараз А95 37,80 або 37,80/28,90=1,307€. Цікаво, що ДП дорожче за бензин і не дешевшає.
А почём у нас был литр своего или мозыревского 95го два года назад при таком же курсе грн/лира/доллар? Уж не меньше 30грн?
Это я не знаю, я всегда на евро перевожу. В довоенные времена цена на 1 литр бензина - в Турции была всегда на уровне 0,95$ за литр.
Но сейчас везде дороже: и в США, и в Европе. Меня в Германии в августе вообще цена поразила: по трассе на Нидерланды заправлялись по 1,85€ литр, а перед Нидерландами какие то хитропопые АЗС - а других не было - пришлось заправиться по 2,4€ за 1 литр.
gonchik74 написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/28/704839/ А в Польщі знову подешевшало пальне. В пʼятницю танкував солярку по 6.15, сьогодні вже 5.9.
Цікаво, нафта в доларах подорожчала, злотий до долара впав до 4,4 а бензин в злотих - дешевшає... Якась ердоганівська економіка.
Таке свято життя буде продовжуватися до 16-го жовтня. 😏
Bolt написав:Таке свято життя буде продовжуватися до 16-го жовтня. 😏
Свята змінюються на важкі буденні дні та клопіт. 23 вересня в Анталію повернувся приятель - провів два тижня в Канаді. Назад майже на одну добу зупинявся в містечку, яке місцеві називають дивним словом «Цюріх». Авіаквиток туди і назад 505$. Водоспад його дуже вразив, але є одна негаразда: виявилося, що іншого боку водоспаду вже США. Вже дзвонив, питав, коли він «відійде» від годинникових поясів, прийде до тями та треба почати оформлювати візу в США, бо не добре дивитися на знаменитий водоспад тільки з одного боку. Я його в тому питанні підтримав: бо не годиться в наші часи не мати в паспорті візу США: порядні люди перестануть руку потискати. Ну, повинно бути все ОК: - посольство США в Анкарі працює; - ВНП в Туреччині має. - на співбесіді є що відповідати про повернення (тобто немає мети неповернення): в серпні 2020 року купив квартиру в Анталії; там і проживає з вересня 2020. - має віддалену стабільну роботу (роботодавець в Україні). Нехай займається, а то як 6-00 ранку - вже із жінкою на роверах до моря їдуть. Тобто байдикують… а так корисною справою займуться…
akurt написав:Меня в Германии в августе вообще цена поразила: по трассе на Нидерланды заправлялись по 1,85€ литр, а перед Нидерландами какие то хитропопые АЗС - а других не было - пришлось заправиться по 2,4€ за 1 литр.
beee написав:Сегодня говорил с родственниками из Катовице. Спрашиваю, как настроение поляков. Говорят сильно негативно поменялось. Недовольны. Помню я с тёщей спорил когда то, что Европа наше спасение. Она говорит, поляки когда то тоже приняли, а потом выгнали и сейчас так будет. Удивляюсь иногда мудрости, касалось бы, недалёких простых людей, проживших жизнь. А ведь всё закономерно - сначала вам сочувствуют, потом вы вызываете раздражение. И это не потому что кто-то плохой. Это природа человека
В кожного своє оточення. У Ваших родичів таке, в мене - всі нормальні. Чого ваші родичі тільки терплять і не вертаються на неньку де їх чекають і будуть дуже часто і сильно "поважать".
Да і ви чогось забетонувались в Польщі. Цікаво-цікаво. Одне говоримо - зовсім інше робимо.
Они наполовину поляки - муж. кстати офигенный чел. Бухает, добряк, хоть к ране прикладывай. Вспоминая отношение лично к себе в довольно строгой Варшаве - очень позитивно. Впечатлила прокуратура Вроцлава, за неделю блокировки сняли, а прокурорша лично со мной общалась.
Про сало. У нас каждый думает, что самый хитрожопый. И мне нравится, когда таких тыкают носом в собственное дерьмо выбивая эту гниль. Я эту черту типа очередь обойти, взятку ткнуть, пропуск намутить такое себе исключение из правил, ненавижу в нашем менталитете на генетическом уровне. Иногда мне кажется, что я поляк, которого сломала система Сорян за формулировки, пишу за рулём, а еду быстро
Рішення хоч і очікуване, та все одно приємне: продовжили захист до березня 2025-го. Увесь цей час Україна, на жаль, втрачатиме громадян, а з ними і наповнення бюджету за рахунок внутрішнього споживання товарів та послуг.
BIGor написав:[quote="5627231:beee"]Сегодня говорил с родственниками из Катовице. Спрашиваю, как настроение поляков. Говорят сильно негативно поменялось. Недовольны. Помню я с тёщей спорил когда то, что Европа наше спасение. Она говорит, поляки когда то тоже приняли, а потом выгнали и сейчас так будет. Удивляюсь иногда мудрости, касалось бы, недалёких простых людей, проживших жизнь. А ведь всё закономерно - сначала вам сочувствуют, потом вы вызываете раздражение. И это не потому что кто-то плохой. Это природа человека
В кожного своє оточення. У Ваших родичів таке, в мене - всі нормальні. Чого ваші родичі тільки терплять і не вертаються на неньку де їх чекають і будуть дуже часто і сильно "поважать".
Да і ви чогось забетонувались в Польщі. Цікаво-цікаво. Одне говоримо - зовсім інше робимо.
Они наполовину поляки - муж. кстати офигенный чел. Бухает, добряк, хоть к ране прикладывай. Вспоминая отношение лично к себе в довольно строгой Варшаве - очень позитивно. Впечатлила прокуратура Вроцлава, за неделю блокировки сняли, а прокурорша лично со мной общалась.
Про сало. У нас каждый думает, что самый хитрожопый. И мне нравится, когда таких тыкают носом в собственное дерьмо выбивая эту гниль. Я эту черту типа очередь обойти, взятку ткнуть, пропуск намутить такое себе исключение из правил, ненавижу в нашем менталитете на генетическом уровне. Иногда мне кажется, что я поляк, которого сломала система Сорян за формулировки, пишу за рулём, а еду быстро