|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 13 сер, 2024 16:56
Дюрі-бачі написав:А в мене сьогодні черговий шок: біля університету бетонують доріжку через "парк" до нового ЖК. Дивуюсь, що працює бригада циган. Підходжу ближче - а вони спілкуються англійською з характерним індуським акцентом... Ось воно - майбутнє України вже зараз...
це була група брахмінів які медитували
-
flyman
-
-
- Подякував: 1590 раз.
- Подякували: 2791 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Вів 13 сер, 2024 17:01
Faceless написав:BIGor написав: Faceless написав:Я про це і кажу, в Канаді/США (за деякими виключеннями типу НЙ) просто необхідно мати два авто на сімью (кредит, страховка/бензин) до тисячі доларів США в місяць, це якби для новоприбувщих емігрантів доволі велика стаття витрат. В ЄС майже всюди можна пересуватися на ГТ за 20 доларів в місяць.
Для новоприбулих емігрантів можна трохи зменшити апетити і не брати нове авто в кредит в салоні. І о диво, витрати на автівку зменшуються більше, ніж удвічі
Бу авто в таких країнах великий гемор - великі пробіги, дорогий ремонт. Думаєте чого ці всі "бітки" з США не ремонтуються там а відправляються в Україну?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1363 раз.
- Подякували: 1763 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 17:01
Faceless написав:Для новоприбулих емігрантів можна трохи зменшити апетити і не брати нове авто в кредит в салоні. І о диво, витрати на автівку зменшуються більше, ніж удвічі
В Испании если не выделываться то можно без проблем взять какую-то норм 10летнюю машину за 3-5к евро и кататься на ней еще лет 5. Думаю в Америке с их аукционами это обойдется еще дешевле.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 17:06
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:Я про це і кажу, в Канаді/США (за деякими виключеннями типу НЙ) просто необхідно мати два авто на сімью (кредит, страховка/бензин) до тисячі доларів США в місяць, це якби для новоприбувщих емігрантів доволі велика стаття витрат. В ЄС майже всюди можна пересуватися на ГТ за 20 доларів в місяць.
Для новоприбулих емігрантів можна трохи зменшити апетити і не брати нове авто в кредит в салоні. І о диво, витрати на автівку зменшуються більше, ніж удвічі
Бу авто в таких країнах великий гемор - великі пробіги, дорогий ремонт. Думаєте чого ці всі "бітки" з США не ремонтуються там а відправляються в Україну?
Дуже смішно, а ще смішніше чути ці теоретизування від того, в кого авто і не було ніколи
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1451 раз.
- Подякували: 8025 раз.
-
- Профіль
-
4
8
3
Додано: Вів 13 сер, 2024 17:45
Gastarbaiter написав: rjkz написав:Вы хотите сказать, что на купленный в КРЕДИТ в Украине автомобиль, ниже расходы - сомневаюсь. И цена машины выше и бенз дороже и страховые жаднее, особенно те, в которых заставляет страховаться банк, в котором взят кредит. BIGor адепт общественного транспорта. Зачем машина, если почти всегда и почти везде можно доехать на маршрутке?
Я в Киеве не вылазил из-за руля, а в НЙ стал адептом ОТ. Намного удобней, чем на машине. А с машиной и гемора больше и расходов. Мне тут написали, что у меня оказывается 4 куе на месяц. Прикиньте, если с этих несчастных 4 куе еще и 1 куе отдавать за машину? А остальные расходы? А частная школа для детей?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8420 раз.
- Подякували: 5303 раз.
-
- Профіль
-
8
3
6
Додано: Вів 13 сер, 2024 18:05
rjkz написав:Я в Киеве не вылазил из-за руля, а в НЙ стал адептом ОТ. Намного удобней, чем на машине. А с машиной и гемора больше и расходов.
В каждом месте своя специфика. Я в "парализованном пробками" Кракове везде езжу за рулем. Расходы (бенз, страховка, ремонт): 150 дол. в месяц. Экономия на регулярных закупках благодаря наличию машины: около 100 дол. в месяц. Экономия на проездном: 25 дол. в месяц.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 681 раз.
- Подякували: 555 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 18:09
slonomag написав:В Испании если не выделываться то можно без проблем взять какую-то норм 10летнюю машину за 3-5к евро и кататься на ней еще лет 5. Думаю в Америке с их аукционами это обойдется еще дешевле.
Всі знайомі в Європі після 10 років машини терміново продавали, бо там якісь екологічні податки дуже високі...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 479 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 18:14
Gastarbaiter написав: rjkz написав:Я в Киеве не вылазил из-за руля, а в НЙ стал адептом ОТ. Намного удобней, чем на машине. А с машиной и гемора больше и расходов.
В каждом месте своя специфика. Я в "парализованном пробками" Кракове везде езжу за рулем. Расходы (бенз, страховка, ремонт): 150 дол. в месяц. Экономия на регулярных закупках благодаря наличию машины: около 100 дол. в месяц. Экономия на проездном: 25 дол. в месяц.
Щось наш "економіст" забув про амортизацію авто і оплати паркування та утримання паркомісця - ну це так звичайно, дрібниці .
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1363 раз.
- Подякували: 1763 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 18:24
BIGor написав:Щось наш "економіст" забув про амортизацію авто і оплати паркування та утримання паркомісця - ну це так звичайно, дрібниці .
Купив кілька років тому за 4 куо, здається. Зараз міг би продати десь за 3,6. Ок, спіймали. Додаємо ще по 10 доларів на місяць на амортизацію. Парковка у дворі безкоштовна. Парковка в місті - копійки. Ну хай ще +5-10 доларів буде. Добре, ще інколи користуюся ОТ та купую квитки. Хай ще +10 дол. Ага, ще раз на рік 25 дол. за техогляд. Разом володіння і корисування автівкою мені виходить десь 50-55 дол./місяць.
-
Gastarbaiter
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 18:27
Дюрі-бачі написав:Всі знайомі в Європі після 10 років машини терміново продавали, бо там якісь екологічні податки дуже високі...
В різних країнах різні податки. Десь взагалі немає. В Греції навіть у Афінах більшість автівок пам'ятають ще часи хунти, здається.
-
Gastarbaiter
-
-
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|