Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Не путайте грешное с праведным: это разные вещи: куда повезти детей на отдых: в Болгарию или в Турцию - и разглагольствовать о войне между Израилем и Турцией. Я никогда не был в Нью Йорке и пока не собираюсь. Это же не значит, что я должен нести всякий бред о войне между Нью Йорком и Исландией? Или означает?
Востаннє редагувалось akurt в Сер 11 вер, 2024 04:02, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:"горе"-"радість" не всяка сім'я то витримає
Звичайно, я саме про таку послідовність.
Про що розмови звичайно що 2к за дніпром і 2к в слокіїї це що сторож і директриса. Там тобі всі кланяються, а там ти кланяєшся)) взяти новенький мерседес за скіли там 40к. Яка ціна то офіційного там і там.
ось що видав гпт:
Орієнтовні ціни на ТО для Mercedes-Benz:
В Україні: Вартість планового технічного обслуговування для більшості моделей Mercedes-Benz може коливатися від 6 000 до 15 000 гривень і більше за одне відвідування, залежно від моделі та обсягу робіт. Наприклад, базове ТО (заміна масла, фільтрів) для C-Class або E-Class може коштувати від 6 000 до 10 000 гривень. Більш комплексне ТО, яке включає заміну гальмівних колодок, інших витратних матеріалів, може коштувати від 12 000 до 20 000 гривень або більше.
У Словаччині: Вартість ТО в Словаччині може бути трохи вищою через більш високі ціни на робочу силу та витратні матеріали, порівняно з Україною. Орієнтовно, базове ТО може коштувати від 250 до 400 євро, що еквівалентно приблизно 10 000 - 16 000 гривень. Комплексне ТО може коштувати від 400 до 800 євро (16 000 - 32 000 гривень).
slonomag написав:А в местные компании не берут на норм вакансии так как диплом не котируется и стаж через ФОП тоже.
а 10 летняя история сертификатов оракл\майкрософт\гугл ?
Хз, это скорее бонус к основному образованию, но сами по себе они ничего не решают. Не ну европейцев тоже можно понять - приехал чувак с далекой Украины, типа где-то там работал на какой-то галере 10 лет, но показать особо нечего так как тебя вечно кидали между проектами и 90% твоей работы это какие-то огрызки с разных проектов. Поэтому и нанимают на пару месяцев посмотреть. А там может и выбьешь повышение если действительно покажешь что ты стоишь тех денег которые просишь.
Shaman написав:більше повірю в 100% курдів (які ж теж входять в ці 43 млн), які стануть на захист своєї поки що неіснуючої Батьківщини. життя трохи складніше, ніж в світі, де існують лише мільйонери
Слава Богу, що в більшості своїй громадяни Туреччини не знають українську мову та не читають оце все лайно і всю цю дурню прогнозистів та [b]апологетів війни там[/b], де ніколи в житті не були і вже ніколи в житті не будуть. Було б дуже соромно за те, чим наповнюють Фінансовий форум України.
То есть, они не слушают своего "великого кормчего" Эрдогана? Не так давно не Эрдоган-ли грозился напасть на Израиль? Так кто апологет войны?
Дюрі-бачі написав:BIGor Типова ситуація майже у всіх, як у кума: дружина пиляє "хочу жити як в Україні" а для цього треба заробляти тисяч 10-15 Є "на руки", а не 3-4 Є. І починаються скандали "на дітях економиш", "я не прислуга щоб сама їсти варила", "найми няню дітям", "тут манікюр не такий"
Дюрі-бачі написав:BIGor Типова ситуація майже у всіх, як у кума: дружина пиляє "хочу жити як в Україні" а для цього треба заробляти тисяч 10-15 Є "на руки", а не 3-4 Є. І починаються скандали "на дітях економиш", "я не прислуга щоб сама їсти варила", "найми няню дітям", "тут манікюр не такий"
нехай їй кум натякне, що в Європі зазвичай працюють обидва. й заробить собі на прислугу