Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:А, я згадав прохання не інакше людини із якимось травмами голови: зробити фото на його прохання з газетою в руках. Бідненький не знав, що газети не друкують вже років 15 чи 20… А ну, давай-но фото з газетою в руках, подивимося! Гроші є на купівлю надрукованої на папері газети чи надіслати?
от прям взагалі не друкують? ні газет, ні журналів?
чи ми про Сомалі розмовляємо? чи може про Афганістан? там взагалі хоч колись друкували?
akurt написав:Ну прикольно читати реально. Не знаю, що ви там згадали про 2018 рік - але я зараз реально на заході Європи приблизно в 120 км від Тулузи. А ви де, вибачаюсь?
P.S. До речі, Європа - не континент. Материк, що складається з двох частин світу, має цільну структуру і називається Євразія. Це знає кожен учень школи. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A% ... 0%BD%D1%82 Я точно - згідно з вашим дописом вище - називав десь 6 років тому Європу - матеріком? Мабуть треба нести виправлення в Вікіпедії та в Британську Енциклопедію.
Абсолютно точно. Але як ви особисто можете пам"ятати, коли у вашому відділі велика плинність кадрів, і за ці роки перед вашим вступом на посаду змінилося із сотню "спеціалістів". "Іних уж нєт, а тє далєчє....в чєрназьомах Донбаса, в водах Днєпра пад Хєрсонам"
Я ж вам, пане Флаймане, писав не один раз: в 100% випадків помиляєтеся у всіх без виключення питаннях. Від того і страждаєте. Цілком законне замовлення для людини, яка є ліцензованим французьким спеціалістом. Не помиляйтеся весь час і без кінця. Толку не буде.
ihorkyiv написав:коли у вашому відділі велика плинність кадрів, і за ці роки перед вашим вступом на посаду змінилося із сотню "спеціалістів". "Іних уж нєт, а тє далєчє....в чєрназьомах Донбаса, в водах Днєпра пад Хєрсонам"
Дякую за високу оцінку моєї особи. Мені вже надавали титули «Головний рієлтор світу», «Голова правління всіх 100500 рієлторстких контор Земноі кулі» та інші цілком пристойні поважні посади. Ваше призначення мене на посаду керівника якогось відділу гадаю не менше поважне та не менш пристойне. Гадаю, за Штатним розкладом мені буде надані звичні для мене: - секретарка-кавоносительниця; - негр-масажист; - водій - носій валізи.
Якщо ні - я не погоджуюся, або виключно за ваш особистий рахунок. Мої вимоги не занадто високі, оскільки я точно памʼятаю, що в 2019 році ви особисто (!) вимагали від мене влаштувати вас на посаду керівника головного відділення Kuveyt Türk bank в Анталії. Саме з такими вимогами - з попередньої посади охоронця АТБ. На менше не погоджувалися.
akurt подивимось, як ви відредагуєте свої повідомлення - ви ж бачите, я лише звертаю увагу, що пишете саме ви тому, щоб не сміялись з вас, як ви пишете - треба інколи уважно перечитувати
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 03 лис, 2024 00:10, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Класно! Поидмно проситати. На відміну від багатьох дописувачів-теоретиків на цьому форумі реально шоденно спілкуюся з нашими людьми в різних країнах і на різних континентах. Діапазон спілкування сьогодні: Швеція, Україна, Туреччина, Франція, США, Канада. Ну реально дякую за високу оцінку моїх українських контактів. Додам на останок, що за кермом власного авто з українським номерами провів сьогодні не одну сотню кілометрів дорогами Франції. Реально дякую, що звернули увагу на досягнення моєї скромної персони та реальних позитивних досягнень. Зараз сиджу біля камінна, де тріщать дрова, з бокалом італійського Prоsecco та інколи читаю повідомлення на цьому форумі.
Семёныч, от нахера в Анталии камины то? Там же вода и воздухкак парное молоко и на день рождения Турецкой республики(в понедельник), и на день рождения Брежнева, и на крещенье сарацинами в январе Там только холодный айран заходит под кондёром
Менорович! Видно, що не знаєш анталійськоі та аланійськоі особливості: практично у всіх будинків, яким скажімо 15 років, є в кожній квартирі камін - і це від Забудовника зроблено. Такі каміни розташовані на лоджіях та не призначенні для опалення квартир, а для приготування, скажімо, Люля-кебаб або курячих крилець на вечерю. Добре, що в мене можна спитати, а я можу розтлумачити.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 03 лис, 2024 12:56, всього редагувалось 2 разів.
Менорович! Гарне питання і приємно згадати: - канікули першого курсу продовжувалися 20 днів і всі 20 днів ми з братом мандрували колишнім СРСР - ледве дісталися додому реально без копійки в кармані та голодуючи. - після першого курсу я просто пішов в Бюро подорожей та купив путівку: на пароплаві/судні пасажирському по Дніпру - із зупинками у всіх містах по дорозі - потім вниз по Дніпру - а потім було десь тиждень відпочинку на Спортивній базі в лісах на чудовій річці Оріль. - канікули зимові на другому курсі: в університеті видали путівку "По Україні та Молдові" відвідали Київ (старт маршруту), Одесу, Білгород-Дністровський, Тирасполь та Кишинів. - канікули після другого курсу провів у Криму - там мешкали колись мій дід та бабуся, а на той час - тітка та двоюрідний брат. Сімферополь, Ялта, Бахчисарай та Масандра. - канікули зимові на третьому курсі провів за путівкою в чудовому пансіонаті в СМТ "Приморське" - Крим - тоді облазили з друзями майже всі гори там. - канікули після третього курсу провів з друзями в Литві, Латвії та Естонії. Попоїздили з хлопцями досить багато: і Каунас, і Панівежас, і Юрмала, і Таллінн. З тих пір найбільше люблю Ригу. - зимові канікули четвертого курсу провів в Сочі (там жили давні знайомі мами), а ось літні канікули після четвертого курсу пройшли на Північному Кавказі і не тільки: Сочі, Адлер, Абхазія, Вірменія, Баку, Тбілісі. - Після п"ятого курсу також був весь час на Північному Кавказі: там відвідав і Південну Осетію, і Кабардіно-Балкарію, і Чегемські водоспади, і навіть Чечню (були запрошені студенти на весілля).
Так що студентом мандрував весь час та за першої можливості. Саме тому читати тут закиди тих, хто прилип спиною до канапи про те, що я занадто часто мандрую та із занадто великою кількістю людей спілкуюся - викликають тільки посмішку...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 03 лис, 2024 12:09, всього редагувалось 1 раз.