Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Народ, хто в Польщі, правда, що в Бєдрі промоція, картопля по 1, 30?!
Не знаю, як там з картоплею, а от Рафаелкі вчора взяли -40% на другу.
Щось я в Бедронці не подружився з їх акціями. Як не прийду на самокасу - зовсім не та ціна що на полицях. Там треба картка лояльності обовʼязково, чи в чому справа?
Hotab написав:Щось я в Бедронці не подружився з їх акціями. Як не прийду на самокасу - зовсім не та ціна що на полицях. Там треба картка лояльності обовʼязково, чи в чому справа?
Так, усі акції з карткою. А ще краще аплікація (іноді є спеціальні знижки саме для аплікації). Ну і умови різні бувають: при купівлі 3 шт., при загальній сумі більше 99 злотих і т.ін.
Bolt написав:Народ, хто в Польщі, правда, що в Бєдрі промоція, картопля по 1, 30?!
На картоплі багато не зекономите, а от на на м'ясі і мілках - можна .
Hotab написав:Щось я в Бедронці не подружився з їх акціями. Як не прийду на самокасу - зовсім не та ціна що на полицях. Там треба картка лояльності обовʼязково, чи в чому справа?
Попросіть карту і привяжіть до додатку. При касі ще можна питати консультанта, не соромтесь.
Наша потужна діаспора ганяє по бедронкам в пошуках дешевоі картоплі - цікаво в украіні свого часу вони ж бігали за краснтми цінниками в атб?) Кращі люди краіни)