Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Кризою як в 2008, яку будуть заливати грошима як в 2021, що спричинить люту інфляцію як в 1970, що в свою чергу запустить глибоку демографічну кризу корінного білого населення.
Кризою як в 2008, яку будуть заливати грошима як в 2021, що спричинить люту інфляцію як в 1970, що в свою чергу запустить глибоку демографічну кризу корінного білого населення.
А ми ще казали, що важко жити у епоху змін! Вона ще не починалася, схоже...
Не беріть важкого у руки та важкого в голову. Частіше оглядайтеся по боках: власні сусіди, власна вулиця, власне місто, власна країна.
А в Туреччині все чітко: "«У матеріалах розслідування під номером 2024/228233 нашої Головної прокуратури Стамбула; відповідно до звітів Комітету з розслідування фінансових злочинів, отриманих у рамках розслідування 19.03.2025, компанію IMAMOGLU CONSTRUCTION TRADE AND INDUSTRY ANONYMOUS, партнером якої є підозрюваний Екрем Імамоглу, було арештовано рішенням кримінального суду миру за запитом нашої Генеральної прокуратури». В Туреччині все просто: "Вкрав - випив - в тюрму!" https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-insaa ... oneriHaber
P.P.S. Ну що там: на майдан підемо? В Українi чи в Туреччині?
На питання Акурта про навчання дітей за кордоном, яке чомусь видалили. В малого однокласник поступив а Ейндховенський Універ на ШІ. Платять 3500євреїв на рік. Гуртожиток не світив+дорога оренда, тож живуть відносно поруч в бельгіцйському селі звідки добирається на навчання. Його с початком війни вивезли до Іспанії де готувався до вступу. Робить на прохання малого домашки З програмування, бо має доступ до платної версії Чату ЖПТ, та сам ним корисиаєтьмя для домашок. (Таки дійсно, що з_за того Чату ЖПТ порозганяють купу програмістів)
Я сам видалив свій допис, щоби не заважати іншим висловити свою думку. У видаленому дописі я написав, що за останній рік я висвітлював більш/менш докладно навчання юнацтва: - в Польщі; - у Франції; - в США; - в Німеччині; - у Великій Британії, - в Канаді; - в Словаччині. І все не з YouTube, а на підставі власного досвіду дітей приятелів.
Потім подумав: хіба мені більше всіх треба?
Ваша інформація вище є цікавою, збігається з тим, що я знаю про навчання в Польші. Зранку поздоровляю пана Юрія Х. - товаришую з його мамою та татом. Хлопець ще в 2021 закінчив Варшавську політехніку. Всівся англійською, але радив всім вчитися польською, англійська для Computer Science «зайде в мозок автоматично», за те навчання є безкоштовним. Так що почитаю дописи інших людей.
Bolt написав:На питання Акурта про навчання дітей за кордоном, яке чомусь видалили. В малого однокласник поступив а Ейндховенський Універ на ШІ. Платять 3500євреїв на рік. Гуртожиток не світив+дорога оренда, тож живуть відносно поруч в бельгіцйському селі звідки добирається на навчання. Його с початком війни вивезли до Іспанії де готувався до вступу. Робить на прохання малого домашки З програмування, бо має доступ до платної версії Чату ЖПТ, та сам ним корисиаєтьмя для домашок. (Таки дійсно, що з_за того Чату ЖПТ порозганяють купу програмістів)
якщо ШІ порозганяє купу програмістів, то що казати про незамінних охоронців та касирів АТБ?
Bolt написав:На питання Акурта про навчання дітей за кордоном, яке чомусь видалили. В малого однокласник поступив а Ейндховенський Універ на ШІ. Платять 3500євреїв на рік. Гуртожиток не світив+дорога оренда, тож живуть відносно поруч в бельгіцйському селі звідки добирається на навчання. Його с початком війни вивезли до Іспанії де готувався до вступу. Робить на прохання малого домашки З програмування, бо має доступ до платної версії Чату ЖПТ, та сам ним корисиаєтьмя для домашок. (Таки дійсно, що з_за того Чату ЖПТ порозганяють купу програмістів)
якщо ШІ порозганяє купу програмістів, то що казати про незамінних охоронців та касирів АТБ?
Та купу охоронців камерами я так вже пощамвнбвали. Навіть у дружини в держ конторі, з чотирьох вахтерів з графіком доба через три лишили одного зі стандартним робочі днем з невеликою доплатою за надцять годин а місяць. Поставили сигналізацію з відео наглядом.