Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27462747274827492750 ... 2786>
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 22:42

Нет. Там какой то типа технологический проход к озеру для ливневой воды.
Заезд примерно там где 114 115 или выше.
Я сейчас дам точное расположение на картах Гугл будет видно.
Кажется не ошибся. Но это смартфон. Не могу перепроверить.
https://maps.app.goo.gl/UJSrRkM9krmbt25 ... eview.copy

Не ошибся, все классно видно.
Фото не новые - примарно 2023 год или январь 2024 так как построенных домов еще не видно.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 17 кві, 2025 22:50, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3953 раз.
Подякували: 1406 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 22:49

akurt написав:Нет. Там какой то типа технологический проход к озеру для ливневой воды.

Тогда вы выбрали самый тихий участок на всем фрагменте схемы. Удивительно, что его не купили первым.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6430 раз.
Подякували: 21516 раз.

Профіль

130
82
38
2
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 22:52

Сибарит написав:
  akurt написав:Нет. Там какой то типа технологический проход к озеру для ливневой воды.

Тогда вы выбрали самый тихий участок на всем фрагменте схемы. Удивительно, что его не купили первым.

Напомню - мы очень долго ездили на авто по комплексу и долго ходили пешком. Оглядываясь и обозревая. Советуясь и думая - как всегда головОМ, а не ногОМ.

Это я на фоне уже купленного нашими украинцами участка и согласованного проекта дома.
Обратите внимание на слова на красной табличке.
Чать изображения я удалил - так как тут бродит один тАвАрИсчь обвешанный жиром - массой в 110 (!) кг - и он будет очень недоволен моими 82,5 кг.
Зображення
akurt

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 00:03

Не ошибся, все классно видно.
Фото не новые - примарно 2023 год или январь 2024 так как построенных домов еще не видно.

Очень странное место для покупки дома.
Цены, конечно, намного ниже средней по штатам: https://www.realtor.com/realestateandho ... 3404541012

Школа и её состав, как и "академические" успехи: https://www.greatschools.org/south-caro ... cores*Math

Вообще Южная Каролина для наших понаехов - странный выбор, но на вкус все фломастеры разные.

ПС:
Увидел, что там есть несколько наших церквей, видимо на этом и основывались
https://www.google.com/maps/place/New+L ... FQAw%3D%3D

https://www.google.com/maps/place/Ark+o ... FQAw%3D%3D
ava121

Подякував: 13 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 06:07

Ну, ви маєте право вважати, що вибір дивний для наших «понаїхів», але українців там дуже багато і переїжджають з інших «дорогих» штатів.
Обпалилися і переїжджають.
Взагалі природа краєвиди прекрасні.
Річки та озера.
Мені здавалося, що я десь на Житомирщині.

Якщо говорити про дива, то:
На південному сході штату знаходиться великий морський порт Charleston.
Незвичайна іспанська архітектура.
В порту не тільки авіаносець, який можна відвідати, але і підводний човен, який теж можна відвідати. Ми прийшли десь за 1 годину до закриття, то впустили на авіаносець безкоштовно, ціну квитка не пам’ятаю, мабуть 35$, на підводний човен вхід безкоштовний.

Так ось це був раніше найбільший порт, в якому причалювали судна з привезеними з Африки чорношкірими рабами.
Привезли новий генетичний матеріал.
Ось таких незвичайних з погляду антропології та біології людей я ніде не бачив. Вони якісь інші. Не такі, як показують у кіно.
Я заїхав до супермаркету (не пам'ятаю назву – дуже великого типу нашого «Сільпо») – так от я був єдиною білою людиною на весь супермаркет. На мене дивилися як на експонат.
Щось схоже було, коли мене на півдні Індії в штаті Керала оточила на ґанку місцевого музею юрба індійських школярів та розглядали незвичну істоту: високий білий дядько зростом в 175 см.

До цього потрібно звикнути.

У той же час місто Спартенбург прекрасне, населений білими, неймовірно красиве і мені здалося, що кращого готелю, ніж Best Western Spartenburg немає у світі. Комфортний.
Дуже низька як для США ціна: здається 75$ номер на двох ще й з дуже пристойним (у США це рідкість) сніданком.
Потрапили на міжнародний фестиваль (це НЕ офіційна подія яку фінансувало б Консульство, а організатори - прості місцеві люди за свій рахунок) - так там серед павільйонів різних країн український був найцікавіший наймасовіший.
Фотовиставка. Музика. Дітям видавали цукерки та прапорці.
Дорослим - банки з квасом «Квас білий».
Сподобалася розмова з колишніми одеситами: жінка років 45 із двома дітьми. Здається без чоловіка була (не памʼятаю щоби поруч був її чоловік). Дуже виховані діти - сину мабуть 14, а дочці мабуть 17. Говорили українською.

В місті Спартенбург дуже приємно було, що нас з повагою впустили в приміщення мерії - правда на вході охорона досить ретельно перевірила наші речі - але я здивувався, що нашу невелику українську делегацію прийняли просто так в досить великій будівлі мерії міста. До мера ми не заходили, але походили коридорами та відвідали невеликий музей в середині мерії.

Тож вибір НЕ дивний, а багато в чому обґрунтований.

Розмовляв з нашими чоловіками - їм років по 40-45 – вони організували окремий павільйон з релігійною літературою - агітували приїхати до створеної ними «української церкви» якогось незрозумілого мені патріархату. Але я не поїхав – не було часу.

Але знайшли час відвідати великий житловий комплекс - складається з 6 чи 8 будинків в мабуть 7 або 8 поверхів - свіжий - красивий дизайн охайно дуже і купа парковочних місць - розташований на схилі ліворуч від траси уверх (враження, що колись було велике поле). На вʼїзді великий критий плавальний басейн для мешканців.
Оренда квартири 1 bedroom - 1250$. Були вільні квартири: вселяйся хоч завтра.

Тож вибір з погляду когось дивний, а з погляду ще когось дуже не дивний.
Відвідували озера з місцями для відпочинку, проїжджали мимо дуже дорогих садиб, які ховалися в лісі.
Академічні успіхи школи не вивчав, але коли проїжджаєш мимо шкіл - то голова і не хоче, а повертається подивитися на витвір архітектурного дизайну та розмірів.

P.S. На прикладі України і чисто для порівняння: можете назвати регіон/місто в Україні як вибір житла для себе - щоби вибір був «НЕ дивним»?
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 18 кві, 2025 07:15, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 06:58

Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 266 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 08:46

BIGor написав:А чого такий розброс в площі ділянок?

1. У покупателей разные запросы и возможности. Логично, что участки с самым привлекательным положением нарезаны щедрее.
2. На плане хорошо видно, что планировщики пытались добиться равного размера по красной линии для всех участков. На закруглениях получаются трапеции и площадь растет.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6430 раз.
Подякували: 21516 раз.

Профіль

130
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 08:48

Слава Трампу - навіки Слава.

Bolt написав:

Але ж вони не грабували умовних оптимізаторів податків слономагів, як так?

з коментів:Многие начнут работать нелегально

Як любить нагадуати хотаб: "нєту дєла - нєту нєлєгала".
Іншими словами, чим менеше держава про тебе знає, тим тобі ліпше.
flyman

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 2828 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 10:42

flyman написав:
  Bolt написав:

Але ж вони не грабували умовних оптимізаторів податків слономагів, як так?

з коментів:Многие начнут работать нелегально

Як любить нагадуати хотаб: "нєту дєла - нєту нєлєгала".
Іншими словами, чим менеше держава про тебе знає, тим тобі ліпше.

Взагалі, який сенс, платити податки, якщо ти умовний мекс, що крутить вчорну гіпсокартон?!
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 266 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 кві, 2025 11:02

Купуємо садибу в США далі?

Цікава технологія комплектації будинка та формування ціни.

Є «базова комплектація», до якої ви можете замовити додатки або покращення з дуже великого переліку. Це вплине звичайно на остаточну ціну.
Базова ціна - все під ключ - термін здачі в експлуатацію - через 6 місяців якщо я не помиляюся - 288 990$.
Наприклад:
- базова комплектация - це ковролін у всіх кімнатах. Колір можна вибрати безкоштовно з переліку. А ось щоби на підлозі був НЕ ковролін а - наприклад - ламінат - доплата орієнтовно 5000$.
Можна замовити таких «додатків» та @поліпшень@, що і не розплатишся… хоч сусальне золото та діаманти. Перелік менеджер показала на екрані монітора величезний.
Вогні йшла по кожній кімнаті окремо варіанти показувала у вигляді фото і питала: це замовляємо? Ставила помітки. Які миттєво міняли остаточну ціну.

Я запропонував у спальнях залишити ковролін, в інших приміщеннях ламінат. Типу «компроміс».
- наприклад - меблі кухні мають певні фасади - колір молеш вибрати безкоштовно, а ось замінити фасади одного матеріалу на якись інший або там з якимись вищерунками - доплата.
Це стосується і фурнітури меблів. Базова комплектація - або ручки хоч з бронзи та з розписом вручну від племені Майя.

Було питання верхньої частину «острова» на кухні: мармур штучний, мармур справжній, гранти або пластик.

Перелік покращень дуже великий - менеджерка все пропонує та пропонує.
Наприклад що мені сподобалося: по стандартному фасаду можна замовити там, де салон три колони в @колоніальному стилі@ - там такі будинки часто н. Це суттєво змінює зовнішній вигляд будинка крім того додає спереду невеликий навіс та получається невеличка веранда для ранішньої кави. Доплату не памʼятаю, здається теж 7 000$. Я порадив це замовити, бо самі наші українці пізніше це не зроблять.

Менеджер тут закинула клієнтам цікавий гачок:
@Якщо поліпшень ви замовите на 30 000$, то я вам ще - як українцям - дам знижку в 25 000$!!!!

От біда! Давайте перелік далі!
Щоби вийти на цифру додатків на суму в 30 000 (а можна було і на 300 000$), замовили із заднього входу будинка патіо без навіса.
Важливий момент: в базову комплектацію входить мінімальний ландшафтний дизайн - підготовлений газон. Додаток це автоматичний полив.

Короче, квест на компʼютері був цікавий.
Як у гумориста Карцева; «А два можна? - Можна! - Дайте три!»
Тут важливий фінансовий аспект: від кінцевої ціни будинка залежить податок на нерухомість, чим дорожче вийде будинок - тим більше будеш платити цілий рік. Відповідно якщо будинок вийшов дешевшим - а додатки зʼявилися якось та якимось чином пізніше - то і податок цілий рік платиш менше.
Коротше ось фото попередньої угоди з остаточною ціною.
Це з додатками та із знижкою в 21 000$ (замість обіцяної в 25 000$ - бо ми були занадто «хитрими» та вийшли на додатки на суму в 30 180$) як для українців.
Зображення
Зверніть увагу: Lot - це земельна ділянка. Є позначка “Premium” - ми вибрали чи не найкращу, а не найдешевшу.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 18 кві, 2025 11:18, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

3
  #<1 ... 27462747274827492750 ... 2786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей