Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Цікаво, скільки платять цьому дописувачу за кожну дурнувату публікацію? Але ми всі повинні пишатися широті досліджень та майбутніх звершень: від коригування цін на тарифи таксі до проблем ціноутворення квитків на європейські авіалінії. Попереду ще стільки цікавих досліджень: «Есть ещё от жилетки рукава, дырка от бублика и мёртвого осла уши.» (с).
akurt написав:Цікаво, скільки платять цьому дописувачу за кожну дурнувату публікацію?
Для чого ти постійно брешеш? Якщо до ранку квитка з ціною з Женеви до Тулузи не буде, я додаю тебе в чорний список. На цьому все, надоїло читать постійну брехню.
Гілка «Еміграція, заробітчанство» просто стане сиротою без такого знаного флудера… неймовірне цікаве і актуальне дослідження руху на таксі від Ліона аж до Діжона… Гадаю, що всі конспектували.
akurt написав:Гілка «Еміграція, заробітчанство» просто стане сиротою без такого знаного флудера…
Як ти цікаво за себе розповідаєш. Я так зрозумів, крім мене більше ніхто твою брехню вже давно не читає. Моє попереднє повідомлення в силі- до ранку нема квитка- досвідос.
Неймовірно приємно допомогти людині. Авіакомпанія Ryanair готова саме «до ранку» перевезти фахівця з перевезення із Ліона до Діжона на таксі - перевезти його рейсом FR5980 (виліт 8 грудня o 06:05 з Мілану (Італія), де він теоретично знаходиться), в місто Тулуза (Франція) - за 14,99 (чотирнадцять цілих та 99 сотих) євро. Залишилося зʼясувати: квиток брати один чи два? Місце біля вікна, біля проходу, чи краще ближче до туалету?
Якщо треба доставити VIP-персону саме до ранку неділі - то є послуга бізнес-джетів. Термінові флудер-справи не повинні мати відмови або затримок.
rjkz написав:Он тут-же вызвал полицию. Они приехали менее чем через 5 минут.
Это все хорошо только в рассказах эмигрантов прочитавших рекламные брошюры. На деле в полиции бы ему сказали - когда убъют тогда и приходите, потому что свободных машин нет, а у округа ограниченное финансирование на полицию. Судя по трукраймам цветные там белых режут как свиней. И если живешь не в каком-то ультра-дорогом районе, с моргиджем от 10 тыс в мес, что нашим нищим совкам как правило не по карману, то есть хороший шанс быть ограбленным или убитым.
Не понял про яхты - марины это отдельная заводь, которая занимает очень много места, Их как правило не более пары штук на город, и отдельная высотка иметь собственный причал для яхт никак не может - просто далеко не все увлекаются яхтингом - потому это просто бессмысленно чисто экономически. Так что здесь кажется вы уже немного сочиняете, да и не только здесь.
Ну, как говорится, "давайте спорить о вкусе устриц с теми кто их ел"(с).
akurt написав:Купив квиток на рейс EasyJet (ціни від 26 євро в один бік) на 16:30. В 17:50 був в Тулузі.
Та да, в той-же день 26 ойро. Все шо ти пишеш за Europe, це все дуже смішно, ти пишет повну фігню. Шо ти пишеш за USA я не знаю, бо я там не був.
Там про красненькие машинки и зеленые газончики, которые ему скидывают на фотках и репортажи из аэропортов. Чтобы знать жизнь в стране, надо там жить, а не проезжать проездом. И не просто жить, а жить долго. Вон таксист из Владивостока на газованном КИА тоже все знает про США.
Bolt написав:В нас в селі картоплю можна по 7, 50 купити. Тобто на 200 баксів більше тони.
В Бідронці на цьому тижні картопля по 0,99 зл. На мінімалку в 1250 дол. поляк може купити 4,6 тони картоплі. Я вже мовчу про ціни в селі чи в гуртівні.
Bolt написав:Я знаю, що білоруські ІТівці які в нас жили перед війною і втікли до Кракова, там на голові в яких ось друзів жили бо дорого було орендувати.
Щось брешуть вони або невдахи, по Кракову цифри такі, середня ЗП 11 тис. зл (), на руки хай буде 7500 зл. Оренда середньої 1 к - 3000 зл. Виходить тільки з середньої ЗП можна орендувати 1к квартиру, ще половина лишится. У випадку коли орендує сім'я ситуація ще краще, на оренду у них вийде менше 25% всього доходу.
ak/rt це чійсь продукт ШІ який відпрацьовують /допраоцьовують на цьому форумі, нажаль, але читати йо.о іноді цікаво як барона Мюнх.аузена , коли майже усі у бані