Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Якщо існує, то або вам подадуть яєшню із шматочком хліба та сухариком, або стейк, який не жується.
Простите за нескромный вопрос, сколько Вы заплатили за стейк, который не девался и какой он был толщины? А к яичнице принято подавать ещё и хэшбраун с парой ломтиков бекона.
Одне з чудес світу для мене дійсно був знаменитий «американськмй стейк». Я такі речі вмію та люблю готувати. Саме його ми і замовили в компанії в ресторані в San Francisco. Як водиться, офіціант запитав про рівень прожарки (Medium). Почали чекати.
Той раз в ресторації не повезло жінці: стейк не можна було їсти, твердий та не жувався. Ну інші якось та їли. Ну ось так «повезло». Попросили додатково його підсмажити - підсмажили та принесли - однаково був такий же: жінка не змогла його їсти.
Ми були реально ображені. В чек нам не включили 1 стейк. Ось так сталося. Було дуже неприємно. Яка ціна була в той раз - я не памʼятаю. Зазвичай ціна головного блюда в США в ресторації. орієнтовно 20…25$.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 07 гру, 2025 22:36, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Попросили додатково його підсмажити - підсмажили та принесли - однаково був такий же: жінка не змогла його їсти. .......... Зазвичай ціна головного блюда в США в ресторації. орієнтовно 20…25$.
Это была ошибка. Стейк изначально был пережарен. Чем дольше говядина жарится, тем жёстче становится. Мидиум - это уже пережаренный. Также рискну предположить, что жена заказала себе меньшую порцию, из-за чего стейк получился тоньше, чем нужно, из-за чего и был пережарен. ...... По моим сведениям примерно трехлетней давности, цена стейка там где его умеют готовить начиналась с $40. Это из свежего мяса. Стейк сухой выдержки дороже.
Ось тому в мене правила: - яловичину купую сам; - смаження в газовому грилі, який закривається - 4 терміни - кожен по 2 хвилини. - паралельно: Zinfandel.
akurt написав:Попросили додатково його підсмажити - підсмажили та принесли - однаково був такий же: жінка не змогла його їсти. .......... Зазвичай ціна головного блюда в США в ресторації. орієнтовно 20…25$.
Это была ошибка. Стейк изначально был пережарен. Чем дольше говядина жарится, тем жёстче становится. Мидиум - это уже пережаренный. Также рискну предположить, что жена заказала себе меньшую порцию, из-за чего стейк получился тоньше, чем нужно, из-за чего и был пережарен. ...... По моим сведениям примерно трехлетней давности, цена стейка там где его умеют готовить начиналась с $40. Это из свежего мяса. Стейк сухой выдержки дороже.
Жесткость стейка зависит от породы КРС, части туши, толщины куска и времени на гриле. Причем, качественный кусок мяса не испортить даже чуть передержав. У меня электрический гриль, такая хрень, внутрь кладешь мясо, закрываешь и оно с двух сторон жарится. Но ессесно, электрический хуже чем газовый. И проблема в том, что жена не может есть (по психологическим причинам) мясо, которое пускает хоть немного розовый сок. Приходиться жарить до победного конца. НО! Если мясо хорошо промазать специями и горчицей и дать постоять до суток, то это несколько смягчит. Но если взять правильное мясо, то даже пережаренное мясо будет мягким. И конечно, мясо надо есть практически сразу. По мере остывания он дубеет. Там есть еще какие-то заморочки с контролем температуры внутри куска, но я этим не занимаюсь. Еще есть мнение, что после снятия с гриля, стейк должен немного постоять. Но это в теории, на практике я такое не пробовал. Вообще, из правильного куска мяса при очень сильной прожарки у меня получался мягкий стейк и из примерно 2 см толщины и из примерно 1 см. А неправильный хоть как жарь он будет жесткий. Самый прикольный получился больше 2-х см толщиной с хрустящей коркой, мягкий внутри. Если я правильно помню, это был "мраморный" кусок. Еще хорошо брать Т-бон. ...
Bolt написав:В нас в селі картоплю можна по 7, 50 купити. Тобто на 200 баксів більше тони.
В Бідронці на цьому тижні картопля по 0,99 зл. На мінімалку в 1250 дол. поляк може купити 4,6 тони картоплі. Я вже мовчу про ціни в селі чи в гуртівні.
Bolt написав:Я знаю, що білоруські ІТівці які в нас жили перед війною і втікли до Кракова, там на голові в яких ось друзів жили бо дорого було орендувати.
Щось брешуть вони або невдахи, по Кракову цифри такі, середня ЗП 11 тис. зл (), на руки хай буде 7500 зл. Оренда середньої 1 к - 3000 зл. Виходить тільки з середньої ЗП можна орендувати 1к квартиру, ще половина лишится. У випадку коли орендує сім'я ситуація ще краще, на оренду у них вийде менше 25% всього доходу.
Високі з.п.
Флайман, тобі треба відео - "Мілфи о високих заррлатах"
Флайман, тобі треба відео - "Мілфи о високих заррлатах"
Коли Флайман зрозумів , що до філіпін на ШРТ з кардач за 2 грн 80 коп не доїхати , концепція змінилась. Тепер Флайман мріє, щоб філіппінки приїхали працювати в Україну на 28 т грн в Сільпо на касу. А 140 дол на життя Флайману як відомо добре входить в 28 тис грн!!
У меня электрический гриль, такая хрень, внутрь кладешь мясо, закрываешь и оно с двух сторон жарится.
Подобається в ньому все, крім одного: Бризки жиру з боків і запах .
Де його поставити? Не на індукцію ж . А отже запах не піду у витяжку.
А бризки жиру це дійсно біч. Я вже по краям стелю (з заворотом на сам гріль) паперові рушники. Інакше потім жир на столі поряд.
Дивно, в мене такий гриль і з бризками жодних проблем не було. Брав мармурову від мʼясторії, норм стейки До речі, а в чому проблема поставити хоч і на індукцію, поверхня як поверхня:)