Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3078307930803081
Повідомлення Додано: Вів 09 гру, 2025 13:04

BIGor написав:
  2587715 написав:Никто не говорит что они живут в собственном жилье, просто оно у них есть, а жить жизнь они могут где хотят - хоть на даче, хоть заграницей, главное что это жилье ликвидно и может приносить пассивный доход, в отличии от поуехавшей голытьбы, которая вынуждена пахать на 3-х работах и жить на износ

Щось риторика в 100% така сама як і у кінконгівця. Ти не його друг випадково? Той теж з піною в роті щось казав про голитьбу але потім зкрив рота при питанні "чи нормальна в мене робота?".

Так от друже, де мої три роботи? Думаєш я в три зміни працюю? Де беруться такі люди? Невже у Владьївостокьє?

Эмигрант должен пахать за троих, иначе нах он кому где нужен? Альтруистов нигде нет. Нейтивы свою страну строили не для того чтоб в ней другим хорошо жилось. Нужно просто понять эту простую суть
2587715

Подякував: 9 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 гру, 2025 13:11

2587715 написав:Эмигрант должен пахать за троих, иначе нах он кому где нужен? Альтруистов нигде нет. Нейтивы свою страну строили не для того чтоб в ней другим хорошо жилось. Нужно просто понять эту простую суть

А как же сирийцы и афганцы, десятилетиями живущие в Европе, не проработав при этом и дня?
M-Audio

Подякував: 650 раз.
Подякували: 526 раз.

Профіль

1
3
1
  #<1 ... 3078307930803081
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти