Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Цікаве фото: збоченці, які моляться на дендрофекальні технології, мешкають не тільки в США. Фото зроблено сьогодні неподалік від берега Атлантичного океану. Місто Capbreton.
Обʼєктивно виходить: так саме, як «моряк моряка бачить здалеку», так і дендрофекальний будинок на сході Атлантичного океану бачить такий самий дендрофекальний на західному його березі.
shapo написав: 1. Перепутать Саудовскую Аравию с Королевскими башнями с Дубаем с его известным Будж Халифой это как Киев спутать с Москвой хотя и пожар в последней высотке в 2024г.оказался фейком.
Уточнення для пана Shapo: 1. В моєму тексті ВИЩЕ НЕ БУЛО І НЕМАЄ ЗГАдУВАННЯ ПРО «Саудівську Аравію» чи «СА». Це ви спутали країни світу. Я писав про Емірати. Так і написано в моєму тексті: можете перевірити. Не плутайте «Москву» з Еміратами та Саудівською Аравією. 2. Щодо поверху «102». Я не зобовʼязаний вказувати точну приватну інформацію щодо адрес, поверхів, номерів квартир, але наведу цитату від «постраждалого»: «13 червня у мене другий день народження... деякі люди блоковані там до сих пір, вже майже добу горить, локалізували нарешті... почалось із 60 поверху (я жив на 56), і лише одни поверх горів,але уламки почали падати на середину і розгорілось... слава богу поки що хоч без жертв,але на 26, 50 та ще кількох поверхах є люди...»
Оскільки тема про еміграцію - а значить, про переїзд, облаштування і життя в інших країнах - то чи має шановне панство що сказати з приводу Канади? Або ж про ЛатАм.
shapo написав: 1. Перепутать Саудовскую Аравию с Королевскими башнями с Дубаем с его известным Будж Халифой это как Киев спутать с Москвой хотя и пожар в последней высотке в 2024г.оказался фейком.
Уточнення для пана Shapo: 1. В моєму тексті ВИЩЕ НЕ БУЛО І НЕМАЄ ЗГАдУВАННЯ ПРО «Саудівську Аравію» чи «СА». Це ви спутали країни світу. Я писав про Емірати. 2. Щодо поверху «102». Я не зобовʼязаний вказувати точну приватну інформацію щодо адрес, але наведу цитату від «постраждалого»: «13 червня у мене другий день народження... деякі люди блоковані там до сих пір, вже майже добу горить, локалізували нарешті... почалось із 60 поверху (я жив на 56), і лише одни поверх горів,але уламки почали падати на середину і розгорілось... слава богу поки що хоч без жертв,але на 26, 50 та ще кількох поверхах є люди...»
Значит,я оклеветал вас с Саудовской Аравией. И если ваш приятель так подробно описал пожар с указанием даты и этажей,то,м.б.он ещё и напишет как назывался эмират, год пожара и название небоскреба. И,главное ,что вы хотели рассказать этим примером,что железобетонные конструкции менее огнестойкие чем деревянные или лучше не жить в высотках, а нужно в каркасных деревянных одно- двухэтажных домах где каждые десять лет нужно разбирать утеплитель стен чтобы вытряхнуть оттуда поселившуюся живность?
won написав:Оскільки тема про еміграцію - а значить, про переїзд, облаштування і життя в інших країнах - то чи має шановне панство що сказати з приводу Канади? Або ж про ЛатАм.
А ми тут неодноразово обговорювали Канаду і була докладна інформація про будинки, міста, іпотеку та ціни. З різних регіонів та міст. Подивіться дописи минулого року - зробіть пошук за словом «Канада».
won написав:Оскільки тема про еміграцію - а значить, про переїзд, облаштування і життя в інших країнах - то чи має шановне панство що сказати з приводу Канади? Або ж про ЛатАм.
За Латам не скажу, але про Канаду багато інфи продивився. Загалом: Мінуси: - клімат, будинки за 500 тис побудовані за дендрофекальною технологією і максимум 1 соткою (друга найбільша по площі країна в світі). - мало роботи, вірніше всього багато мігрантів які є конкурентами за роботу. - чорні, індуси, араби - непотизм з їх сторони. - відсутність ГТ і рейкового транспорту. - шмаль і наркомани.
Плюси - швидка легалізація. - не буде війни - англійська мова - мігранстька країна.
BIGor написав:За Латам не скажу, але про Канаду багато інфи продивився. Загалом: Мінуси: - клімат, будинки за 500 тис побудовані за дендрофекальною технологією і максимум 1 соткою (друга найбільша по площі країна в світі). - мало роботи, вірніше всього багато мігрантів які є конкурентами за роботу. - чорні, індуси, араби - непотизм з їх сторони. - відсутність ГТ і рейкового транспорту. - шмаль і наркомани.
Плюси - швидка легалізація. - не буде війни - англійська мова - мігранстька країна. Короче узагальнюючи - бідна версія США.
Ну не все так однозначно і не з усіма пунктами можна погодитися. Останній пункт точна правда. Бідна версія США…
Клімат дійсно жахливий: взимку морози до мінус 30 і нижче. Сніг мабуть тільки місяць як зійшов. Індуси - їх мільйони. Якщо у них є можливість: витісняють інші народи. В них реальне братерство. Серед всіх моїх знайомих роботу знайшли всі і працюють. Термін пошуку - не менше 3-х місяців. Але там жорстко: за красиві очі гроші не платять. Тільки конкретно: «Що ти таке вмієш робити, та як якісно, що ми тобі заплатимо?»
Міський транспорт є, але він не так працює як в Україні. Треба звикнути. На роботу всі добираються. Якщо ні - купують авто, які продаються майже за копійки.
Наркомани є. Тихі та спокійні. Нікому не заважають. Як і БОМЖі.
Швидка легалізація - дивлячись шо мати на увазі. Вид на прожиття отримати дуже важко: квоти, бали та інше…
Канада - це випробування на стійкість та міцність. Витримав: відпочивай в Домінікані, як робить в ці дні мій приятель, з яким свого часу покоряли гори під Анталією.