Дохід у ФОПа

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення питань про податки та систему оподаткування на фінансовому форумі Finance.UA - податковий кодекс, податки з доходів фізичних осіб, транспортний податок, ставки, види податків і зборів
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 22:16

Дохід у ФОПа

Вітаю. Цікавить таке питання. Працюю в сфері будівництва(ремонт квартир). Хочу оформити ФОП для змоги в майбутньому скористатися можливістю взяти іпотеку в банку оскільки буде довідка про доходи. Питання таке: як отримуючи гроші від власника квартири за ремонт,( отримую їх на руки)вказати що це гроші за надану послугу. Потрібні якісь документальні підтвердження.? Чи як взагалі це працює?
Kotovy4
 
Повідомлень: 4
З нами з: 12.07.22
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 23:09

  Kotovy4 написав:Вітаю. Цікавить таке питання. Працюю в сфері будівництва(ремонт квартир). Хочу оформити ФОП для змоги в майбутньому скористатися можливістю взяти іпотеку в банку оскільки буде довідка про доходи. Питання таке: як отримуючи гроші від власника квартири за ремонт,( отримую їх на руки)вказати що це гроші за надану послугу. Потрібні якісь документальні підтвердження.? Чи як взагалі це працює?


по нормальному надо договор и акты, и заказчик переводит вам на счет ФОП оговоренную сумму

это реальная схема, увы, сложная в уговорах и для мелких сумм, но(!) к счастью можно переводить даже на карту ФОПа (не скажу какой тут гемор с учетом, но думаю, 1-2 конс буха да и прямо в налоговой проблему решат)
может даже можно без договора на карту - разберитесь

другое дело что банку это очень мало, вы немного сами себя вводите в заблуждение, мне кажется

выберите 5-7 банков, пройдитесь, поговорите
быстро , скорее всего, выясните, что если вы не АйТи ФОП, т.е. НЕ НА ЗАРПЛАТЕ, а , так сказать, настоящий ФОП - вы банку неитересны
cohan
Аватар користувача
 
Повідомлень: 6498
З нами з: 27.09.19
Подякував: 112 раз.
Подякували: 535 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама