Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
alex lem написав:Ніщо так не надихає на допомогу клієнту, як обіцянка перевкласти депо.
Не без этого. Мне Альянс сегодня попытался (пока в моей местности рубят свет - это не реально) дозвониться. Видимо, о том, что уже готовы принять от меня котлету
Vivat написав:Схоже, почався відкат... Карусельщики пішли у відказ, чим повернули ринок валютообміну?
Карусельщики видохлись, тепер вектор на 55. Але я сьогодні все не встиг все черкз рагулів на моєму шляху. Тепер з ПН, але фігня виходить, депозити закінчаться 6-7/05 в сб/нд.
Хтось підкаже, в турків/єбанки/сільпо/оху депо закінчуються число в число, чи як у аліка є +3 дні?
deneg net написав: Просто балдею, в первых числах в банках аншлаг, такое чувство, что после первого числа карусель закрывают
Я черг особливо не бачив. Крім анальки, яка взагалі з котушок зїхала.
deneg net написав:Так, все карусельщики переложились в первые числа? С пн опять курс вверх. Просто балдею, в первых числах в банках аншлаг, такое чувство, что после первого числа карусель закрывают
Це який запас каклєт (вільних коштів) треба мать щоб кожен місяць до другого числа поперевкладаться? Як не вихідні, так на кілька днів кожного разу добавляється, зсувається по календарю...
alex lem написав:Це який запас каклєт (вільних коштів) треба мать щоб кожен місяць до другого числа поперевкладаться? Як не вихідні, так на кілька днів кожного разу добавляється, зсувається по календарю...
Депо же по 3 месяца пока? Значит плюс треть от лежащих в банках. Учитывая озвученный здесь норматив на депо вкладывать не больше половины от имеющегося, ещё и останется и немало.
В січні українці купили рекордну суму валюти Купівля валюти населенням України у січні перевищила продаж на $564,01 млн, порівняно із $463,22 млн у грудні, $390,6 млн — у листопаді, $373,32 млн — у жовтні та $202,5 млн — у вересні минулого року.
интересно, когда конец карусели и крах пирамиды, которая не может бесконечно расти
В січні українці купили рекордну суму валюти Купівля валюти населенням України у січні перевищила продаж на $564,01 млн, порівняно із $463,22 млн у грудні, $390,6 млн — у листопаді, $373,32 млн — у жовтні та $202,5 млн — у вересні минулого року.
интересно, когда конец карусели и крах пирамиды, которая не может бесконечно расти
В смысле стоимости американского доллара? Да с 2007 года эксперты кричат, что вот вот, все признаки. Но оно как-то вяло
Многие еще ждут кидка, а я ушёл на 3 круг. Кстати про курс, сегодня начал расти после падения. Думаю 40.40 выравняют быстро. А кидка не будет, будут потом условия немного хуже и люди начнут уходить постепенно. На этом клуб и закроется.
Спрашивали сколько я запустил капитала в клуб. Я ставлю какие то цели и взвешиваю куда и сколько надо вложиться. Я не раз писал про Фидобанк с его 60% годовых. Тогда был цель обновить технику в доме. И цель была достигнута на 99% Года бегут и цели становятся др. Сейчас цель в Клубе - здоровье, а именно надо заняться лечением в стоматологии. А там цены сейчас КОСМОС. Поэтому думаю успеть за счёт Клуба всё вылечить, и уже нужно лечение частично с помощью имплантов.