|
Клуб 100к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Нед 05 лют, 2023 21:54
lamal написав:а порадьте відділення АйбоксБанку в Києві на правому березі , і які там нюанси ? гроші+ паспорт+ код , і процент за внесення готівки в касу ?
Щас на майдане 2 разных отделения работают на 1 и 2 этаже - с димитрова/деловой на время ремонта. За открытие текущего счета в грн. и дол. могут взять по 50 грн. Поторгуйтесь, скажите что валютный открывается к депо бесплатно по тарифам. Текущий пополнение налом 0,1 комис., безналом - бесплатно. Можно открыть айбокс карт на неё нал бесплатно а потом перевод на текущий без комисий (но можно часа 1.5-2 ждать пока проведется)... В худшем случае готовьтесь отдать +200 грн. за услуги банка.
-
demichh
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 165 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Нед 05 лют, 2023 22:25
demichh написав:, Можно открыть айбокс карт на неё нал бесплатно а потом перевод на текущий без комисий (но можно часа 1.5-2 ждать пока проведется)... ,
думаю это менеджер вам на зло перевод 2 часа не отправляла шоб вы больше не обращались с такой идеей к ней
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 300 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 05 лют, 2023 22:29
demichh написав: lamal написав:а порадьте відділення АйбоксБанку в Києві на правому березі , і які там нюанси ? гроші+ паспорт+ код , і процент за внесення готівки в касу ?
Щас на майдане 2 разных отделения работают на 1 и 2 этаже - с димитрова/деловой на время ремонта. За открытие текущего счета в грн. и дол. могут взять по 50 грн. Поторгуйтесь, скажите что валютный открывается к депо бесплатно по тарифам. Текущий пополнение налом 0,1 комис., безналом - бесплатно. Можно открыть айбокс карт на неё нал бесплатно а потом перевод на текущий без комисий (но можно часа 1.5-2 ждать пока проведется)... В худшем случае готовьтесь отдать +200 грн. за услуги банка.
дякую , піду мабуть на 1 поверх ))
-
lamal
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 06 лют, 2023 00:09
J написав: demichh написав:, Можно открыть айбокс карт на неё нал бесплатно а потом перевод на текущий без комисий (но можно часа 1.5-2 ждать пока проведется)... ,
думаю это менеджер вам на зло перевод 2 часа не отправляла шоб вы больше не обращались с такой идеей к ней
А я думаю, що він р2р туди накидав або тягнучкою тягнув і система від цього буксувала - гроші-то не зайшли фактично.
-
klug
-
-
- Подякував: 340 раз.
- Подякували: 1126 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Пон 06 лют, 2023 02:01
klug написав: J написав: demichh написав:, Можно открыть айбокс карт на неё нал бесплатно а потом перевод на текущий без комисий (но можно часа 1.5-2 ждать пока проведется)... ,
А я думаю, що він р2р туди накидав або тягнучкою тягнув і система від цього буксувала - гроші-то не зайшли фактично.
С моей стороны всё чётко: в кассе по номеру счета пополнил айбок карт - по бумажке от менеджера. Так что или обед у системы или что-то другое...
-
demichh
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 165 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Пон 06 лют, 2023 10:25
Алік сьогодні дав 2017 по порядку. Убіб таке лайно, що ніде не приймають Алка трохи без замовлення
-
Ромасик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1379 раз.
- Подякували: 815 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 06 лют, 2023 10:28
Ромасик написав:Убіб таке лайно, що ніде не приймають
Чому? Що Вам дали?
-
Investor_K
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 850 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 06 лют, 2023 10:40
Ромасик написав:, Убіб таке лайно, що ніде не приймають ,
УБИБ в прошлый раз дали залитую сотку в этот раз насыпали двадцаток разной степени убитости
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 300 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 06 лют, 2023 10:44
J написав: Ромасик написав:, Убіб таке лайно, що ніде не приймають ,
УБИБ в прошлый раз дали залитую сотку в этот раз насыпали двадцаток разной степени убитости
Не брали бы их все, в сл.раз зашли бы и взяли остаток
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 707 раз.
-
- Профіль
-
1