|
Клуб 100к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 09 лют, 2023 11:31
alex lem написав: moveton написав:Некоторые кладут фактически доллар, хоть и предварительно обменяный на гривню. А слить его сейчас по 40, а потом месяцев через 5-6 получить обратно гривну, но уже по 36.57, глядя уже через пару недель на доллар па55 для внутренней жабы может оказаться чувствительно 
Напишіть будь ласка в якому році влітку гривня провалювалась відносно долару на 18 гривнів на доларі?
Ни в каком. А какая связь? Я пропустил военный указ Президента, что через две недели лето?
-
moveton
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Чет 09 лют, 2023 11:59
alex lem написав: moveton написав:Некоторые кладут фактически доллар, хоть и предварительно обменяный на гривню. А слить его сейчас по 40, а потом месяцев через 5-6 получить обратно гривну, но уже по 36.57, глядя уже через пару недель на доллар па55 для внутренней жабы может оказаться чувствительно 
Напишіть будь ласка в якому році влітку гривня провалювалась відносно долару на 18 гривнів на доларі?
2015. с 38 в феврале до 21-22 летом проваливался доллар относительно гривны. если я правильно понял вопрос
-
flex123
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:06
Гуру, подскажите, пожалуйста, 2 банка с лучшими условиями для валдепо по теме?
-
[Fin501]
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:09
доброго дня. а якийсь FAQ є по темі? де-чого не розумію. наприклад: 1) обмеження 100 тис.грн - це в одному банку? таких банків може бути скільки завгодно? не буде претензій у органів потім, що ти порушив ці обмеження?
2) просте питання: що таке СЕП у тому контексті, який тут згадується? проплата по IBAN? пишуть, що комісії нема при цьому, але з мене Приват все одно бере комісію при зарахуванні (дебетова картка), навіть якщо плачу туди з іншого банку по IBAN
3) Як ПБ поповнити без комісії? бо бере 0.5%, не дуже хочеться з ним ділитися
4) які банки взагалі надійні?
-
koteykin
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:10
[Fin501] написав:Гуру, подскажите, пожалуйста, 2 банка с лучшими условиями для валдепо по теме?
Що для вас кращі умови то іншому лайно. Є таблиця, вибирайте самі.
-
Maxwe11
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:17
Maxwe11 написав: [Fin501] написав:Гуру, подскажите, пожалуйста, 2 банка с лучшими условиями для валдепо по теме?
Що для вас кращі умови то іншому лайно. Є таблиця, вибирайте самі.
дякую. у таблиці сьогоднішні курси і ставки конвертації/комісії ?
-
[Fin501]
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:35
koteykin 1) Ліміт в одному на місяць. Кілька десятків банків без проблем. Деякі банки пов'язані й мають спільний ліміт, наприклад Ізі та ТАС.
2) Не у всіх банках безкоштовні.
3) Відкрити універсальну картку
4) Теоретично найбільш надійні системні банки, але є нюанс із Сенсом (Альфою). І ще Моно має свої відділення тільки в кількох містах.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 12:59
Игорь Алексеевич написав:Райф. Запорожье. Горячка сказала, что теперь по окончанию пред. заказа - нет. Идите в отделение и там на удачу или умоляйте менеджера вернуть дол. 
Мда, такая себе новость. Как раз на следующей неделе депо заканчивается. Посмотрим, как будут отдавать в Киеве. По поводу Альянса - какое отделения посоветуете для обслуживания в Киеве? Или лучше не париться и поехать в центральное на Сечевых Стрельцов?
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 169 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 13:34
Игорь Алексеевич написав:Райф. Запорожье. Горячка сказала, что теперь по окончанию пред. заказа - нет. Идите в отделение и там на удачу или умоляйте менеджера вернуть дол. 
Діалог з Райфом через чат в додатку: Я: Доброго дня! > Вітаю! Мене звати Сніжана) Я: по закінченню валютного депозиту чи треба попередньо замовляти валюту на певне відділення? Якщо так, то яка процедура? За скільки днів до кінця депозиту можна замовляти? >Іване, Ви можете отримати кошти в порядку живої черги або можемо призначити зустріч (але необхідно перевірити відділення), зустріч признається за 2 робочих дня. Коли Вам буде зручно, тоді і призначимо) Я: Призначити зустріч через чат? зустріч з ким? >Так, можна через чат, а можна через інформаційну лінію) Призначається зустріч до каси, щоб отримати кошти без черги) Я:чи можна призначити зустріч на наступний день по закінченню депо чи треба дочекатися його закінчення і потім призначати? При призначені зустрічі я озвучую суму яку планую зняти? Я: ці умови стосується будь якого міста? Якщо мова про Запоріжжя чи Кривий Ріг? > В даних містах, Вам необхідно звернутись до зручного відділення та з менеджером узгодити дату зустрічі та суму замовлення. Ви можете призначити зустріч на день закінчення депозиту або пізніше, в залежності, коли бажаєте отримати кошти. Я: Дякую! ********************** Де Ви побачили що треба вмовляти? Якщо у вас тривожний стан психіки не треба з ним ділитися з іншими, ну або у вас інша мета "Всьо пропало, за мною не займати!"
Востаннє редагувалось deepfree в Чет 09 лют, 2023 13:39, всього редагувалось 1 раз.
-
deepfree
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 09 лют, 2023 13:36
lloydbanksua да
-