Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Andrew75 написав:в чем заключается лимит в 100тыс.на пополнение БВР, о котором тут писали. Нельзя БВР налом пополнить больше чем на 100 тыс или вообще никак нельзя?
Лимит 100к - это именно про нал. К безналу это не относится
Andrew75 написав:в чем заключается лимит в 100тыс.на пополнение БВР, о котором тут писали. Нельзя БВР налом пополнить больше чем на 100 тыс или вообще никак нельзя?
Лимит 100к - это именно про нал. К безналу это не относится
Я не певен, колего . Адже нічого не вартує поповнити на БВР отой хвостик на чотириста з лишком гривень наприклад по р2р і внести усю необхідну суму СЕПом на віртуалку (або рахунок) Востока. Але чомусь спрацьовує стоп-слово "сто-тисяч". Особисто я так зрозумів що 100к це не ліміт поповнення готівкою, а ліміт саме на перекидування між БВР та карткою (рахунком) Востока всередині банку під видом СЕП. Втім можу помилятись. Мені сказали 100к і більше НІЗЗЯ - я решту через касу вже вніс беспосередньо на рахунок Востока
Alien написав:Особисто я так зрозумів що 100к це не ліміт поповнення готівкою, а ліміт саме на перекидування між БВР та карткою (рахунком) Востока всередині банку під видом СЕП. Втім можу помилятись.
Почти уверен, что перевод 100500 с бобра на восток пройдёт без проблем. Впрочем - не проверял, не было надобности.
1. Какие отделения каких банков, поддерживающих онлайн-метод работают в субботу в Киеве? (нужно внести гривну)
2. Есть ли в Моно ограничения на перечисления "Карта Моно—>карта/тек.счет в другом банке". Или так: есть ли в Моно комиссия при множественных таких перечислениях?
Доброго ранку! Якщо в ПУМБі конверт депо відкривається лише через додаток то яку картку краще там оформити? Які умови обслуговування поповнення тощо.... Дякую...