Бізнес Долярчика/Успіха - поради

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 3334353637 ... 39>
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2024 20:37

Re: Бізнес Долярчика/Успіха - поради

Water написав:Стосовно кав'ярні.
Тот же Киев, знаю знакомых которые имеют точки в центре и на окраине. Как не удивительно, но на окраине доход в 3 раза выше, т.к. нет конкуренции.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2024 21:13

Шах і мат!©

Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 09 сер, 2024 00:25, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 253 раз.
Подякували: 982 раз.

Профіль

4
8
1
3
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2024 21:20

Успіх написав:
  budivelnik написав:Долярчик думає що за 15000 єнотів можна відкрити кавярню...
Мій особистий досвід каже наступне
а - в кавярні головне місце..а місце де багато платоспроможних клієнтів які хочуть потратити свої кошти в кавярні або зайняте або коштує від 30000 доларів
б - саме обладнання кавярні(не плутати з місцем де просто продають каву яке до речі також буде коштувати від 3000 доларів) - це ще 15000
в - пів року роботи в мінус
д - персонал це ПРОБЛЕМА

Таким чином
Без 50000-100000 вільних єнотів я б в цей бізнес не потикався....
ПС
поткнувся з 50000....ледве виніс ноги (правда ковід допоміг)..тепер там будівельний магазин...

ППС
для себе прикинув що заробляє людина яка в мене орендує приміщення і вклала як мінімум 20 000 єнотів в товар ( а в реалі і всі 50 000, на око важко визначити а рахувати чужі гроші некомільфо) - в мене волосся дибом...вже пятий рік не розумію на чому тримається..але оренду платить..
Який товар?
Які шанси в людини бути успішноою якщо вона задає такі запитання....?

Долярчик - спробуй прочитати моє повідомлення і там чорним по білому написано те що ти питаєш.

ПС
відповів не долярчику, це пропаща людина
відповів воїну ЗСУ
budivelnik

Подякував: 289 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 07:55

От і все, що потрібно знати про будівельного "професіонала")

budivelnik написав:пропаща людина
Пропащу людину ти щодня бачиш, коли підходиш до дзеркала! :lol:

Це раз, а друге - це якийсь сюр/розрив шаблона :) - що будівельник здає в оренду чужій людині під "будівельні матеріали"! :mrgreen: 🤦🏻

Сам же ж ти в будівельній сфері варився нанадцять років, але самому додуматись відкрити магазин "будівельних матеріалів" мізків не вистачило! :mrgreen:

А чужа людина взяла і зробила це!
Успіх

Профіль

4
8
1
3
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 09:50

Успіх написав:додуматись відкрити магазин "будівельних матеріалів" мізків не вистачило! :mrgreen:

А чужа людина взяла і зробила це!
Яж казав - пропаща людина..
Дурнику - той хто займається всім і вся - той не має нічого.
Але до тебе це видно ніколи не дійде.

ПС
Я навіть в будівництві старався не займатись внутрянкою ..уявляєш ..це 50% від ВАРТОСТІ ... але на створенні конструктиву комунікація/стіни/стеля - зміг добре заробити.
А все тому що НІКОЛИ не пробував відкусити шматок більший ніж можна пережувати.
budivelnik

Подякував: 289 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 10:32

Успіх написав:

чергова інфоромка успішного успіху
flyman

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 2827 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:24

Re: Бізнес Долярчика/Успіха - поради

істчо 1 успєшний успєх
flyman

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 2827 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 15:09

Нова тема: "Задача без розв'язку!"

Я колись тут пробував цю тему піднімати))
Писав, що уявіть, що я продаю велосипеди і 100500 дрібниць до них - як мені поставити продавця замість мене?
Бо:
а) треба, щоб в цьому продавець розумівся(так, його можна навчити, але це потрібен час, а головне БАЖАННЯ продавця навчитись!)
б) як то нах все перерахувати? Тих 100500 різних дрібничок, яких є кожної штучки/кожного екземпляра по 5-15-80-180-200шт? Кожного!!!
Як?
Це треба 3-4людини і мабуть, 2-3дні, щоб це все перерахувати і вписати/вбити в комп!
А як продавець через місяць скаже - мені не підходить, я - звільняюсь. Треба знову наново все перерахувати! :mrgreen:
Тому, всюди, де ця тема піднімається, то кажуть - "все на довірі".
А як НЕ добросовісний продавець попадеться? - та то можна за рік часу і на 100К недостачу зробити! :mrgreen:
Коротше, тема до кінця НЕ зрозуміла!!!

п.с.
Я колись працював так 1,5р на дядю, де теж докуя дрібниць. Так мене прийняли без перерахунку товару(попереднього продавця звільнили теж без перерахунку товару) А я кажу - а як так?©
Я ж не знаю, на яку "кількість товару" я стаю?
Відповідь: - "ну, це на довірі... бла-бла-бла..." - мовляв, не переймайся :roll:
Звільнився я теж без перерахунку...

Як так?© Це ж абсурд!
Бо палка в два кінці: або продавець недобросовісний може киданути на крупну недостачу, або - хитрозроблений власник може киданути на бабки і добросовісного продавця!!!
Успіх

Профіль

4
8
1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 15:31

Успіх написав:Коротше, тема до кінця НЕ зрозуміла!!!

п.с.
Я колись працював так 1,5р на дядю, де теж докуя дрібниць. Так мене прийняли без перерахунку товару(попереднього продавця звільнили теж без перерахунку товару) А я кажу - а як так?©
Відповідь: - "ну, це на довірі... бла-бла-бла..." - мовляв, не переймайся
всё там понятно. у нас были продавцы-партнёры, которым мы давали товарный кредит. Есть у партнера лимит например 20 тыс, он набирает на него любой товар с нашего склада. Сам ведёт учёт, сам ставит цену и т.д. . Нас интересуют только возврат кредита. Допустим выбрал он товара на 20 тыс, а ему надо ещё, он платит 5тыс и добирает товара на 5 тыс. Таким образом ответственность за недостачу лежит на продавце. Но чтобы ее минимизировать всегда был лимит. Это не спасает от воров, зато нет головняка пересчитывать несколько сот позиций мелкоштучного товара. Продавец их тоже не считал, наторговал 5 тыс, заплатил и получил новый товар. Если продавцу дать безлим (весь склад) во первых каждый раз его надо пересчитывать, во вторых сумма убытка может превысит условные 20 тыс. кредита
Wirująświatła

Подякував: 2480 раз.
Подякували: 3474 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 16:00

За крок©

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:Коротше, тема до кінця НЕ зрозуміла!!!

п.с.
Відповідь: - "ну, це на довірі... бла-бла-бла..." - мовляв, не переймайся
всё там понятно. у нас были продавцы-партнёры, которым мы давали товарный кредит. Есть у партнера лимит например 20 тыс, он набирает на него любой товар с нашего склада. Сам ведёт учёт, сам ставит цену и т.д. . Нас интересуют только возврат кредита. Допустим выбрал он товара на 20 тыс, а ему надо ещё, он платит 5тыс и добирает товара на 5 тыс. Таким образом ответственность за недостачу лежит на продавце. Но чтобы ее минимизировать всегда был лимит. Это не спасает от воров, зато нет головняка пересчитывать несколько сот позиций мелкоштучного товара. Продавец их тоже не считал, наторговал 5 тыс, заплатил и получил новый товар. Если продавцу дать безлим (весь склад) во первых каждый раз его надо пересчитывать, во вторых сумма убытка может превысит условные 20 тыс. кредита
Я так розумію - це якщо з нуля "створювати бізнес"?
А якщо вже займаєшся 5-7р а потім хочеш на своє місце поставити продавця?
Перераховувати товар 2 дня?
А продавець такий через місяць - я звільняюсь :lol:
Перераховуй знову? :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
3
  #<1 ... 3334353637 ... 39>