Тот же Киев, знаю знакомых которые имеют точки в центре и на окраине. Как не удивительно, но на окраине доход в 3 раза выше, т.к. нет конкуренции.
|
|
![]() Шах і мат!©Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 09 сер, 2024 00:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() Які шанси в людини бути успішноою якщо вона задає такі запитання....? Долярчик - спробуй прочитати моє повідомлення і там чорним по білому написано те що ти питаєш. ПС відповів не долярчику, це пропаща людина відповів воїну ЗСУ
![]() От і все, що потрібно знати про будівельного "професіонала")Пропащу людину ти щодня бачиш, коли підходиш до дзеркала! ![]() Це раз, а друге - це якийсь сюр/розрив шаблона ![]() ![]() Сам же ж ти в будівельній сфері варився нанадцять років, але самому додуматись відкрити магазин "будівельних матеріалів" мізків не вистачило! ![]() А чужа людина взяла і зробила це! ![]() Яж казав - пропаща людина.. Дурнику - той хто займається всім і вся - той не має нічого. Але до тебе це видно ніколи не дійде. ПС Я навіть в будівництві старався не займатись внутрянкою ..уявляєш ..це 50% від ВАРТОСТІ ... але на створенні конструктиву комунікація/стіни/стеля - зміг добре заробити. А все тому що НІКОЛИ не пробував відкусити шматок більший ніж можна пережувати.
![]() Нова тема: "Задача без розв'язку!"Я колись тут пробував цю тему піднімати))
Писав, що уявіть, що я продаю велосипеди і 100500 дрібниць до них - як мені поставити продавця замість мене? Бо: а) треба, щоб в цьому продавець розумівся(так, його можна навчити, але це потрібен час, а головне БАЖАННЯ продавця навчитись!) б) як то нах все перерахувати? Тих 100500 різних дрібничок, яких є кожної штучки/кожного екземпляра по 5-15-80-180-200шт? Кожного!!! Як? Це треба 3-4людини і мабуть, 2-3дні, щоб це все перерахувати і вписати/вбити в комп! А як продавець через місяць скаже - мені не підходить, я - звільняюсь. Треба знову наново все перерахувати! ![]() Тому, всюди, де ця тема піднімається, то кажуть - "все на довірі". А як НЕ добросовісний продавець попадеться? - та то можна за рік часу і на 100К недостачу зробити! ![]() Коротше, тема до кінця НЕ зрозуміла!!! п.с. Я колись працював так 1,5р на дядю, де теж докуя дрібниць. Так мене прийняли без перерахунку товару(попереднього продавця звільнили теж без перерахунку товару) А я кажу - а як так?© Я ж не знаю, на яку "кількість товару" я стаю? Відповідь: - "ну, це на довірі... бла-бла-бла..." - мовляв, не переймайся ![]() Звільнився я теж без перерахунку... Як так?© Це ж абсурд! Бо палка в два кінці: або продавець недобросовісний може киданути на крупну недостачу, або - хитрозроблений власник може киданути на бабки і добросовісного продавця!!! ![]() всё там понятно. у нас были продавцы-партнёры, которым мы давали товарный кредит. Есть у партнера лимит например 20 тыс, он набирает на него любой товар с нашего склада. Сам ведёт учёт, сам ставит цену и т.д. . Нас интересуют только возврат кредита. Допустим выбрал он товара на 20 тыс, а ему надо ещё, он платит 5тыс и добирает товара на 5 тыс. Таким образом ответственность за недостачу лежит на продавце. Но чтобы ее минимизировать всегда был лимит. Это не спасает от воров, зато нет головняка пересчитывать несколько сот позиций мелкоштучного товара. Продавец их тоже не считал, наторговал 5 тыс, заплатил и получил новый товар. Если продавцу дать безлим (весь склад) во первых каждый раз его надо пересчитывать, во вторых сумма убытка может превысит условные 20 тыс. кредита
![]() За крок©Я так розумію - це якщо з нуля "створювати бізнес"? А якщо вже займаєшся 5-7р а потім хочеш на своє місце поставити продавця? Перераховувати товар 2 дня? А продавець такий через місяць - я звільняюсь ![]() Перераховуй знову? ![]()
|
|