|
В Україні запустили електронний витяг про місце проживання |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення статей з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 06 лют, 2023 21:44
Пропонуємо до обговорення: Довідка про реєстрацію місця проживання більше не потрібна: тепер витяг про місце проживання можна отримати в застосунку "Дія".
Дивися повний текст В Україні запустили електронний витяг про місце проживання
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 145 раз.
-
- Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2023 21:44
Заказать-то её можно. А что скажут в банке, когда потребуют справку о регистрации, чтобы засунуть её в копир и тут ты им этот модный PDF в смартфоне?
-
moveton
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 07 лют, 2023 08:33
moveton написав:Заказать-то её можно. А что скажут в банке, когда потребуют справку о регистрации, чтобы засунуть её в копир и тут ты им этот модный PDF в смартфоне?
Думаю що той, у кого є смартфон, докумекає що новомодний pdf можна роздрукувати на принтері
-
Boundless
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 119 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 07 лют, 2023 08:56
Boundless написав:moveton написав:Заказать-то её можно. А что скажут в банке, когда потребуют справку о регистрации, чтобы засунуть её в копир и тут ты им этот модный PDF в смартфоне?
Думаю що той, у кого є смартфон, докумекає що новомодний pdf можна роздрукувати на принтері
а принтера-то и нет я не шучу - в Форварде именно так: декларацию нельзя на мыло, надо приносить распечатанную, но паспорта сканят аж бегом 
-
cohan
-
-
- Подякував: 106 раз.
- Подякували: 453 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 07 лют, 2023 10:23
Если гражданин — ВПО, то эта услуга для него недоступна. При попытке сформировать «електронний витяг про місце проживання» сервис выдает ошибку.
-
andrey_yasharov
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 07 лют, 2023 13:09
Boundless написав:Думаю що той, у кого є смартфон, докумекає що новомодний pdf можна роздрукувати на принтері
Можно, но кто печатать будет? Податель заранее? Тогда это та же самая бумажная справка, которую нужно носить с собой. Банк? Я бы на это не слишком рассчитывал. НБУ не обязывает банки принимать эту цидулку. Скорее пошлёт искать принтер самостоятельно. И хорошо, если не ещё и мокрую печать.
-
moveton
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
- Профіль
-
1
|
+ Додати тему