Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Таки банки почали робити логічний (який я на мене з самого початку) - вирівнювати свій курс онлайнобміну зі своїм курсом у касах. Щоб продаж банком онлайн не був нижче ніж купівля банком у касах. Ну а потім "двє-трі нєделі" і курс в банках і обмінках зблизиться настільки, що вб'є і цю карусель. RIP. Цікава була штука )
Востаннє редагувалось 1finanсier в Вів 03 жов, 2023 08:09, всього редагувалось 1 раз.
1finanсier написав:Таки банки почали вирівнювати свій курс онлайнобміну зі своїм курсом у касах. Тобто один зайвий курс вже приберуть. Ну а потім "двє-трі нєделі" і курс в банках і обмінках зблизиться настільки, що вб'є і цю карусель. RIP. Цікава була штука )
и шо делать? - бежим сдавать пока не піздно? - или бежим покупать пока не піздно?
1finanсier написав:Таки банки почали вирівнювати свій курс онлайнобміну зі своїм курсом у касах. Тобто один зайвий курс вже приберуть. Ну а потім "двє-трі нєделі" і курс в банках і обмінках зблизиться настільки, що вб'є і цю карусель. RIP. Цікава була штука )
и шо делать? - бежим сдавать пока не піздно? - или бежим покупать пока не піздно?
Хто як а я просто вертаю свою каклєту на вільні депо, де її завжди тримав на поточні витрати. Намагатися встрибнути у останній вагон каруселі, щоб хоч один раз ще прокрутити - більше нервів чим заробітку. Оно хотів було в Юнекс сунутися зранку - а там вже 37,75. І мотлох неймовірний. Бо тиждень тому міняв. Довелося у касі тодібрати гривнею з 500 грн наваром. А зараз побігати, почекати і що? Вийти у нуль в кращому випадку...
Востаннє редагувалось 1finanсier в Вів 03 жов, 2023 08:19, всього редагувалось 1 раз.
обміняти білі по оптовому курсу,закинути на рахунок в гривні де добрий курс,сині почекати до кращого оптового курсу.
om77 написав:Я в пятницу конвертил и сегодня по 1330, все ок. Валюты мало, качество фигня, снял часть, на остальную записали на следующую неделю.
Сьогодні гарячка Ідеї, та керівник відділення, де я обслуговуюсь, незалежно один від одного, у телефоному режимі, били себе пьяткою у груди, що «точно-преточно», наступний валютообмін не може бути раніше ніж через 31 день від дати попереднього. Як буде нагода, обовьязково повторю ваш «позачерговий трюк», дякую))
Возможно готовят покращення,но еще не ввели. У меня вчера работал обмен.
Клуб50 v2 Duos. Кроме доходности по основной валюте показывается доходность и по второй валюте, а также разница между ними. Это три колонки с оранжевыми заголовками сразу после итогового курса. Курсы обменок по обеим валютам можно указать в настройках. Если не указаны - то лучшие киевские. Теперь сразу видно какая валюта более выгодна в каждом банке.
om77 написав:Я в пятницу конвертил и сегодня по 1330, все ок. Валюты мало, качество фигня.
Сьогодні гарячка Ідеї, та керівник відділення, де я обслуговуюсь, незалежно один від одного, у телефоному режимі, били себе пьяткою у груди, що «точно-преточно», наступний валютообмін не може бути раніше ніж через 31 день від дати попереднього
Возможно готовят покращення,но еще не ввели
мне керівник утверждал, что, крест-на-пузе, снимать можно только на следующий день после онлайн-валютообмена. Типа их систэма не пропустит.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 03 жов, 2023 11:12, всього редагувалось 1 раз.