Психологія та інші цікавинки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 1213141516 ... 250>
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 18:22

ЛАД написав:
  Faceless написав:...........
Я скоріш коментував не цифру від Флер, а ваш коментар про середню зарплату. До чого тут вона. Люди з середньою ЗП і люди з високою кваліфікацією і високими посадами чи власним бізнесом перетинаються якраз в умовних супермаркетах, кафе (з персоналом) чи інших сервісах, але це геть різні кола спілкування і інтересів. Не тому що одні кращі інші гірші, просто різні і мають мало спільного.
Конкретно за цифру від Флер коментувати не буду, бо впевнений, що то малось на увазі не буквально. З певного рівня успішності, що визначається і досить високим рівнем доходу, конкретна цифра доходів вже не мало має значення. Просто "голозаді філософи" явно не вписуються в компанію такої пані, як стм

"голозаді філософи" это, конечно, сильно, но о бомжах я не говорю. А называть обычного среднего человека голозадым это ... снобизм?
Признаем, что у нас большинство населения голозадые? Не знаю распределение людей в Украине по доходам, но, думаю, что доходы ниже 1000 долл. (40 тыс. грн) у нас имеют процентов 80 населения, а, может, и больше.

Все вірно. Додам лише, що пані stm не належить до цих 80%, тому відповідно шукати їй пару слід серед тих 20%, що мають високий рівень доходів.
Сестра мого чоловіка два роки у громадянському шлюбі, тобто просто живуть разом. На 8 березня її мужчина подарував їй позашляховик Інфініті за 20 тис. дол. Він працює менеджером в іноземній логістичній компанії. Десь такого рівня я бачу чоловіка для пані stm.
fler

Подякував: 1207 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 18:42

Wirująświatła написав: Плюсов на форуме не вижу от слова вообще.

А теперь? Я старалась :D
  ЛАД написав:
  Faceless написав:ЛАД
А ви казали, ніхто писати не буде. Он вже перша сотня є

Неожиданно.
Но постов относительно много, а участников... Раз, два и обчёлся. Так что я не так, чтобы ошибся. :)

Счас мы это исправим :wink:
fler

Подякував: 1207 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 18:45

fler написав:........
Сестра мого чоловіка два роки у громадянському шлюбі, тобто просто живуть разом. На 8 березня її мужчина подарував їй позашляховик Інфініті за 20 тис. дол. Він працює менеджером в іноземній логістичній компанії. Десь такого рівня я бачу чоловіка для пані stm.

Подход интересный.
А потом вы удивляетесь аналогиям с ... очень свободными женщинами.
Мне почему-то кажется, что stm такого не придерживается.
ЛАД
2

Подякував: 5308 раз.
Подякували: 4835 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:любовницю молоду, і золотий дощ ізобілія на Вашу старечу голову від європейських партньорів.

любовниця молода не потрібна, у мене донькі 33 роки,
золотого дощу не очікую, кручусь на свої "піратські"

стосовно старості, гадаю що за темпами ти мене випереджаєш)))
мені в 40 років ніхто більше 30 не давав)), а ти вже на 50 виглядаєш
Востаннє редагувалось prodigy в Суб 22 бер, 2025 19:05, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3287 раз.
Подякували: 3326 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:04

fler написав:
  ЛАД написав:
  Faceless написав:...........
Я скоріш коментував не цифру від Флер, а ваш коментар про середню зарплату. До чого тут вона. Люди з середньою ЗП і люди з високою кваліфікацією і високими посадами чи власним бізнесом перетинаються якраз в умовних супермаркетах, кафе (з персоналом) чи інших сервісах, але це геть різні кола спілкування і інтересів. Не тому що одні кращі інші гірші, просто різні і мають мало спільного.
Конкретно за цифру від Флер коментувати не буду, бо впевнений, що то малось на увазі не буквально. З певного рівня успішності, що визначається і досить високим рівнем доходу, конкретна цифра доходів вже не мало має значення. Просто "голозаді філософи" явно не вписуються в компанію такої пані, як стм

"голозаді філософи" это, конечно, сильно, но о бомжах я не говорю. А называть обычного среднего человека голозадым это ... снобизм?
Признаем, что у нас большинство населения голозадые? Не знаю распределение людей в Украине по доходам, но, думаю, что доходы ниже 1000 долл. (40 тыс. грн) у нас имеют процентов 80 населения, а, может, и больше.

Все вірно. Додам лише, що пані stm не належить до цих 80%, тому відповідно шукати їй пару слід серед тих 20%, що мають високий рівень доходів.

fler, закінчуйте, бо тут ви почали грати не за те сторону, й ризикуєте програти ЛАДу :D не я сказав - "з таким підходом бідним взагалі не можна одружуватися" (с)

бо навіть якщо людина працює й заробляє гроші в іноземній кампанії, то машину за 20 куо вона купить в кредит. та й взагалі що це за машина за 20 куо - має бути десь 80 куо - оце пристойний подарунок для дружини :lol: . але це якщо чоловік - доларовий мільйонер. такі теж є

а так як ви описуєте - машина на 8 березня - є певна категорія дівчат, які так живуть - але не у шлюбі. як колись в давнину казали - що це племінниці. зараз кажуть простіше дівчина з "папиком". але й "папиків" таких небагато, й дівчат такого рівня - менше 1% 8)
Shaman

Подякував: 744 раз.
Подякували: 1603 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:06

prodigy написав:
  Banderlog написав:любовницю молоду, і золотий дощ ізобілія на Вашу старечу голову від європейських партньорів.

пообіцяли донці, що коханка не буде молодшою за неї? ;) жарт :oops:

а от золотий дощ - дуже багатозначний вираз :lol:
Shaman

Подякував: 744 раз.
Подякували: 1603 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:й дівчат такого рівня - менше 1%

"З'їсть то воно з'їсть, так хто ж йому дасть"

у мене у 2004р була модель з Київа, вона літала до ОАЕ на заробітки

https://versii.if.ua/novunu/dubai-porta ... kovalchuk/
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:19

Shaman написав:
  prodigy написав:

не ображайте, Бандерлог людина віруюча, (тобто, скрепна)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:24

Shaman написав:
  prodigy написав:

Зображення
Hotab

Подякував: 391 раз.
Подякували: 2354 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 19:37

Wirująświatła

в твоем возрасте надо бы

Кому «надо» и какое тебе дело.
Чел заговорил о доходах, я ответил о них.
Когда-то Бетон спрашивал , много ли я трачу. Я ответил на это. Что не так?
Тебе не кажется что выглядит несколько туповато поклясться не писать в теме, но теперь таскать оттуда цитаты к себе в норку, желач все же общаться с людьми в той теме)))
Hotab

Подякував: 391 раз.
Подякували: 2354 раз.

Профіль

1
3
2
  #<1 ... 1213141516 ... 250>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти