Ви завжди таким "монгол-шуданом" були чи вже під час війни ? Цікаво коли Арнольд цитує яси чингизхана , чи текст потім наклали ?
дивіться фільму) вона не така тупа як на перший погляд виглядає. під час війни я краще зрозумів праттчєтовського варіанта конана) цінність гарячої води в мирнім житті не очевидна. ) Трохи підбішує оцей совєт щастя- намрій собі бабу, ніби там діти ні причом. розверни ситуацію в 2гу сторону якби Бетон смахав з дітьми за кордон? Що б пані Флер радила бившій?) Мамка не та шо рожала а та що виростила?)
Я, як і всі нормальні люди, мрію/мріяв про світове панування, але жінки це підсилювач та драйвер Перший трансцендентний досвід з вірою у духовний світ саме через жінок та віщі сни з ними приходить у багатьох. Збувалося з точністю до дрібниць.
"день взятия Бастилии зря прошел" 24 березня відзначається Міжнародний день боротьби з депресією, щоб привернути увагу спільноти до серйозності наслідків, які вона несе. У депресії багато облич: ◾️Іноді це людина, яка є найкумеднішою в кімнаті, бореться з депресією, ховаючи її за чудовим почуттям гумору. ◾️ Іноді це людина, яка завжди підтримує та готова допомогти іншим, страждає на депресію, намагаючись компенсувати власні страждання. ◾️ Іноді це людина, яка виглядає найуспішнішою, цілеспрямованою, маскуючи свою депресію за своїми досягненнями та продуктивністю. ◾️ Іноді це людина, яка здається найбільш відвертою та товариською, приховуючи свою депресію за постійною соціальною активністю та напруженим способом життя.
Бетон написав:ну хорошо. у меня всё по 3,14зде пошло. это понятно.
Бетон, напевно, ти будував сім'ю з людиною, яка тобі не підходить. "Відпусти" її та зосередься на собі. Уяви собі жінку, яка зробить тебе щасливим - як вона виглядає, який в неї характер і т.д. - уяви все, що для тебе в ній важливо. Потім, через деякий час ти її зустрінеш, а поки займись тим, що приносить гроші, а також не кидай спорт. В 40 років такий як ти життя може налагодити майже легко, трохи зусиль докласти.
)) Удивительно. Я делаю ровно то, что вы советуете.