|
Психологія та інші цікавинки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 26 бер, 2025 22:47
Бетон написав: Успіх написав: Бетон написав:Я согласен полностью
Бетон, ти ж не пропустив це, правда? >>>
Пропустил. Меня не покидает устойчивое ощущение, что я прос..ал всю жизнь, а теперь пытаюсь удержать время, как воду руками Время не купишь ни за какие деньги
95% навіть не те що цього не зробили, а і не задумувалися, а ти ж не якісь 5% як будівельник, а топ 1%, так що не страдай синдоромом самозванця
-
flyman
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 2825 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 26 бер, 2025 22:55
поскольку никаких идей у народа нет я выложу несколько клипов своей любимой группы Бони М. это 1979. золотая эра дискотек. он там в конце раздеваться начнет. зачем там тот чувак я так и не понял) вокальных партий у него нет с другой стороны любая макака бы офигела от его энергичности и чувства ритма.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 27 бер, 2025 00:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2472 раз.
- Подякували: 3465 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 26 бер, 2025 23:06
Або так)) Флай, я ніколи не міг подумати, що Юрко Юрченко так давно написав пісню про філіпінку! Бачу давній сон: в ньому давня ти Манеш, кличеш, звеш — я не можу йти Танеш в далині, тонеш уві сні Хоч би зблиск очей залиши мені! Як тебе знайти? Де тебе шукать? Я не можу йти, змушений чекать Але в наших снах я тебе знайду Ти наснись мені, я до тебе Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду Все життя було як старий вокзал Як пустельна ніч, як банкетний зал Поміж друзів сам і без друзів сам І життя моє — тихий балаган! Все було не те, все було не так Без ганебних втеч, без гучних атак! Бачу давній сон, тебе давню ту Манеш, кличеш, звеш — і уже я Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 26 бер, 2025 23:29, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 247 раз.
- Подякували: 978 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
3
Додано: Сер 26 бер, 2025 23:24
Успіх ух класс. убрать вокал и наложить вокальную партию песни про рушнык...
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2472 раз.
- Подякували: 3465 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 27 бер, 2025 00:28
Успіх написав:Або так)) Флай, я ніколи не міг подумати, що Юрко Юрченко так давно написав пісню про філіпінку! Бачу давній сон: в ньому давня ти Манеш, кличеш, звеш — я не можу йти Танеш в далині, тонеш уві сні Хоч би зблиск очей залиши мені! Як тебе знайти? Де тебе шукать? Я не можу йти, змушений чекать Але в наших снах я тебе знайду Ти наснись мені, я до тебе Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду Все життя було як старий вокзал Як пустельна ніч, як банкетний зал Поміж друзів сам і без друзів сам І життя моє — тихий балаган! Все було не те, все було не так Без ганебних втеч, без гучних атак! Бачу давній сон, тебе давню ту Манеш, кличеш, звеш — і уже я Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду
А шо случілось? Чому не Слєпаков?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 27 бер, 2025 00:55
Faceless написав:ЛАД написав:Я правильно понимаю, что ветка из "психологической" плавно превратилась в музыкальный салон? Когда-то такая ветка была. Вот не помню точно, здесь или на kurs.com/
Тут в таємному форумі була
Підніму психічну тєму. Ефект Матвея.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 27 бер, 2025 01:06
Бетон написав: fox767676 написав: Бетон написав:Идеальная проработка ягодичных. Те бабы, кто про это знает, меют персик задницы
для задниц вроде выпады штанговые
Я согласен полностью с Дорианом Йейтсом. Выпады хуже приседаний. Ещё и травмооопасные
Феномен Йетса в том что в англии фарму в крови и моче не контролировали, в отличии от ЕС и США, а перед мистер Олимпия он хорошо промылся да и хозяева хотели чтоб нигеры наконец то меньше золото брали. А не в приседаниях или выпадах или гантелях по 200 фунтов на бицепс. Хотя то что он не сдох это наверно парадокс англичан как и у Оззи, тот в 60 тоже ещё прыгал на сцене(и в 65 точно). Ну и сушку надо делать пореже, организму жир и жидкая кровь нужна, а не вены с жилами напоказ.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 289 раз.
- Подякували: 353 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 бер, 2025 01:09
Успіх написав:Або так)) Флай, я ніколи не міг подумати, що Юрко Юрченко так давно написав пісню про філіпінку! Бачу давній сон: в ньому давня ти Манеш, кличеш, звеш — я не можу йти Танеш в далині, тонеш уві сні Хоч би зблиск очей залиши мені! Як тебе знайти? Де тебе шукать? Я не можу йти, змушений чекать Але в наших снах я тебе знайду Ти наснись мені, я до тебе Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду Все життя було як старий вокзал Як пустельна ніч, як банкетний зал Поміж друзів сам і без друзів сам І життя моє — тихий балаган! Все було не те, все було не так Без ганебних втеч, без гучних атак! Бачу давній сон, тебе давню ту Манеш, кличеш, звеш — і уже я Йду, я йду Не наклич на нас біду Зачекай мене, я йду Я йду, я йду Я у сні чи наяву Все одно тебе знайду
стм нервово палить збоку (15К песо)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-