Бетон, а розкажи, що далі було після "шпарення курсових"? Як дійшов до успіху? Як і коли настав "переломний момент"?
Квартира в спадок впала, чи батьки багаті?
|
|
![]() Тернистий шлях до успіху БетонаБетон, а розкажи, що далі було після "шпарення курсових"? Як дійшов до успіху? Як і коли настав "переломний момент"?
Квартира в спадок впала, чи батьки багаті? ![]()
Ой. А я только что сам борщ сварил на семью. Надо было Вас позвать. Вам надо в США. Тут народ сам не готовит почти. Мы иногда на пляж на пикник выбираемся (там столики по кругу стоят), жена обычно пиццу печет, что-то еще берем. А народ большие гулянки организовывает с кейтерингом и развлекаловкамми. И неплохо платят за это. Я как-то видел на террасе соседнего билдинга семья устроила торжество - человек 8 было за столом. С официантами, поварами, басбоями, грилем...чуть-ли не персонала было больше чем людей за столом. ![]() батька в мене не було. він загинув після народження. перші роки в Києві я жив в наркоманів, вбивць, у бабулі без ніг в кладовій на ДВС.
на першу квартиру я назбирав будуючи власноруч будинок в березівці з наступною реалізацією. будівництво давало змогу акумулювати кошти з зарплати. головне склепати з дерева битовку і все буде кстати, прикол, что этот ноутбук нарики у меня свиснули и сдали в ломбард на дозу, пока я на работе был)) они жили в соседней комнате. и каждый день я слышал как они кричат когда колятся Востаннє редагувалось Бетон в Нед 27 кві, 2025 22:59, всього редагувалось 3 разів.
![]() За крок до перевороту думок©Ох і економите бабла стільки! І на стрижках, і на манікюрі/педікюрі, і на приготуванні їжі, і самі багато чого ремонтуєте... і мабуть, ще на чомусь не одному економите гроші... - та тут зараз Хотаб, Фейслес і ще деякі форумчани усвідомлять, що вони ВЖЕ за своє життя проср... ой, втратили(не зекономили), як мінімум на одну квартиру! ![]() ![]() Як так?© ![]() ![]() А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©Чуть-чуть схожа історія успіху з Будівельником... А коли ти знаходив час на будівництво, якщо ще працював? Чи працював доба через три? Чи ти ЗРАЗУ тільки організовував будівництво, а сам фізично не заливав бетон/робив дах і т.п.? ![]() Успіх
Якось я курцю сказав, що він за 10 років паління прокурив вже 10 куїв, на які міг би поміняти свою Шкоду на БМВ. Він відповів: «ти не куриш, де твій БМВ?» То долярчик, ти себе стрижеш сам, де твої зайві квартири? Де ті твої зекономлені статки?)) Бо однуха зібрана на харчах тещі і «майже» (с) (Флайман» здана малосімейка в «майже» (с) (Флайман) мільйоннику не натякає на якісь зекономлені гроші))) Де вони?)) Востаннє редагувалось Hotab в Нед 27 кві, 2025 23:06, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Психологія та інші цікавинкиЧеловеку нужны учителя и социализация
ВО как раз про это Там учителя поинтересней чем в школе, они могут задать более высокие стандарты мышления. Сокурсники будут уже более зрелыми личностями чем одноклассники . Кто-то из них может даже выбьется "в люди". Мир же не только про деньги, я уже цитировал мистера Шедоу что в некоторых случаях " деньги не имеют значения". У бетона есть миллион, но он не может выехать и даже проблемы с тцкшниками случаются . А был бы плотней встроенны в систему, например каким-нибудь топом в КАНе / КМБ, то ездил бы у виденьски видрядження на симпозиумы Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 27 кві, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Не упускайте своих детей - Гордон Ньюфелд, Габор Мате ![]() коли відмінник медаліст, а так і не навчився скейлити картинку ![]() Re: Психологія та інші цікавинкиНам преподаватель в вузе так сказал - "Если меня и студента X посадить в спортзал, то он накачается за месяц-два, а мне никакой кокаин со стероидами не поможет догнать его. Поэтому мозги надо качать прежде всего в молодости."
Прокачаные мозги это огромный шанс как минимум смягчитьь для себя последствия общих катаклизмов, а если еще не чураться грамотного взаимодействия с системой,то это хороший шанс быть всегда на коне
|
|