Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 240241242243244 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 15:25

  akurt написав:
  Долярчик написав:
  sinus написав:

Є й недоліки - як же без них:
- за останні 10 років жодного разу далі Запоріжжя не виїжджали, бо не можна покинути такий класний бізнес!
- за останні 10 років у кожної чоловік вже мав по 2-3 коханки.
- у кожної син став наркоманом та ось в серпні тільки черговий повернувся після ТРЕТЬОЇ відсідки за грабежі...

Ну то таке - дрібнички... "витрати виробництва"...
[/i]


+ напевно цілий букет хвороб від стояння, спеки, холоду, вітру

який же зміст тоді у цьому заробітку :?: :shock:

довкола тільки металеві стіни будки, сім"я розвалена, діти - потолоч...

на старість років - одні хвороби і лікування, що забере усе зароблене...
jump
 
Повідомлень: 4206
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 20:38

Поставив плюс!
Сам не хотів саме про це й писати...
Ви собі уявляєте руки жінки, яка при мінус 20 відраховує 10 саморізів 3,5х40 та 6 саморізів 4х60?

  pitersanfan написав:akurt
нарешті закінчився цей "словесний понос"......
А че сказать хотел то?


На жаль, шановний пан - якщо він кинув камінь в мій город - не помічає "причинно-следственной связи" між роботою (бізнесом)-грошима-купівлею квартири-життям.
Ті, про кого я говорив, мають:
- "сталінку" в центрі...
- дачу у полі далеко від міста...
- приватний будинок для вирощування троянд ті відпочинку чоловка нашої пані з базарю (чоловік спить завжди з 18-00 до 06-00 - незалежно від дня тижня, погоди, свят, чергової посадки синів у СІЗО)
- квартири (однушки) для відселення дітей-наркоманів...
Як бачите - з нерухомістю все ОК!

Ось Вам і "цей "словесний понос"......" (цитата).
Тепер готові послуєати вашу "дєльну" пораду Долярчику...

Поставив "плюс" форумчанину Bolt за текст на попередній сторінці.

КУМЕДНА АРИФМЕТИКА

Дано: Львів, арендна плата за "однушку" 8 000 гривень. За "двушку" - 10 000 гривень.
Курс долара в Україні з вересня по листопад - майже стабільний - 26,75 гривні за 1 брудно-зелений доляр.
Курс доляра в Туреччині: на 1 вересня (день платежів за аренду) - 3,37 ліри за доляр. На 1 жовтня - 3,55 ліри за доляр. На 21 листопада - 3,95 ліри за доляр.
Знайти: Вартість щастя. Кількість щастя виразити в їстівних (продуктових) одиницях.

Розв'язок.
1. Визначаємо загальну кількість ЧИСТОГО прибутку від здачі в аренду хоча б двох квартир у Львові за 1 (один) місяць: 8 000+10 000=18 000 гривень.
2. Визначаємо кількість долярів, які можна купити за ці гроші в обмінках на Стрийській: 18 000/26,75=672,90 брудно-зеленого потертого доляра в місяць.
3. Визначаємо, на скільки грошви у переводі на турецкі ліри можно отримати за зазначену кількість зелено-брудних долярів: а) у вересні 672,90х3,37=2 267,67 ліри. б) у жовтні: 672,90х3,55=2 388,80 ліри. в) 21 листопада: 672,90х3,95=2 657,90 ліри.
4. Визначаємо, на скільки більше грошви отримали від аренди у листопаді у порівнянні з вереснем: на ((2657,90-2267,67)/2 267,67)х100=17 відсотків (!!!).
5. Визначаємо, скільки грошей потрібно, щоб з Vodafon Ukraine (роумінг в Туреччині) подзвонити Долярчику і йому повідомити про пасивний дохід у 17 відсотків: 2 (дві) гривні. Визначаємо, скільки грошей витратить Долярчик на дзвінок з Vodafonе Ukraine (дзвінок зі Львова) на Vodafon Ukraine (вхідний дзвінок в роумінгу в межах пакетних хвилин Vodafone red в Туреччину: 0 (нуль) гривень 00 копійок. Визначаємо, на скільки здорожчали продукти харчування в Україні з 1 версня по 21 листопада: на нуль відсотків (всі знають, що нічого не здорожчало). Те ж, в Туреччині: на мінус 10 відсотків (прийнято Закон про граничну ціну на яловичину. Розпродаж яловичини в усіх магазинах).
6. Визначаємо, яка завтра температура повітря в Анталії: 0 (нуль) градусів у Львові в ці хвилини + 20 (температура згідно з "нормальніми умовами")- 5 (температура зараз в ночі - сильний вітер)=15 градусів. Добре!
7. Визначаємо витрати на "продуктову корзинку" при закупах сьогодні в супермаркеті "Achan" (Львів): філе індюка фасоване - пачка - філе за ціною в 130 гривень кг (в Анталії - 90 гривень 1 кг - майже вдвічі дешевше, курка в Туреччині - 42 гривні кг), мука, горошок зелений, хліб, мінеральна вода, пляшка вина українського виробництва "Gorobchiki") - разом 450 (чотириста п'ятдесят) гривень. Оплата карткою Приватбанка.
8. Витрати автора в супермаркеті BIM на продукти сьогодні: 11,60 ліри - продукти (Yaprak Sarma (2 упаковки на 2 дні щоби вистачило - це таке у виноградних листочках загорнуте), Lahana Sarma (голубці, тільки маленькі-маленькі, як дівочі тендітні пальчики), Acili Pilich Kebab (з курки), Pide (це як хліб), Sian zeytin (це чорні оливки зі спеціями), Salgan (це напій гострий буряково-морквяний зі спеціями - замість мінералки) та пляшка вина Agora (червоне, сухе, врожаю 2015) = 11,60 ліри +19,90 ліри=31,5 ліри або 31,5х6,75=212,63 гривні (оплата картою Приватбанка).
9. Остаточно кількість щастя в їстівних одиницях: (450 гривень)/(212,63 гривні)=2,12 продуктового щастя.
10. Ділимося щастям з дівчатами: "Гей-гей! Гей! Десь там, де чорні води сів на коня козак молОдий..." (Підказка: ділитися треба сьогодні 2 (два) рази - по кількості одиниць щастя).
Востаннє редагувалось akurt в Вів 21 лис, 2017 21:53, всього редагувалось 4 разів.
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9625
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1262 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 21:04

  akurt написав:
  Долярчик написав:
  sinus написав:...а в першому - я жінку поставити - не можу, хіба інших родичів і то дуже рідко на підміну(всі зайняті!-працюють, або навчаються)
....один лише варіант бачу, просто "тупо" брати вихідний, щоб не деградувати :mrgreen: .....хоча, кожен вихідний мені влітає у копієчку! - це ніби, я його купую за пару сотень гривень(бо завжди можна вторгувати 200-500-700грн чистими)
...отаке.....
....чи є кращий вихід?


Мабуть, немає...
Аналогічний приклад. Він не про Львів - але думаю, тут таке саме:
- приятелька вже років з десять тримає два кіоски на Анголенко в Запоріжжі (ну, це такий собі розсадник кацапщини та ненависті до рідної країни).
- торгівля дрібничками для будівництва: саморізи, цвяхи, гвинтики, гаєчки, шайбочки, викрутки, і таке інше...
- Прибуток шалений. Найбільший підйом саме на найдешевшому товарі, в одному куті того запорізького ринку є гуртовня, взли коробку там саморізів по гіпсокартону, припустимо, я умовно пишу, по 1 копійці за штуку - умножили на 5 (не менше!!!) і продають в роздріб вже по 5 копійок - не дешевше!!! А то й дорожче... Якщо щось взяли в іншому куті того ж базару щось за - я умовно кажу - в 10 разів дорожче - по 10 копійок, то вже множать на 3... Якщо щось взяли по 10 гривень - то вже множать на два... але вже теж - не менше двох!!! Метод градієнтної оптимізації ціни!
- всі десять років стоять на базарі самі дві жіночки - вона і подруга (це дуже важливо).
- торгують щодня, навіть у свята (і 8 березня - теж!!!) і навіть у морози мінус 20, і влітку, коли +30 (в середині металевого кіоска +50) (не жартую) - з 9-00 дло 15-00. Це - Долярчику - про вихідні!!! Немає в них вихідних - останні 10 років - ЖОДНОГО не було... Навіть питав: а що, є дурні, що при мінус 20 та 8 березня приходять?
- Є!
Діляться далі секретами менеджмента - такому не навчать в університеті:
- Ми стоїмо и при мінус 20, і при +30 (в кіоску +50) тому, що уявіть, прийде покупець - а унас - зачинено! Він піде в інше місце, купить там, і до нас більше вже ніколи не прийде!
Ось так!

На базарі самі дві жіночки - вона і подруга (це дуже важливо).
Розшифровка, что му саме так:
1) не можна тримати найнятого продавця - все кожного тижня не перерахуєш, бо асортимент товару ДУЖЕ великий і дуже дрібний - тому ніколи не роблять переоблік товару. Якщо щось закінчується: зразу докупають, тому що все, чим торгують, просто для всіх бажаючих продється в іншому куті того ж ринку. Але покупець того не знає. Щоб він далі не пішов - кожному заглядають в очі, здоровкаються, підказують, як краще вкручувати той саморіз, радять, яку біту краще докупити і - саме головне в торгівлі - швиденько підрахували загальну суми покупки і ОБОВ'зково говорять: "Ну ось: Ви скупилися на 51 гривню 20 копійок: але сьогодні вівторок і я даю вам знижку в 1 гривню 20 копійок! - Боже, як радіє наш покупець з того! Бач воно як!!!!
2) два кіоски поруч - складається враження, що є конкуренція. Покупець спитав - по якій ціні оця дурничка - 5 гривень. Покупець думає, що дорого... А ось поруч кіоск - ІНШИЙ - по якій ціні ця дрібничка - по 5 гривень! О! То ціна всюди однакова - купує за 5! Якби відійшов метрів на 10 далі - купив би те саме по 3...
3) Діляться секретом майстерності: поруч відкривали кіоски такі самі - інші люди - з таким же асортиментом товару і ціну множили не на 5, а на 2 і 3 - торгівля йшла бійко! Місяць-два-три... Потім - все ж таки прогорали! Тут і Карл Маркс у Лондоні перевернувся б в домовині! Як же так, основа капіталістичної конкуренції - низкі ціни! Ага! Ага... то при капіталізмі... А тут - Україна, взяли і підняли аренду (як вони кажуть з любов'ю "наші бандити") - хто торгував з мінімальним коефіцієнтом "3" - прогорів... Ну і таке інше... Там багато труднощів і хитрощів.

Таким чином, торгувати можна, прибуток - реально шалений.

Є й недоліки - як же без них:
- за останні 10 років жодного разу далі Запоріжжя не виїжджали, бо не можна покинути такий класний бізнес!
- за останні 10 років у кожної чоловік вже мав по 2-3 коханки.
- у кожної син став наркоманом та ось в серпні тільки черговий повернувся після ТРЕТЬОЇ відсідки за грабежі...

Ну то таке - дрібнички... "витрати виробництва"...
Як писала Карла Маркса "Издержки производства — затраты, связанные с производством товаров. В бухгалтерской и статистической отчетности отражаются в виде себестоимости. Включают в себя материальные затраты, расходы на оплату труда, проценты за кредиты."

.....дуууууууууже знайома історія...............історія безвиході! :(
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 21:09

Re: Нерухомість у Львові

...але, всеодно, ВСІМ ВДЯЧНИЙ :!: за обговорення моєї проблеми!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 21:33

Трохи закрили, пан Долярчик, зайвим цитуванням мою попередню "Кумедну арифметику".

Одначе, приємно, видно з вашої репліки, що я і правду пишу, і предмет знаю...
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9625
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1262 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 21:45

akurt
...там про ті квартири (8 і 10тис.) то вони в новобуді і з НОВЕНЬКИМ ремонтом......і новою побут-технікою теж?

п.с..........мабуть, такий ремонт, як тут :D https://vashmagazin.ua/nerukhomist/oren ... r/1447774/
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 22:04

Тю на Вас!

Хіба зараз так роблять?
Стіни були будівельником добряче відштукатурені - нами зверху шпакльовані та фарбовані фарбами з Епіцентру.
Підлога - ламінат німецький по акції з Леокераміки, щось наче по 240 гривень квадратний метр... Укладання - якась смішна ціна - 35 гривень квадрат...
Двірі "папа Карло".
Стеля - гіпсокартон з Епіцентру...
Нашо дурницями займатися? Треба, щоби все було чисто та охайно...
Я ж Вам, Долярчик, писав, у Львові ремонт "з нуля" обходиться в 100 долярів квадрат...
Це - ВСЕ враховано: і матеріали, і робота...

Ну, звісно, якщо захочете паркет (для себе рекомендую) - то дорожче - паркетна дошка (виробник Стрий) довжиною 700-900 мм+фанера березова+матеріали+ робота+лакування = 1000 гривень квадратний метр виходить - дорого, але під ногами - справжній паркет!!!
Звісно, вам запропонують в салонах вдвічі дорожче - але ж Ви не купитеся на те?
Паркет замовте та заберіть самі прямо з цеху в Стрию - ціна від 300 гривень за квадратний метр...
Цех - на іншому березі річки Стрий - через міст треба їхати ліворуч і відразу за мостом через Стрий - Слободка... Там - цех.
Дуб, карпатський...

Все в квартиру краще купити у Польщі - по-перше, все дешевше (наприкалд телевізор LG Smart 55 дюймів обходиться вдвічі (!!!) дешевше, ніж у Львові в супермаркетах, А ось сантехніку можна брати або в Польщі, або на Південному - там ціна майже така, як у Польщі), по-друге - якість, по-третє - ще й потім повернете назад польске ПДВ.
Дрібничка, але, гадаю, тисячу-півтори долярів зекономите...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 21 лис, 2017 22:20, всього редагувалось 1 раз.
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9625
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1262 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 22:20

....а можна в циферках?

akurt
...то ще раз в цифрах:
...двушка куплена за хх,хх і ремонт хх,хх =?
...однушка - те саме питання :D
....і тоді вже разом порахуємо, за скільки років можна вийти в НОЛЬ, за умови, що оренда в долярчиках буде стабільною :D
Дякую!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 22:24

Ну ви смішний - самі ж тільки-но купили повітря над котлованом...
Середня ціна новобудови по Львову - 600-650 долярів квадратний метр.
Ремонт - середня ціна по Львову - 100 долярів квадратний метр.
Все обладнання (сантехніка, меблі, килими і таке інше) разом з ремонтом обходиться в 200 долярів квадратний метр.
Ось беріть калькулятор і рахуйте - ви ж бізнесмен... а я так - ледарь...
Та й дівчат вже час грати...
Відкорковую... ледве штопор з-за Вас не зламав... відволікаєте...

P.S. Коли будете рахувати - будьте обережним під визначенням того, що таке "нуль" або "нульова точка".
У Механіці "нульова точка" - це така точка, яка дає умовний рівень, відносно якого кількість потенцальної енергії тіла дорівнює нулю. Потенцальна енергія характеризує ЗАПАС роботи, яку можуть виконати сили Силового поля при переміщенні з будь-якої точки в нульову (тобто повернутися в початковий, наприклад, стан).
В Україні під цим - "нуль" розуміють такий стан бізнес-справ, при якому повністю "відбиваються" вкладені кошти. У нормальних українських бізнесменів це - 10 років, у ненормальних - це рік, рідко - два (ставлять шалені ціни і чекають, щоб все відбилося за рік).
У проклятого капіталіста бізнес вважається прибутковим, якщо вкладені кошти можна повернути за 20 (двадцять) років.
Наскільки я знаю, у Львові в першу чергу рахують, через скільки років можна "відбити" кошти на ремонт - після цього - квартира - як нерухомість - Ваша ліквідна (!!!) власність і дійсно йде чистий прибуток...
А ще якщо можна бути продати "із плюсом", скажімо, в 10 000 долярів - то взагалі - супер!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 21 лис, 2017 22:50, всього редагувалось 2 разів.
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9625
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1262 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 21 лис, 2017 22:40

  akurt написав:Ну ви смішний - самі ж тільки-но купили повітря над котлованом...
Середня ціна новобудови по Львову - 600-650 долярів квадратний метр.
Ремонт - середня ціна по Львову - 100 долярів квадратний метр.
Все обладнання (сантехніка, меблі, килими і таке інше) разом з ремонтом обходиться в 200 долярів квадратний метр.
Ось беріть калькулятор і рахуйте - ви ж бізнесмен... а я так - ледарь...
Та й дівчат вже час грати...
Відкорковую... ледве штопор з-за Вас не зламав... відволікаєте...


...взяв по мінімум 600+200=800 однушка з ремонтом......беремо наприклад 40м2 = 32кує
....тепер 300дол/міс х 12 = 3600кує/рік х 10р. = 36000кує - 4000кує на переклейку обоїв і ремонтування побут-техніки = 32000кує(ну може трохи ще менше)
....тобто, виходить в ноль приблизно за 10-ть років!
...це 10%річних(хоч кажуть на практиці 7-8%)
....ну, не НАДПРИБУТКИ, але НЕ погано! :D Жити - можна! :D

п.с.......все, не відволікаю :roll: ....як "заКінчите" - відпишете :oops: :mrgreen:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 240241242243244 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: anduzenko, Ой+ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
24784 16548455
Переглянути останнє повідомлення
Сер 24 кві, 2024 15:24
ihorkyiv
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 885, 886, 887
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8865 6928660
Переглянути останнє повідомлення
Сер 24 кві, 2024 14:14
Gastarbaiter
10012 6254442
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 19 кві, 2024 12:22
Bolt
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама