Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 272273274275276 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2018 22:18

Всё верно,ещё надо учитывать,что при дальнейшей девальвации и увеличения за счет новых домов предложений на сдачу ,а также инфляции-высока вероятность постоянно падающей суммы за аренду в долларе.Поэтому до сегодня гривневый депозит до лета и долларовый до января приносило 25% годовых,в этом году риск больше.Но остаются валютные сертификаты,где риски меньше,а доход в долларе больше. И это с учетом того,что повода для роста недвижимости в ближайшие 5 лет нет ни одного, а для падения дальнейшего,хоть отбавляй. По этому на сегодня валютный сертификат выглядит самым привлекательность инструментом из вышеперечисленных.
sinus
 
Заблокований
Повідомлень: 743
З нами з: 06.11.17
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2018 23:30

безкінечна лише галактика! - а все решта має початок і кінец

...але ж мусить бути якась МЕЖА падіння?! :shock: ......ну і ціни на матеріали ж тільки РОСТУТЬ! :roll:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 00:21

Долярчик
Звичайно межа є.
Для початку треба знати собівартості будівництва :wink: І знати її бажано не зі слів зацікавленого продавана, який буде казати, що все побудовано з якісних матеріалів куплених ще по старому курсу, а бажано хоча б зі слів товариша, що має доступ до інсайду 8)
Матеріали то ростуть але по перше мабуть тільки в грн.(не вкурсі тому це моє припущення), по друге забудовник завжди може зекономити за рахунок їх якості, чи якості взагалі, що я думаю вони зараз активно і роблять ! Нпр. у мого знайомого, мала бути покладена плитка у під'їзді на стіні (десь трохи менше ніж до половини висоти стіни), в результаті плитка є тільки на підлозі, а стіни просто пофарбовані 8)
Львівський БатяР
 
Повідомлень: 433
З нами з: 25.12.17
Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 01:11

  Долярчик написав:...але ж мусить бути якась МЕЖА падіння?! :shock: ......ну і ціни на матеріали ж тільки РОСТУТЬ! :roll:

Межа падiння-це коли будівництво нових об'єктів загальмуєтся,вже перші ластівки в повітрі.
sinus
 
Заблокований
Повідомлень: 743
З нами з: 06.11.17
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 02:27

Re: Нерухомість у Львові

  sinus написав:Межа падiння-це коли будівництво нових об'єктів загальмуєтся,

згоден, це нормальний зовнішній індикатор.
Львівський БатяР
 
Повідомлень: 433
З нами з: 25.12.17
Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 07:07

Невеличкий підсумок станом на 23 січня 2018 року щодо Львівської нерухомості
(тезіси згідно з порадами на попередніх сторінках)

1. При купівлі Львівської нерухомості "для початку треба знати собівартості будівництва. І знати її бажано не зі слів зацікавленого продавана, який буде казати, що все побудовано з якісних матеріалів куплених ще по старому курсу, а бажано хоча б зі слів товариша, що має доступ до інсайду". Для цього: внедрити товариша в будівельну компанію на посаду або вартового вночі, або заступника Голови правління. Якщо не вдасться його влашутвати на такі привабливі посади: а) вдертися в офіс забудовника вночі та вилучити необхідні документи. б) напоїти Голову правління та не дати закусювати, поки той не признається.

2. Після отримання інформації про собівартість будівництва:
а) говорити: "От дурні, при собівартості в 200 долярів за квадрат - продають по 190 !"- і викупити всі квартири в новобудові.
б) говорити: "От молодці, при собівартості в 200 долярів за квадрат - продають по 200 !"- і заснувати благодійний фонд в підвалі новобудови. Витрати на існування благодійного фонду віднести до витрат забудовника.
в) говорити: "От вороги людства, при собівартості в 200 долярів за квадрат - продають по 500!"- і з метою зробити зле забудовникам не купувати квартири в новобудові.

3. Гроші, що маєте, вкласти в "валютні сертіфікати". Грошей не жаліти, однаково гроші по валютних сертифікатах не гарантуються державою. Не вважати недоліками депозитних сертифікатів наступне:
а) депозитні сертифікати не ростуть в ціні, на відміну від інших цінних паперів;
б) сертифікати на пред'явника не гарантуються Фондом гарантування вкладів;
в) сертифікати на пред'явника можуть бути вкрадені і переведені в готівку зловмисниками.
По закінченню терміну розміщення коштів не витрачати ці кошти: а) на їжу. б) на лікування. в) на придбання побутової техніки. г) на освіту дітей. д) на поточні витрати, в тому числі подарунки тещі та коханці. Це значно підвищить дохід по таких сертифікатах. Для загального розвитку. Цитата від Артема Сімейнова, Директора департаменту роздрібного бізнесу Банку Південний: "З урахуванням скасування обмежень НБУ на зняття коштів з рахунків фізичних осіб в іноземній валюті, такий продукт як депозитний сертифікат (незалежно від того, іменний або на пред'явника), на мою думку, в цілому втратив свою актуальність. І, природно, втратив головну перевагу - можливість по закінченню терміну дії договору зняти всю суму в інвалюті і відразу."

4. Ні в якому разі не купувати або не мати у Львові 1-3-5 квартир для здачі в оренду з метою отримання щомісячного прибутку, оскільки кляті квартиранти однаково все або поцарапають, або зіпсують. Клопоту не оберешся.

5. Гроші, що закопані під грушею неподалік від Малечковичей вздовж нової траси на Пустомити, розкопувати раз на рік для провітрювання.

6. За гроші, все ж таки викопані з-під груші, заснувати виробництво, цех, фабрику, завод. Відкрити магазин або супремаркет. Організувати виробництво Falcon, iPhone, Apple, Microsoft, Boeing. Якщо грошей бракує - хоча б Tesla, там плануються великі продажі. Наприклад, в ці дні черга в автосалонах просто для того, щоби посидіти 2 (дві) хвилини в Tesla 3 - 1 (одна) година.
Фото - з автосалона в Palo Alto (Каліфорнія), вчора. Спеціально за моїм проханням для читачів форума.
Зображення
Зображення

7. Працювати, як Бог дав, на будь-якій посаді із заробітною платнею в 7 000 - 9 000 гривень. Платити з цієї суми 18 процентів податку та 100 гривень на медичну страховку. Радіти тому, що маємо. Керуючись принципами Наукової організації праці (НОП):
- вставати щоденно о 6-00.
- о 8-00 виходити з хати.
- з 9-00 точно бути на роботі. Працювати сумлінно до 19-00, о 19-00 отримати дозвіл на повернення додому та вже о 20-00 бути вдома, де пити запашну львівську каву із зеленого коліру пачки.
- вихідні дна використовувати для прогулянки навколо хати. Дихати глибже.
- не менше 2-х годин у робочій день проводити на зупинці громадського транспорту та в самому громадському транспорті. Уважно дивитися під час руху за тим, що читають люди, дивлячись у свої смартфони. Бути у курсі всіх новин.
- скуплятися тільки в АТБ та пропагандувати вегетаріанське існування.
- не питати в сусіда, як йому 2 рази на рік вдається відпочивати у Єгипті, та два рази на рік - кататися на гірськолижних курортах (я в сезоні 2017/2018 вже 2 (два) рази відпочивав на таких курортах в Європі - тиждень у грудні та тиждень у січні. Приятелька із чоловіком (вони дуже необачно здають квартири в аренду) на днях виїзжає до Австрії - як раз чоловік спробує на смак нового позашляховика).
Із суми в ((7 000 або 9 000) гривень - 18 відсотків від (7 000 або 9 000) та мінус 100 гривень на страховку) відкладати кошти:
- ремонт же нам потрібно "відбити" за 5 років, на мою думку - це орієнтовний термін життя ремонту, далі все буде виглядати вбитим - 4000/60 (місяців) = 66,6 $/міс. Цифра диявольска, але що тут поробиш...
- меблі та техніку, на мою думку, за 5 років треба відбити на 70%, оскільки після цього терміну шось прийде в негодність, щось можна підшаманити і використовувати далі, або продати ч.з ОЛХ, це 2800$: 2800/60=46,6 $/міс, потрібно відкладати, що тут поробиш...
Разом відкладати 66,6 $/міс.+ 46,6 $/міс, тобто 113,20 $/міс.

8. Вигідно женитися. І зовсім нічого не робити.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 23 січ, 2018 11:19, всього редагувалось 2 разів.
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9619
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1261 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 08:25

  akurt написав:7. Вигідно женитися. І зовсім нічого не робити.

Діставайте своє портфоліо, бум нєвєст обирати! :P Одна тіко загогулина: навіщо тому заможному сімейству голодранець? Як то кажуть зять некуй взять... :mrgreen: Гроші до грошей йдуть....Чи там таке страшне, що готові купити щастя донечці за придане? :P І так би мовити, щоб назовні все було чин - чинарем: весілля, щасливі наречені, фотки, квіти, цукерки та інші атрибути? :P Якими рисами характеру і якостями треба визначатися поміж інших претендентів, щоб шлюбний контракт був підписаний саме з тобою, а не іншим гарним парубком? Тут не все так просто як здається. Конкуренція на ринку шалена...При чому з обох боків: панянки шукають заможних панів, а пани заможних панянок. Замкнуте коло. Та й кредитне плече потрібно мати для покупки стріл Купідона, щоб влучити в ціль кучно і точно! :P

Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 10:56

Так-то воно й так... ДУЖЕ КЛАСНІ СЛОВА:
"...Одна тіко загогулина: навіщо тому заможному сімейству голодранець?...
...Гроші до грошей йдуть....
...Якими рисами характеру і якостями треба визначатися поміж інших претендентів, щоб шлюбний контракт був підписаний саме з тобою, а не іншим гарним парубком? Тут не все так просто як здається...."

Багаті наречені часто просто "валяються" на дорозі... тре тільки підібрати...

1. Не робити помилку фатальну... Мій знайомий студент працював дуже добре у Львові за фахом... після закінчення університету. Знімав кімнату у однієї пані, де вивчав Кама-сутру з однією кобітою. Та так сталося, що приїхав у рідне село, де на сьогодні живе ще штук 20 бабусь та дідусей, та там один урок вдало показав дочці прибиральниці. Тепер живе в тому селі з тією дочкою та синочком, що народився... Мріє влаштувати жінку прибиральницею до фермера, але поки на вдалося... Каже, що в селі просто жах відбувається... Єдиними людьми, хто добре живе є фермери... Все інше - просто жах... Робота є тільки у фермера прибиральницею або у дитячому садочку... Сам періодично виїжджає працювати до Польщі... Старається дуже... Поляки хвалять і платять Сірожі по 15 злотих на годину...

2. Жіноче серце досі не розшифроване вченими. Донька приятелів якось запізнилася на лекцію на 4-му курсі та прийшлося їй сісти за парту разом із хлочиком із Чернігівщини. Всього-то й посиділа поруч годину 20 хвилин, але...
Вже хлопцеві перед Новим рокоми тесть та теща подарували НОВИЙ 3-поверховий будинок під Львовом (урочисте заселення було 29 грудня. 30 грудня прийхали численні гості - слава Богу, будинок в три поверхи, всім місце знайшлося. Хлопчина підвозив гостей на подарованій тестем автцівці) - там і паркет, і 19 видів кахелю... Дизайнери з Києва були запрошені. Хлопець непоганий: працювати, правда, не здатний (теща каже: "За що не візьметься, якось воно в нього не получається!"), то на нього записали 3 фірми тестя, мама приїжджає із забитого села на Чернігівщині і не на радіється за сина.

3. Не робити дурниць, наприклад таку, яку зробив позавчора Алтан Пакдиль, студент ліцею із Анталії: "...он нашел женское портмоне на сидении в салоне автобуса, когда ехал на автовокзал. Открыв его, он обнаружил евро и доллары на сумму, эквивалентную 10 тысячам лир (примітка моя: приблизно 3 000 $). Парень взял портмоне и пришел с ним в полицейский участок на автовокзале.
Как удалось выяснить сотрудникам полиции, портмоне со значительной суммой принадлежало супружеской паре из Узбекистана Елене и Парку Тен, которые остановились в отеле Linda Resort. В качестве благодарности туристы дали честному турецкому подростку 100 долларов.
Зображення

4. Я часто кажу знайомим нежонатим хлопяцм: поставте собі за мету продати себе подорожче... На сьогодні, крім пуцька, який саме зараз має цінність, у Вас нічого немає за душою...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 23 січ, 2018 11:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9619
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1261 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 11:30

любовVSгроші(і спробуй тут врятувати нею світ!)

...ехххх, "все би було весело, якби не було так сумно..."(с)
... гірка-гіркуща правда...... але, воно так і є!
... тут, навіть, підходить коротка тутешня фраза: "сумно б... дь!" :roll:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 11:35

"Был холост — снились одалиски,
вакханки, шлюхи, гейши, киски;
теперь со мной живет жена,
а ночью снится тишина."

(Игорь Губерман)
akurt
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9619
З нами з: 12.02.09
Подякував: 3575 раз.
Подякували: 1261 раз.
 
Профіль
2
  #<1 ... 272273274275276 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: cherchiltank і 5 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 884, 885, 886
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8851 6926552
Переглянути останнє повідомлення
Вів 23 кві, 2024 13:45
cherchiltank
24760 16545560
Переглянути останнє повідомлення
Суб 20 кві, 2024 20:12
барабашов
10012 6253365
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 19 кві, 2024 12:22
Bolt
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама