Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з................31.03.2023.........03.04.2023 дата розрахунку...............30.03.2023..........31.03.2023 Євро..................................39,7812...............39,7373...-0.11% Долар США.......................36,5686...............36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0867 (вчера 1.0876)
Индекс доллара DXY в 15-00 102.44 (вчера 102.38). Сегодня ситуация зеркальна вчерашней - ночью просадка, а днем восстановление до прежнего уровня. На 5-часовом графике очень четко видна классическая курсовая пила с резкими взлетами и плавными, но более глубокими снижениями.
Slon_Nosov написав:Можливо залежить від відділення. Вчора знімав доллари з валютної картки та спитав чи можно купити за грн. Валюта була придбана по 37,75 та ще декілько тисяч точно залишилось. Оболонь
скорее от места жительства, в одессе на поскоте гуляя заходил в 3отделения - нема на продаж ничего...
Доставка валюты - требует времени. Скоро будет и у вас в Одессе валюта во всех отделениях банков
AndriyQ написав:Якщо укріплення гривні було б реальним, то і ціни падали, чого не спостерігається
Абсолютно невірне твердження. курс для імпортерів незмінний, бо валюту вони купують на міжбанку. От Вам графік зміни цін на долар за три місяці. Тепер зрозуміли?
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 31 бер, 2023 17:15, всього редагувалось 2 разів.
AndriyQ написав:Якщо укріплення гривні було б реальним, то і ціни падали, чого не спостерігається. Значить цей гривнеукріпляж лише для одного - витрусити доларові матраци. Після чого ракета! Нас на хлібну мякушку не проведеш.
Укрепления гривны и нет. Есть увеличение продажи доллара и соответственно его ослабление. Некоторые это почему-то называют борьбой с инфляцией гривны. Когда-то гривна, конечно, и дальше ослабнет, но сложно сказать в каком году. Да и не факт, что прям ракетой.
Коли до 24 лютого 2022 року я проходив поряд з обінкой і бачив курс 28, а в відділенях банків курс був па27, але його там (бакса) не було, я кривився і плювався на обмінку, і не стільки я, як в ви всі тут більшість. А зараз жаліюсь, що не купив тоді по тому "космічному" курсі, як тоді вважалося більшості з нас. А зараз в обмінці курс бакса па39,2 (я не в Київі живу), і знову здається, що це космиічна цифра. А насправді, ж ви розумійте, що нам допомогу не будуть всі роки давати. І тоді "нікомуненужний" злетить до 80 грн.