Підкажіть будь-ласка чи можна через тумбу привата поповнити доларами гривневу карту , звісно що по курсу приват банку . Є потерта і в плямах сотка заради 1 сотки не хочеться заморочуватися з відкриттям валютної карти , зняттям через касу замовленням готівки і таке інше
yama написав:Підкажіть будь-ласка чи можна через тумбу привата поповнити доларами гривневу карту , звісно що по курсу приват банку . Є потерта і в плямах сотка заради 1 сотки не хочеться заморочуватися з відкриттям валютної карти , зняттям через касу замовленням готівки і таке інше
А чому ж ні - обираєте в тумбі послугу "обмін валют" та гривневу карту. На валютну карту все одно не можна.
Що «не можна»? Ямі можна відкрити Універсальну в дол в додатку . І покласти туди страшну сотку.
1) Яма 2) а що це змінить ? При переводі з уні $ на уні грн всеодно буде курс привата , хіба при розрахунку онлайн на амазоні і тому подібному буде оплата в доларі одразу без зміни втрати на конвертації
yama написав:Підкажіть будь-ласка чи можна через тумбу привата поповнити доларами гривневу карту , звісно що по курсу приват банку . Є потерта і в плямах сотка заради 1 сотки не хочеться заморочуватися з відкриттям валютної карти , зняттям через касу замовленням готівки і таке інше
треба ще зрозуміти , чи прийме термінал привата вашу купюру в плямах , в мене залишилось 1 к в плямах( десь менше , десь більше, десь ледве видно) ті , що приват видавав , один термінал прийняв лише 300 , інший тільки 100 , буду ще пробувати інші ) тому взагалі не факт , що він прийме потерту і в плямах або треба буде пробувати декілька терміналів
треба ще зрозуміти , чи прийме термінал привата вашу купюру в плямах , в мене залишилось 1 к в плямах( десь менше , десь більше, десь ледве видно) ті , що приват видавав , один термінал прийняв лише 300 , інший тільки 100 , буду ще пробувати інші ) тому взагалі не факт , що він прийме потерту і в плямах або треба буде пробувати декілька терміналів
Якщо термінал не бере йдіть в касу!!! Там повинні взяти
Hotab написав:Ямі можна відкрити Універсальну в дол в додатку . І покласти туди страшну сотку.
Але якщо ще не голд клієнт, то хіба також за окрему плату. https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-gold Тому може все ж таки шукати банку, де візьмуть цю купюру за грн ще і за вищим курсом, та щоб і черг приватівських не було.
---
Востаннє редагувалось Кучинелли в Нед 24 вер, 2023 17:14, всього редагувалось 1 раз.