Бо просто я точно знаю що НЕ має таких трудящих людей які готують собі кожен день та ще і здорову їжу, а напів фабрикати(які я також люблю) це набагато гірша їжа ніж
але це все немає сенсу до гілки.
|
|
Додано: Пон 02 гру, 2024 00:41
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ не мать тереза та і сам страдаю такою фігнею, але підкреслю що саме Ви не одноразово писали про проблеми із здоров'ям від 45 років, зараз Ви пишите
Бо просто я точно знаю що НЕ має таких трудящих людей які готують собі кожен день та ще і здорову їжу, а напів фабрикати(які я також люблю) це набагато гірша їжа ніж але це все немає сенсу до гілки.
Додано: Чет 12 гру, 2024 22:58
Запускаємо челендж?Зробіть добру справу - купіть в атб напередодні Нового року 20(а краще 30) видів продуктів і збережіть чек, а через рік - знову купіть тих же 20/30 видів продуктів.
Буде дуже цікаво тут порівняти ріст цін! В ідеалі - було б класно, якщо б декілька форумчан таке зробили - але вже не в атб, а в інших тц/магазинах.
Додано: Чет 12 гру, 2024 23:37
Re: Валютний ринок в контексті ДСУгу от я зараз напишу що відкрив нове виробництво, то долярчик знову на лайно зійде , правда воно "специфічне" - скільки продаю - стільки і роздаю - в результаті маю глибокий мінус, але виріб дуже якісний (я по іншому не можу). Хто "в темі" той оцінить характеристики: Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 13 гру, 2024 08:04, всього редагувалось 1 раз.
Додано: П'ят 13 гру, 2024 00:18
Зачем эти косвенные методы? Может форумчанам сразу раскрыть свой уровень доходов? 😁 Даже если не перечислять состав корзины, что делает информацию бесполезной, по проценту удорожания можно будет примерно вычислить ценовой уровень приобретенной корзины. ЗЫ в среднем ивыше ценовых сегментах ассортимент столь стремительно сокращается, что возможность повторить покупку через год выглядит маловероятной.
Додано: П'ят 13 гру, 2024 08:01
Re: Валютний ринок в контексті ДСТак кажуть лише ті хто в житті навіть собачої будки не зробив, ні це не китайський виріб, а наш, з китайського тут лише термоусадка, та роз'єми, ну може нікелева стрічка, але я не впевнений. І відразу зустрічне питання а Ви що, особисто, для бійців зробили-робите? Чи лише хейт тих, хто паше з ранку і до ночі наближаючи час припинення війни та рятуючи своїми виробами життя та здоров'я воїнів? А може Ви бажаєте задонатити на такий виріб, він не дорогий - потягнете мінімум на 10 одиниць без шкоди для свого фінансового стану? Га? А я на них напишу Ваш нік і черговий раз безкоштовно віддам у 3-у штурмову з фотодоказами та словами вдячності від бійців. То як, згода? Чи лише бла бла бла та хейт?
Додано: П'ят 13 гру, 2024 09:46
Там просто не вистачає розуму зрозуміти що різниця в цінах може бути не лише наслідком інфляції, а і наслідком урожаю-неврожаю в сільському господарстві,температурних коливань,стану справ на фронті, стану енергосистеми та інших факторів які прямо чи непрямо на це впливають
Додано: П'ят 13 гру, 2024 11:11
"Сто-пудово!", касается всего сегмента, идет не только рост цен (особенно заметный срравнивая с до-военными ценами), НО и заметное сокращение, замена ассортимента на более дешевые аналоги (И/ИЛИ - с более дешевыми ингредиентами), А ТАКЖЕ - с удорожанием ценника (в т.ч., и за счет уменьшения упаковки: был литр - стало 850 мл, встречается уже понижение и до 720, напр.; или - 500 г. - стало 360)... ХОТЯ, рост цен - НЕ удивляет с учетом роста очевидных издержек/расходов, курса инвалюты и падения внутреннего производства. В том же "метро" - ассортимент процентов на 50 - обновился, часть привычного ассортимента - пропала, у них появились уже "лишние" площади для сдачи в аренду... Напр., перед войной посуда из нержавейки была и индийская, и китайская, сейчас индию - не вижу...
Додано: П'ят 13 гру, 2024 12:11
На початку повномасштабної взагалі спочатку було обмеження на витрати валюти на споживчий імпорт, а потім тільки на віскі млрд $ витрачали. Але парадокс в тому, що цього року більше підскочили ціни на борщовий набір ніж на хамони-ікри. Так що інфляція для бідніших верств значно потужніша.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|