глянути хоча б на масло - до війни пачка 50 грн зараз поза сотню, хорошої якості й поза 150
молоко, і все решта - ціни космос
|
|
Додано: П'ят 13 гру, 2024 12:17
Тут якраз глобальний вплив:
Україна перетворилась з імпортера набілу на експортера.
Додано: П'ят 13 гру, 2024 15:32
На 41 % дорожче ніж торік українцям обійдеться різдвяний стіл-2024 Востаннє редагувалось Visky в П'ят 13 гру, 2024 15:34, всього редагувалось 1 раз.
Додано: П'ят 13 гру, 2024 15:56
Так, було таке, але виявилось, що наповнення бюджету за рахунок ПДВ із імпортованих товарів дуже суттєве і від цієї відмовились. Ціни на борщовий набір завжди коливаються і прямо залежать від витрат аграріїв та погоди.
Додано: П'ят 13 гру, 2024 17:42
ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©)))Так отож!(хоч по цьому взяти) А то мені один на Київській гілці щось втирав про гривневе ОВДП і т.п., щоб перекрити інфляцію, яка наче трошки менша за відсотки по ОВДП! То хочеться сказати всім - що, перекрили????🤦🏻 Так, нехай, щось більше подорожчало, щось менше... Але ХТО тут вірить, що в середньому, продукти подорожчали менше, ніж дало за рік гривневе ОВДП?!
Додано: П'ят 13 гру, 2024 18:05
Re: Валютний ринок в контексті ДС
Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:02
Успіх Джерело:
Як за час повномасштабної війни подорожчали базові продукти
Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:24
ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©)))
Я ж і кажу, що інфляцію по продуктах НЕ перекриває дохід по ОВДП! Бо по інших речах, то так - купив умовну дрельку/болгарку і не купуєш її вже 5-7-10р! Чи пилос/холодильник і т.п. А продукти купуються щодня! І їх не можна закупити на 5-7-10р... Тому на них і великі витрати! Я вже колись казав, що сім'я(залежно скільки чоловік 3-4-5) за місяць/два витрачає суму, що можна купити 1 холодильник/чи пралку "середньої якості "! Тобто, за рік витрачають суму, за яку можна купити холодильників/пралок 6-12шт!!!
Додано: П'ят 13 гру, 2024 22:03
Re: Валютний ринок в контексті ДСІ так я на крові його будую, на рашистській крові, і так я в пішов в мінус, бо для третьої штурмової віддаю без грошей, а так як це мінус то це не надто бізнес, скоріш за все донати на ЗСУ, але якщо ти профінансуєш хоча би 5 таких виробів, то тоді можеш називати це бізнесом, продовжувати хейтити мене, ображати, я стерплю заради такої потрібної пацанам справи - то як по руках? Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 13 гру, 2024 22:16, всього редагувалось 3 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|