Ренесанс

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.

ОЦІНІТЬ обслуговування в цій СК (або її філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ренесанс 2.3 5 4
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
25%
1
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
1
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
50%
2
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
0
0
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
0
0
Всього голосів : 4
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 12:51

Ренесанс

Інформаційна Картка
СК Ренесанс
http://organizations.finance.ua/ru/info/~/5017

З пов. Модератор
Модератор
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 6121
З нами з: 25.01.06
Подякував: 71 раз.
Подякували: 431 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 14:59

Страхування у СК „РЕНЕСАНС”, це безвиграшна лотер

Страхування автомобіля у СК „РЕНЕСАНС”, це безвиграшна лотерея ...
або
Страхуйте своє майно і слухайте «БАЙКИ» від Страхових Компаній…

01 лютого 2009 року приблизно 15:00 годині до мене зателефонував охоронець мого підприємства, та повідомив, що горить мій автомобіль MITSUBISHI Pajero, який знаходився на території підприємства. Одночасно він зателефонував працівникам МНС – 01 та викликав пожежну. Коли я прибув на місце події приблизно 15:45 години, то побачив, що вищевказаний автомобіль погасили. В той час на території підприємства знаходилася пожежна машина з працівниками МНС та охоронець підприємства.
В акті про пожежу представники МНС зафіксували: ймовірна причина загоряння – коротке замикання електропроводки в моторному відсіку.
Також я викликав працівників МВС району, які задокументували випадок, відібрали свідчення, та склали акт.
Автомашина застрахована у ЗАТ Страховій Компанії «РЕНЕСАНС» (повне КАСКО). Так як страховий випадок трапився у вихідний день, то наступного дня 02 лютого 2009 року, я звернувся до Страхової Компанії, у котрій було застраховане обгорівше авто. З провідним спеціалістом, Крижанівським Богданом Йосиповичем ми склали «Заяву-Повідомлення про випадок з транспортним засобом» де чітко все зафіксували.
10.02.2009 року на мою адресу надійшло повідомлення з районного відділу МНС про факт виникнення пожежі автомобіля MITSUBISHI Pajero (коротке замикання електропроводки). Також 10.02.2009 року я отримав «Постанову про відмову в порушенні кримінальної справи», що підтверджує, що сталося це без втручання третіх осіб.
18.02.2009 року, прийшовши до СК «РЕНЕСАНС». Їхній провідний спеціаліст, Крижанівський Богдан Йосипович мені сказав, що мені потрібно заповнити «Заяву про виплату страхового відшкодування». І далі мовчання з боку страхової компаніі…
Коли урвався терпець я зателефонував у головний офіс вищезгаданої страхової компанії. Мене з’єднали з головою управління Скапом І.П., який повідомив мені, що необхідно провести дорозслідування, хоча за умовами договору, при конструктивній загибелі автомобіля виплата відбувається відразу після встановлення факту. А ця страхова процедура просто затягує час по виплаті. Коли дійшла справа до Страхової компенсації, то виплата, яку мені запропонувала ЗАТ СК «РЕНЕСАНС», значно занижена від експертної оцінки незалежного експерта, котрого направила СК «РЕНЕСАНС». У престижної Страхової Компанії не повинно бути ніяких відмовок. На мій погляд, Страхова Компанія повинна платити за пошкодження (якщо вони передбачені договором), а пошкодження мого авто підлягають до відшкодування, а не займатися моралізаторськими функціями. Від початку страхування вищезазначеного автомобіля страхових випадків та виплат не було.
Тож скажіть на милість, для чого розказувати «БАЙКИ», що їхня МІСІЯ - «захист добробуту громадян та підприємств шляхом надання доступних і надійних страхових продуктів, що відповідають їхнім потребам»?
Непотрібно порушувати свої принципи
 відповідальність і чесність …
та я не буду перелічувати які Вони «ГАРНІ І ПУХНАСТІ», це все реклама. Цю кашу ми вже давно пережували. Але люди, котрі за цим стоять, повинні врахувати і задуматись, що за свої вчинки колись кожен повинен буде відповідати.
Автомобіль MITSUBISHI Pajero страхувався у ЗАТ СК «РЕНЕСАНС» від дня покупки автомобіля, тобто від 2005 року. Також у цій Страховій Компанії застрахований автомобіль MITSUBISHI Colt (2008 року випуску), моєї дружини, та автомобілі мого підприємства.
Автомобілі, що знаходяться у моїй власності, чи ті, що належать мені по довіреності, не знаходяться в кредиті, не заставлені. Кредитами банків не користуюся, боргів перед державними органами не маю.

Усі необхідні докази що засвідчують мою правоту при потребі додаються.

Турчин В. В.
volodymyr1969
 
 
Повідомлення Додано: Пон 30 бер, 2009 15:10

Кто страховал жизнь, были ли какието проблемы с невыплатой (возмещение страхового случая) ?
Jekill
 
 
Повідомлення Додано: Пон 30 бер, 2009 16:32

Эта Ренессанс к Ренессанс жизнь никакого отношения не имеет.
Сочувствую, что еще можна в таком случае сказать. Каждая СК щас жадничает на выплатах, но я бы на их месте лучшеб не выплатил тому, кто один раз застраховал и все, а если у весь транспорт предприятия и т.д. застрахованы, и не первый год, то х.з., тогда они как-то неразумно поступили. Если не секрет, где щас страхуетесь или решили завязать с этим делом (страхование)?
Просто Виталий
Аватар користувача
 
Повідомлень: 609
З нами з: 18.09.08
Подякував: 2 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Ренесанс Життя 1 ... 6, 7, 8
Anonymous » Пон 01 вер, 2008 16:29
73 148993
Переглянути останнє повідомлення
Чет 10 жов, 2019 13:17
vposv_ri
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама