КС"Християнська злагода": події, стан справ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
  #<123>
Повідомлення Додано: Вів 09 бер, 2010 22:47

До уваги членів кредитної спілки „Християнська злагода”

Держфінпослуг застосовано до кредитної спілки „Християнська злагода” (код за ЄДРПОУ 26126750, місцезнаходження відповідно до інформації, внесеної до Державного реєстру фінансових установ: м. Львів, вул. Личаківська, буд. 47) захід впливу у вигляді постанови від 16.12.09 № КС-431/09-97 про скликання позачергових зборів учасників кредитної спілки „Християнська злагода”.

На виконання постанови від 16.12.09 № КС-431/09-97 про скликання позачергових зборів учасників кредитної спілки „Християнська злагода” спостережна рада кредитної спілки на своєму засіданні 27.12.09 ( протокол №18 ) прийняла рішення про проведення 29 березня 2010 року позачергових загальних зборів членів кредитної спілки „Християнська злагода”

До порядку денного включено питання, зазначені в Постанові, а саме:
- стан виконання органами управління кредитної спілки „Християнська злагода” обов’язків, передбачених законодавством, статутом та внутрішніми положеннями кредитної спілки;
- стан повернення внесків (вкладів) на депозитні рахунки;
- затвердження плану подальших дій щодо виходу Спілки зі складного фінансового положення.
Востаннє редагувалось serg69m в Вів 09 бер, 2010 22:51, всього редагувалось 1 раз.
serg69m
 
Повідомлень: 490
З нами з: 28.07.09
Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 09 бер, 2010 22:48

Звернення до членів ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ філії кредитної спілки "Християнська злагода"

В даний час у м.Львові йде судове провадження по справі щодо злочинних дій керівництва кредитної спілки "Християнська злагода". Голова правління КС "ХЗ" Сусоловська Т.В. перебуває під арештом.

Роботу правління КС "ХЗ" поновлено з 10 травня 2009 року, також працює відокремлений підрозділ № 1 Тернопільська філія КС "ХЗ", голова філії - Щавурський М.М.

Однак ТФКС "ХЗ" вже більше року не виконує умов депозитних договорів з членами КС, тобто порушує п.3 ст.10 Закону України "Про кредитні спілки". На сьогоднішній день робота ТФКС зведена до збирання дебіторської заборгованості, а зібрані кошти витрачаються на заробітну плату голови, бухгалтера, двох юристів, канцелярські витрати, оплату офісного приміщення, оплату відряджень, виплату декільком членам КС відсотків по депозиту та повернення декому депозитів у повному розмірі.

З огляду на складні обставини, з метою проведення звіту керівного складу ТФКС зібрано 70 підписів, що складає 20% від загальних зборів. На підставі п.6 ст.14 Закону України "Про кредитні спілки" оголошуємо про скликання 20 березня 2010 року о 12 годині загальних зборів членів ТФКС "ХЗ". Збори відбудуться за адресою: м. Тернопіль, вул. Олени Кульчицької, 8 (будинок Облавтодору, за кінотеатром "Перемога")

Реєстрація учасників з 11 години. При собі мати паспорт та членську книжку КС "Християнська злагода"

Голова ініціативної групи Петрова М.П.
serg69m
 
Повідомлень: 490
З нами з: 28.07.09
Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2011 15:17

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Президентові України, Голові антикорупційного комітету України

Януковичу В.Ф.

Шановний Президенте України, Голова антикорупційного комітету! Звертаємося До Вас від імені понад трьох тисяч обкрадених вкладників Кредитної спілки «Християнська злагода». 12 січня 2011р. ми вже відправили Вам аналогічного листа з попередженням, що якщо відповідь на нього буде черговою відпискою, то звернемося до Вас через інтернет. Поява цього відкритого листа в інтернеті свідчить про те, що наші найгірші прогнози щодо результативності звернень до Голови антикорупційного комітету України, Президента Украни Януковича В.Ф., нажаль, справдилися.

Уже понад два роки ми не можемо отримати свої депозитні внески у Кредитну спілку «Християнська злагода». Від березня 2009р. по КС «Християнська злагода» відкрита кримінальна справа й за час, що минув слідство, на жаль, не зробило суттєвого поступу. Злочинці (35 осіб), які організували цю шахрайську фінансову структуру і розікрали 95% коштів вкладників (понад 115 млн.грн.) живуть припіваючи та зухвало насміхаються над беззахисними вкладниками, основна маса яких пенсійного віку.

А починалося усе у переломному 2004р., коли зустрілись Замполіт-Драматург та Наркоторговець-Страхувальник й вирішили, що їм пора вже ЖИТЬ ПО ЧЕЛОВЕЧЕСКІ. Для цього вони спочатку створили фіктивну загальноукраїнську організацію «Союз християнського відродження України» і на його базі заснували Кредитну спілку «Християнська злагода».

До березня 2006р. Замполіт та Наркоторговець (в силу тодішніх політичних обставин) не дуже висовувалися зі своєю МЄЧТОЮ, але від квітня 2006р. їм ДАЛИ ДОБРО, і справу поставили на широкі рейки. У друкованих засобах масової інформації, по радіо з’явилося безліч повідомлень про Кредитну спілку «Християнська злагода», яка давала просто фантастичні відсотки на депозити – 24% річних. Відвідувачам, що приходили поцікавитися про спілку, впадало в око, що офіс спілки був обвішаний державними актами про реєстрацію, державними ліцензіями на залучення депозитів, а на покутті був цілий іконостас. Персонал просто таки зомбував відвідувачів, що тут працюють правдиві галичани, які продовжують славні традиції української кредитної кооперації, розграбованої та знищеної совєтами у 1939р. І чимало людей клюнуло на цю наживку.

Прозріння до вкладників прийшло лише наприкінці 2008р., коли на їх звернення з вимогою повернення депозитів, у відповідь крім обіцянок вони не отримували нічого. У березні 2009р. по спілці відкрили кримінальну справу та арештували тодішню Голову правління. До арешту ці шахраї встигли знищити електронну базу обліку депозитів та кредитів й вивезли у невідомому напрямку усю фінансово-господарську документацію. Вкладники були у шоці. Спостережна рада спілки згідно з Законом «Про кредитні спілки» має право призначити голову правління, але члени спостережної ради на наші дзвінки не відповідали. Відгукувався лише тодішній Голова спостережної ради, чиї підписи були на усіх офіційних документах. Письмові звернення вкладників до державного регулятора – Держфінпослуг про призначення тимчасової адміністрації у спілку - залишалися без відповідей.

За таких обставин ініціативна група вкладників прийняла рішення, згідно з Законом «Про кредитні спілки», готувати позачергові загальні збори членів спілки та переобрати усе керівництво й відновити роботу спілки. 10 травня 2009р. такі збори успішно відбулися – присутніми особисто було 1029 осіб і за дорученнями понад 1400 осіб. Явка склала 56 %. Збори переобрали керівні органи й нове керівництво приступило до відновлення роботи спілки.

За час, що минув від 10 травня 2009р. ми багато взнали про те, що відбувалося у спілці протягом 2006-2008р. і маємо всі підстави стверджувати про існування МАФІЇ, яка захищала керівництво КС «Християнська злагода» у 2006-2008р., коли кошти вкладників масово розкрадалися, а у 2009-2011р. - успішно впливає на хід слідства та судового розгляду справи. Маючи у своєму розпорядженні значні фінансові ресурси та впливові знайомства серед правоохоронних структур, ці МАФІОЗІ систематично добиваються бажаного їм результату. Для підтвердження сказаного наведемо наступні факти.

По-перше, на початку 2008р. у правоохоронні органи та Державну комісію з регулювання ринків фінпослуг почали надходити листи з вимогами перевірити діяльність КС «Християнська злагода», кошти якої масово розкрадалися зграєю шахраїв. 27 червня 2008р. Керівництво Тернопільського Територіального управління Держфінпослуг (м.Тернопіль) у відповідь на ці листи змушене було призначити позапланову інспекцію КС «Християнська злагода». На що керівництво КС «Християнська злагода» подало позов до Личаківського райсуду м.Львова з метою заборонити цю інспекцію. Суддя Личаківського райсуду м.Львова 4 липня 2008р. задовольнив цей позов і «заборонив Тернопільському Територіальному управлінню Держфінпослуг (м.Тернопіль) проводити будь-які дії по перевірці Кредитної спілки «Християнська злагода» до вирішення справи по суті». Дане рішення судді дало змогу шахраям видурити у громадян до листопада 2008 р. ще понад 30 млн.грн. Це рішення Галицького суду м.Львова, як і більшість рішень Держфінпослуг, слідчої групи МВС України у Львівській обл., Прокуратури Львівської обл. та Генпрокуратури є бюрократичними відписками, спрямованими на гальмування небажаних адміністративних дій та прикриття діяльності МАФІОЗНОЇ структури, що розікрала кошти вкладників КС «Християнська злагода». І ось чому. Керівництву Держфінпослуг від початку діяльності КС «Християнська злагода» було відомо про зловживання, які там відбувалися (підробка Сусуловською Т.В. диплому про вищу освіту, її непогашена судимість – три роки умовно, непроведення щорічних Загальних зборів членів спілки у 2008р., фіктивні перевірки фінансово-господарської діяльності спілки інспекціями Держфінпослуг та аудиторами тощо). Коли у березні 2009р. по КС «Християнська злагода» відкрили кримінальну справу, то з Держфінпослуг миттєво звільнилися усі куратори, що піклувалися цією спілкою. Коли Слідче управління МВС України у Львівській обл. прийняло рішення вилучити усю документацію Держфінпослуг про діяльність КС «Християнська злагода», то виявилося, що вилучати майже нічого. Основні документи безслідно зникли. І навіть та перевірка Держфінпослуг, яка була заборонена рішенням судді Галицького суду м.Львова – це теж цілком спланована акція, яка мала на меті зробити чергову галочку про реагування на скарги у Держфінпослуг та залишити ситуацію з «Християнською злагодою» під цілковитим контролем МАФІЇ. Адже, якщо б Держфінпослуг таки хотіло перевірити діяльність спілки, то воно б виписало нове посвідчення на проведення позапланової інспекції Тернопільської філії КС «Християнська злагода», в якому враховувалися б усі вимоги, висловленні суддею Личаківського суду м.Львова. Але цього зроблено не було, бо нікому з цієї МАФІЇ дана перевірка не була потрібна. Усіх чиновників ця МАФІЯ влаштовувала. Представники Держфінпослуг теж мали у спілці депозити і успішно їх познімали. Наприклад Керівник Львівського територіального відділення Держфінпослуг 14.03.2008р. відкрила у м.Львові депозит, у жовтні 2008р. його зняла – у той час, коли рядовим вкладникам уже ніхто нічого не повертав. Потім Керівник Львівського територіального відділення Держфінпослуг картатиме вкладників КС «Християнська злагода», які приходитимуть до неї за допомогою – «Як Ви могли так легковажити і вкладати свої гроші на депозит невідомо куди?». Це відверте лицемірство чиновниці. Адже КС «Християнська злагода» у 2006-2008р. тракту-валася Держфінпослуг як одна з найуспішніших та стабільних кредитних спілок.

По-друге, після 23 місяців слідства вкладникам вже стало очевидним, що ніхто з істинних організаторів цієї фінансової пірамід (Політрук-Драматург, Наркоторговець-Страхувальник з його родичами та зграя професійних шахраїв) до відповідальності притягнені не будуть. Шахраї-позичальники, за допомогою яких керівництво спілки видавало фіктивні кредити й розкрадало кошти вкладників, теж залишаться на свободі і більше того – не збираються й за існуючих умов діяльності МВС ніколи не будуть розплачуватися по підписаним ними на мільйонні суми кредитним договорам та рішеннями судів про стягнення з них боргу. Те, що дані бухгалтерського балансу за 2008р., офіційно підписаного посадовими особами спілки, затвердженого на розширеному засіданні Спостережної ради та Ревізійної комісії та поданого у Держфінпослуг, відрізняються від фактичних даних на 23млн. грн. теж нікого не турбує і тих, хто вкрав просто з каси спілки у м.Львові ці понад 23млн.грн. - навряд чи встановлять.

По-третє, у ході судового розгляду даної кримінальної справи суддею грубо нехтуються Ст.17 та 18 Закону України «Про кредитні спілки». Адже фіктивні кредити видавалися кредитним комітетом, а не лише одноосібно Головою правління. Протягом 2006-2008 рр. позичальниками фактично поверталося лише до 15% від планових показників з кредитної заборгованості. Ревізійна комісія зобов’язана була виявити ці грубі порушення у діяльності спілки й повний розвал роботи з позичальниками, але вона закривала на ці кричущі факти очі. Інспекції Держфінпослуг у 2006-2008р. теж були сліпі та глухі. МАФІЄЮ робиться усе можливе, щоб до відповідальності була притягнена лише одна Сусуловська Т.В. Якщо Вам хтось скаже, що немає документів про склад тодішніх органів правління спілки – не вірте. У слідчому управлінні ГУМВС України у Львівській області є оригінал протоколу загальних зборів членів кредитної спілки «Християнська злагода» від 29 травня 2007р., прошитий, завірений мокрою печаткою та підписами голови зборів і секретаря зборів. В цьому протоколі вказані прізвища членів спостережної ради та ревізійної комісії, які були чинні до березня 2009р., бо у 2008р. загальних зборів у спілці не проводилось взагалі.

По-четверте, держчиновники з МВС, Прокуратури відверто сприяють тому, щоб КС «Християнська злагода», відроджена у травні 2009р., найближчим часом призупинила свою діяльність й офіційно нікому було б представляти інтереси вкладників на судовому процесі над Сусуловською Т.В. Для об’єктивності зазначимо що така оцінка діяльності правоохоронних органів не стосується рядових працівників згаданих служб, більшість яких чесно виконують свій обов’язок перед українським народом, але є ще Президент, призначене ним начальство, які видають ЦЕННІ ВКАЗІВКИ своїм підлеглим. МАФІЇ потрібно, щоб Сусуловську Т.В. відпустили за браком доказів, а саму справу похоронили. І державними структурами протягом 2009-2011р. робиться для цього все можливе і неможливе. Зокрема через Державну виконавчу службу в кінці 2009р. фактично був усунутий з посади обраний вкладниками на Загальних зборах спілки у травні 2009 р. Голова правління Дарморіз М.В. Після його усунення ніхто з нормальних людей не хотів іти на роботу у це пекло, організоване держчиновниками. Чотири члени Спостережної ради ввійшли у змову з Політруком-Драматургом. На зміну Дарморозу М.В. у січні 2010р. до керівництва спілкою прийшли ставленики МАФІЇ, які відкрито почали грабувати кошти спілки, ще не розграбовані у 2006-2008р. Політруком-Драматургом та компанією. Вкладники спілки у 2010р. неодноразово зверталися до МВС та Прокуратури Львівської області з вимогою притягти до кримінальної відповідальності тодішнє керівництво КС «Християнська злагода». До заяв додавалися факти розкрадань, підтверджені перевірками Ревізійної комісії КС «Християнська злагода». Але, нажаль, МАФІЯ все ще залишається всесильною, а шахраї – безкарними.

На численні скарги вкладників, Держфінпослуг призначило позачергові збори спілки на 10 квітня 2010р. МАФІЯ зробила все, щоб на ці збори прийшло якомога менше рядових вкладників (19,5% від загальної чисельності). Натомість забезпечила 100% присутність своїх агентів та найняла біля 35 охоронців для залякування опозиції. Збори через відсутність кворуму були нелегітимні. Але МАФІЄЮ було запропоновано звернутися у Держфіпослуг з проханням визнати ці збори і їх рішення легітимними. Рішення полягали у тому, щоб збільшити чисельність спостережної ради до 15 осіб, доввівши туди 6 ставлеників МАФІЇ. У Держфінпослуг відповіли, що є Закон «Про кредитні спілки», і згідно з п.3 ст.14 даного Закону, ці збори нелегітимні. Тоді МАФІЯ звернулася у Галицький районний суд м.Львова і 7 грудня 2010р. суддя вищезгаданого суду прийняла рішення, що Закон України «Про кредитні спілки» їй не указ та задовольнила позов МАФІЇ, грубо порушивши п.3 ст.14 Закону України «Про кредитні спілки».

Члени спостережної ради спілки Ісманицький Д.І та Іваницька М.П. подали апеляції на це рішення суду. Апеляції прийняті судом та належним чином зареєстровані. Яким було наше здивування, коли через два тижні нам принесли рішення Галицького суду м.Львова від 7.12.2010р., в якому записано, що «оскільки дане рішення не було оскаржене, то воно вступило у законну силу». Ісманицький Д.І та Іваницька М.П. з заявою звернулися до голови Галицького суду м.Львова і він 27.12.2010р. дав письмову відповідь, що «рішення Галицького районного суду м.Львова від 07.12.2010р. у справі №2-2016/10 не вступило в законну силу і не може бути виконане». Але такий розвиток подій не зупинив МАФІЮ. Вони на основі цього рішення суду у кінці січня 2011р. в Управлінні державної реєстрації м. Львова змінили Голову правління спілки, підробивши документи, у тому числі й головну печатку. 01 Лютого 2011р. за цими фактами у Галицький райвідділ МВС м.Львова була подана заява з вимогою відкрити на МАФІЮ кримінальну справу за підробку документів. Пройшло понад 20 днів з часу подачі заяви у Галицький РВ УМВС м.Львова, але МАФІЯ, нажаль, залишається недоторканною. Вже вкотре наголошуємо, що накопичивши значні обсяги коштів (обікравши вкладників спілки «Християнська злагода»), МАФІЯ успішно поладнує усі свої злочинні дії з працівниками МВС. І таке триває ще з 2006 року.

По-п’яте, уряд де-факто відмовився відповідати за упущення в роботі, здійснені державними контролюючими органами та держрегулятором кредитних спілок - Держфінпослуг, а державні органи роблять усе для того, щоб розкрадені спілки припинили існування, а шахраї залишилися безкарними. На заяви від вкладників спілок про допомогу, Держфінпослуг відповідає, що 11.06.2010р. вони направили лист за №1149/44-2 до Кабінету Міністрів України з пропозицією розроблення законопроекту щодо відшкодування за рахунок держбюджету шкоди громадянам, постраждалим від злочинів у сфері кредитної кооперації. Віце-прем’єр міністр С. Тигипко листом від 25.06.2010р. за №35783/1/1-10 доручив Міністерству Юстиції України, Міністерству фінансів України, Міністерству економіки України та комісії Держфінпослуг розглянути зазначену пропозицію та в разі необхідності подати до Кабінету Міністрів України пропозиції. Листом від 30.07.2010р. за №35783/3/1-10 Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України та Міністерства економіки України про визначення на законодавчому рівні механізму здійснення компенсаційних виплат лише тим особам, які постраждали від умисних насильницьких злочинів. Нам відомо, що пропонується створення підприємства Єдиний розрахунковий центр, яке акумулює активи та пасиви розкрадених кредитних спілок, виплатить з держбюджету кошти вкладникам та буде стягати борги з позичальників спілок. Але з неофіційних джерел нам теж відомо, що зі створенням цього підприємства в УРЯДІ зволікатимуть аж до кінця 2012р., коли мине термін позовної давності (3 роки) до позичальників-шахраїв і їм таким чином дадуть змогу законно уникнути відповідальності.

З огляду на вище перелічене, у нас є лише два запитання до Глави держави:

1. Яку державу Вікторе Федоровичу Ви будуєте і для кого, адже після року перебування Вас на посаді Президента, нажаль, не знайдеш правди ні в судах, ні в міліції, ні в прокуратурі?

2. Що Ви порадите надалі робити обкраденим вкладникам кредитних спілок, щоб повернути наші гроші - понад 1,5 млрд.грн. в цілому по державі?

Від імені вкладників КС«Християнська злагода» - Ісманицький Д.І., Іваницька М.П., Іличок Б.І., Яровий М.П., Садоха Б.А., Грабчак І.М., Іваночко І.В., Корчик Л.І., Ломага О.І., Потерейко Є.В., Потерейко Г.Г., Кармеліта Г.С., Мельник О.С., Осадчук А.М., Сліпак К.П., Сагайдачна Н.П., Крижанівський Б.М., Плитич Д.П.

23.02.2011р.

п.с. я в шоці! декілька тисяч людей втратили декілька десятків мільйонів гривень і сидять по норам! (півтора року тут ніхто нічого не написав)...мда!
народ, ми повинні вийти і сказати: "держава, віддай наші гроші!"
"афганці", "чорнобильці" за пару тисяч виходять і голодують вимагаючи своє... а ми за десятки тисяч сидимо вдома...
serg69m
 
Повідомлень: 490
З нами з: 28.07.09
Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2011 18:48

serg69m
п.с. я в шоці! декілька тисяч людей втратили декілька десятків мільйонів гривень і сидять по норам! (півтора року тут ніхто нічого не написав)...мда!
народ, ми повинні вийти і сказати: "держава, віддай наші гроші!"
"афганці", "чорнобильці" за пару тисяч виходять і голодують вимагаючи своє... а ми за десятки тисяч сидимо вдома...

У нас в Черкасах аналогічна проблема, з тисяч постраждалих вкладників - на акції вимоги виходять десятки людей.
Акції ми проводимо кожного тижня, пишемо і на місцеву і на верховну владу, "але мабуть шахраям гроші більш потрібні" ніж ошуканим вкладникам, і віз і нині там.
alexvf
 
Повідомлень: 245
З нами з: 24.12.10
Подякував: 15 раз.
Подякували: 2 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2013 19:11

КС "Християнська злагода"

Добрий день!
Прочитав Ваше повідомлення про спілку і вирішив звернутися. Я так само постраждав від дій цієї спілки. Сам я зі Львова. Куди б я не звертався ... залишаюсь без відповіді про стан справ на сьогоднішній день. Прочитав і почув що на сьогодні залишилось в повітрі ще 60 млн.грн. Це вже щось, так як на початку говорилося за 115 млн.грн. Хотів би з ким небудь звязатись, можливо організувати якісь спільні дії. Одному важко щось зробити. Багато не пишу зараз, бо не знаю чи отримаю від Вас відповідь ! Якщо ще цікавить це питання, давайте поспілкуємось ! Чекаю на відповідь.
qwe456rty789
 
 
Повідомлення Додано: Нед 26 тра, 2013 12:03

Добрий день! Я теж вкладник спілки "Християнська злагода" зі Львова. Стосовно останніх подій. З метою створення видимості роботи щодо виконання рішень судів (зокрема, м. Львова) державна виконавча служба запропонувала вкладникам залишити за собою майно (земельну ділянку і напівзруйнований самобуд (в розумінні виконавчої служби це "будівельні матеріали") одного з позичальників "Християнської злагоди" Веремчука Юрія Борисовича. Як видно з відповідей виконавчої, це - чи не єдиний боржник кредитної спілки. Більше позичальників у неї не було).
ibliss
 
 
Повідомлення Додано: Нед 26 тра, 2013 21:53

ibliss Чи реальна ціна на цю ділянку 591 тис.? Ще й не робили переоцінку на кожні наступні торги - щоб часом не зареєструвався якийсь покупець?
nadin
 
Повідомлень: 2
З нами з: 04.10.11
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2013 20:18

nadin, вартість становить не лише 591 тис., а включає ще й вартість "будівельних матеріалів". На мою думку, вартість завищена, так як ділянка неправильної форми, без комунікацій. В 2011 р. згідно висновку іншого експерта вартість "будівельних матеріалів" становила 217 тис., тепер - 274 тис. Інша ділянка без забудови, що прилагає до цієї і теж належала Веремчуку, була успішно подарована у 2009 р., коли запахло смаленим.
ibliss
 
 
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2013 20:53

Re: КС"Християнська злагода": події, стан справ

Реальностью цен там и не пахнет.скорые выплаты не светят...не хочу наводить панику, но выплаты очень призрачны.как воздух.
plyaznik
 
 
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2013 22:42

Кредитна спілка "Християнська злагода"

Остання цифра про борги спілки «ХЗ» вкладникам, яку я відшукав з різних джерел становить 64млн.грн. Колись, на зборах на велотреку, говорилось про 120 млн.грн. Але в любому випадку сума 591 тис.грн це капля в морі, а ще якщо її розділять пропорційно до вкладів кожного, то не знаю чи на буханку хліба стане …. Ця показуха, що виконавча служба на чолі з Бойком щось робить вже триває років три напевно, а може й більше. Кредитна спілка «Християнська злагода» працює, п’ять і більше людей в офісі щось роблять. Кожен рік міняють голову спілки, бо попереднього садять в тюрму, а грошей нема і виконавча служба відшукати більше не може.… Але всі говорять, і міліція в тому числі, що це протизаконно ! Вони не мають права працювати ! Хто їм дав дозвіл відкритися ! Це не відомо !
Я звертався в ZIK про допомогу, так як читав і чув, що вони висвітлювали події стосовно спілки. Відповіді не отримав!
Я звернувся до інспектора відділу зв’язків з громадськістю УМВС у Львівській області майора міліції Дячок Людмили Ярославівни, котра в квітні 2013 року давала інтерв’ю каналу Інтер щодо справ КС «Християнська злагода». Тут відповідь я отримав, що справа знаходиться в суді на розгляді. Що там знову розглядають не повідомили, але дали номер телефону відділу внутрішніх справ, де займаються цією справою.
Я прочитав в інтернеті про київську організацію «Асоціація захисту прав вкладників» під керівництвом Олександра Кривенка, яка один час досить щільно займалася справою КС «Християнська злагода». Були листи президенту … йшлася мова про те, що держава мала б прийняти участь у відшкодуванні боргів спілки. А чому ні !? Держава ж дозволила існувати такій злочинній організації, не проконтролювала вчасно, хоча підстави напевно мала для цього. Тому логічно, мала б і заступитись за своїх пограбованих громадян. Відповіді не отримав.
Моя думка що надіятись на виконавчу службу, що може допомогти, то марна справа !
qwe456rty789
 
 
  #<123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
11 56192
Переглянути останнє повідомлення
Пон 16 гру, 2019 12:49
leonid-t
Проблемный депозит в КС "Фортеця" 1 ... 201, 202, 203
Anonymous » Пон 16 бер, 2009 04:15
2020 471755
Переглянути останнє повідомлення
Пон 22 кві, 2019 13:17
kasyapa
2 55214
Переглянути останнє повідомлення
Пон 18 чер, 2018 22:37
babaloo
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама