Ідеї: портфель

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 17011702170317041705 ... 2546>

Що буде далі з акціями "Укрнафти", "Мотор Січ"…?

Ідеї: портфель 2 5 42
Інвесторам дадуть фігу
48%
20
Акціонерам компенсують по ринку
17%
7
Віддадуть акції після закінчення війни
24%
10
Віддадуть назад через пару років
12%
5
Всього голосів : 42
Повідомлення Додано: Пон 18 гру, 2017 23:41

Очередная распродажа от ФДМУ

Центрэнерго - июнь 2018
маленький пакет Укрсоцбанка в размере 0,00000004% ( август )

http://ua.interfax.com.ua/news/economic/470796.html

Вот весь перечень в газете Ведомости приватизации
http://www.spfu.gov.ua/userfiles/pdf/1- ... _11985.pdf
Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 01:19

Leonid Antonenko
7 мин. ·
Щойно парламентський комітет з екномічної політики майже одноголосно ухвалив до другого читання проект закону про приватизацію.

Робота почалась минулої пятниці і тривала без вихідних до 22 години сьогодні.

Ось короткий опис революційних змін, які вдалося таки відстояти у нарпуженому багатогодинному діалозі реформаторів і консерваторів.

*ПроЗорро стає виключним способом продажу. Після запеклої боротьби вдалося захистити ПроЗорро від намагання передати продаж пакетів акції на фондові біржі, як пропонували депутати від Батьківщини у поправках до другого читання. Ризик розмиття прерогатив ПроЗорро залишається, але Кабмін отримає право конкретизувати відповідні процедури у Порядку проведення електронних аукціонів і особисто Max Nefyodov слідкуватиме, щоб ці ризики не матеріалізувались.

*На електронні аукціони допускаються усі, хто сплатив 10 відсотків початкової ціни. Жодної дискваліфікації на цьому етапі не відбуваєтья. Орган приватизації вивчає документи на участь в аукціоні лише переможця аукціону і лише ПІСЛЯ того як відбувся аукціон. Рішення про дискваліфікацію переможця може бути оскаржено в суді. Більше не треба доводити в судах, що особа, яку не допустили до участі в акціоні через надумані підстави, не може подавати позов, оскільки не має статусу учасника аукціону - найпоширеніший аргумент корупціонерів у судах.

*Кількість документів, які вимагаються від учасників малої приватизації, безпрецедентно обмежена. Для фізчичних осіб - лише паспорт, для юридичних - витяг із реєстру і інформація про бенефіціарного власника, разом із фінансовою звітністю за останній рік або квартал. Крапка. Орган приватизації не може проводити додаткову перевірку і вимагати додаткові документи під час малої приватизації. Додаткові повноваження органів приватизації з перевірки суті діяльності і особи потенційного покупця залишаються у процесі великої приватизації.

*Джерела походження коштів учасників малої приватизації вивчає банк, з рахунку якого перераховуються гарантійний внесок і купівельна ціна. Банк, а не орган приватизації.

*Структуру власності покупця-юридичної особи і відносини котролю і повязаності із особами, що перебувають у санкційному списку або походять із країн, які не співпрацюють із FATF, перевіряє Антимонопольний комітет, а не органи приватизації, і лише якщо приватизації містить ризики для конкуренції.

*Міжнародний перелік країн, які не співпрацюють із FATF замість кабмінівського переліку офшорів. Офшори, якщо розкритий бенефіціарний власник, - це ті самі внутрішні інвестиції, залучення яких вітається.

*Гроші із державного або квазі-державного сектору РФ не допускаються до участі у українській приватизації

*Продаж обєктів малої приватизації стартує із балансової вартості. Великої - із варості, визначеної радником із міжнародною репутацією. А у разі якщо конкурс із пошуку такого радника не відбувся, - то вартості, визначеної місцевим експертом.

*Отже, оцінка для продажу обєктів малої приватизації іде у мінуле. Так, балансова вартість може бути нерелеватною і неринковою, але майже повна відсутність обмежень у доступі до аукціонів повинна забезпечити природнє збільшення ціни до її ринкового рівня, який визначить ринковий попит, а не експерт (який нерідко, нажаль, є заангажованим).

*Якщо куплено будівлю, то покупець отримає право на оренду земельної ділянки. Але лише тої, яка необхідня для користування будинком. Не допускається під виглядом приватизації споруди в 40 кв.м. намагатися отримати земельну ділятку в 10, 100 або тисячу раз більшу, як у нас часто відбувається. Натомість, якщо будинок перебуває на землі, наданій у постійне користування якомусь державному або комунальному підприємству, відповідне право користування припиняється. Власник землі зобовязаний передати її в оренду покупцю у розумний строк (не більше ніж 6 місяців).

*Так, орендар, який зробив невідємні поліпшення, може викупити орендоване майно за оціночною вартістю і без конкурсу. Якщо орган приватизації наполягатиме на проведні аукціону, орендар отримає право на компенсацію невідємних поліпшень, але також і матиме право на участь в аукціоні. Склад поліпшень визначатиметься будівельною експертизою (а не аудитом, як чомусь теперь), а вартість поліпшень - звітом оцінювача.

*Строки позовної давності для малої приватизації скоротили. Один місяць є на оскарження результатів аукціону, 3 місяці - на оскраження укладеного за його наслідками договору.

*Нарешті, усі ці переваги поширюютья на приватизацію не лише державного, але і комунального майна.
Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 11:22

zzzzzz
Ой зрада зрадная, нужно срочно черенков подвезти!
komp
1
 
Повідомлень: 8381
З нами з: 08.11.07
Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.
 
Профіль
1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 11:30

komp
Почитай отчет НБУ о финансовой стабильности который вчера был опубликован
https://bank.gov.ua/doccatalog/document?id=60764561
Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 12:14

zzzzzz
Эксперды

За рівнем проникнення кредитів фізичним особам Україна перебуває на одному з останніх місць в Європі: відношення кредитів до ВВП становить усього 3.6%. Це низький показник, навіть якщо врахувати нижчий рівень економічного розвитку країни. Наразі жваво зростають обсяги незабезпечених кредитів, невеликих за розміром, з ефективною ставкою подекуди понад 40%.

А то, что ставка по кредитам в 20 раз выше чем у соседей в ЕС, это альтернативно загрузки физиков на 70% ВВП, по их ставкам.
Ежемесячно физики платят за обслуживание этих кредитов 8 млрд грн, порядка 100 млрд в год. И это без штрафов и прочих доплат.
Обслуживание кредитов обходится физикам в два раза дороже, чем расходы на всех чиновников всех рангов и мастей, всех органов и ветвей власти.
St/2
Аватар користувача
 
Повідомлень: 11210
З нами з: 02.09.08
Подякував: 675 раз.
Подякували: 1696 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 12:58

  komp написав:zzzzzz
Ой зрада зрадная, нужно срочно черенков подвезти!

Изысканно ...))))))))))))))))))
Investor_33
 
Повідомлень: 1107
З нами з: 16.05.17
Подякував: 60 раз.
Подякували: 224 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 13:28

UNAF

Член правления "Укрнафты" Роберт Уолли покинул свой пост

Киев. 19 декабря. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА – Член правления, исполнительный
вице-президент по вопросам технологий и услуг ПАО " Укрнафта"[UNAF] Роберт Уолли
(Robert Whalley) покинул свой пост, сообщила компания в системе раскрытия
информации Национальной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку (НКЦБФР).

"15 декабря досрочно, по согласию сторон, прекращены полномочия Р.Уолли", -
указано в сообщении.

Как сообщалось, Р.Уолли работал в компании с февраля 2016 года.
gmm
 
Повідомлень: 195
З нами з: 20.06.11
Подякував: 27 раз.
Подякували: 82 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 16:56

Re: Идеи: портфель

на четверг закон о приватизации в повестке дня
ChuLock
 
Повідомлень: 2165
З нами з: 05.07.08
Подякував: 924 раз.
Подякували: 275 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 17:39

  zzzzzz написав:komp
Почитай отчет НБУ о финансовой стабильности который вчера был опубликован
https://bank.gov.ua/doccatalog/document?id=60764561

Так это шож получается, у нас независимый Нацбанк!? :shock:
Ойзрадазрадонька!
Украина за три года добилась многого, но граждане пока не осознают успешность своих реформ, - британский аналитик Лоф
Украина всего за 3 года добилась впечатляющих успехов, но сами украинцы этого до конца не осознают, что является немалой угрозой для дальнейшего продвижения по пути реформирования.
Об этом сказал в комментарии "Укринформу" один из авторов отчета британского аналитического центра в области международных отношений Chatham House Джон Лоф (John Lough).
"Большая проблема заключается в том, чтобы продемонстрировать широкой общественности в Украине, что страна находится на пути, который укрепит ее институты, принесет больше инвестиций, и в конечном итоге повысит стандарты жизни, обеспечит безопасность. Сейчас население не очень это видит и понимает", - отметил аналитик.
В качестве примера он привел то, что далеко не все обрадовались, когда вступил в действие безвиз, очень серьезное достижение. Новость была плохо воспринята некоторыми людьми, потому что они просто не могут себе позволить воспользоваться им, отмечает Лоф. При этом он указывает на то, что Украина смогла добиться того, чего так сильно хотела Россия в последние годы, но не получит еще очень долго.
Понять растущее в обществе недовольство темпами реформ, на чем играют популисты, эксперт "может". Он призывает не недооценивать уровень недовольства. Власти, общественные организации, по его мнению, просто не доводят до публики достижения, общество не доверяет власти. Между тем, за 3 года было сделано больше, чем за предыдущие 22 года независимости, убеждены авторы доклада. В частности, это относится и к вопросу борьбы с коррупцией: на пути уменьшения возможностей для коррупционных действий был достигнут значительный успех, но широкой общественности об этом ничего не известно, и она думает, что "ничего не изменилось". Авторы считают, что будущее и судьба Украины непосредственно зависят от дальнейшей трансформации отношений между гражданами, экономикой и государством.
Доклад был представлен в Брюсселе, реакция там была положительной, "ее восприняли как объективную, сбалансированную, критическую в некоторых аспектах с обеих сторон", рассказал Лоф, который представил документ в Берлине в среду.
komp
1
 
Повідомлень: 8381
З нами з: 08.11.07
Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.
 
Профіль
1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 гру, 2017 18:21

  komp написав:Ойзрадазрадонька!


При всём уважение. Зачем Вы постоянно используете данные мемы в речевом обороте? К чему?
lrs7719
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2155
З нами з: 13.07.16
Подякував: 382 раз.
Подякували: 520 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 17011702170317041705 ... 2546>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
166 132913
Переглянути останнє повідомлення
Нед 31 гру, 2017 12:59
4884707
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама