detroytred написав:Звісно, що писати рапорт. Щоб, як мінімум, особисто отримати конкретний результат на подання саме свого рапорту. Хоч відмову, хоч підпис, хоч ігнор. І побачити на якому щаблі відбулася зупинка. Хто конкретно взяв на себе відповідальність ігнорити або відмовляти по рапорту.
Отже ж ви абсолютно нічого протизаконного не робите, подаючи рапорт, коли маєте законні підстави для нього. Пишіть. Маєте повне право. Таке бачення зі сторони. А рішення приймати вам.
Та писати рапорт - я обов'язково буду!(просто ще чекаю документи, які мають бути вже цього місяця і по яких можна буде звільнитись) Але я питав: 1. Чи ВЖЕ піднімати кіпіш/трубити у всі інстанції? 2. Чи вже потім, як подам рапорт і пройде 30днів, а надумає комбриг ігнорити рапорт?
Дякую. Та я вже тут багато "справок навів")) 1. Самостійно на пряму - можу лише своєму командиру/комбату - а далі він йде далі "по щаблях" 2. Поштою - кажуть, що теж марно... 3. Через Армію+ - особисто заходив, то там рапорти є тільки на відпустку і ще там декілька, а того, що мені потрібно - нема!(а на гарячці сказали, що може колись додадуть і такий рапорт🤦)
Тож ЄДИНИЙ правильний спосіб, який підказав адвокат знайомого і на гарячій лінії - це подавати ДВА однакових рапорта! І щоб на двох рапортах поставив "найближчий" командир дату і підпис! І, вже тоді, якщо минає 30днів, а йде ігнор - телефонувати на гарячу лінію і вони(по їх словах) вже мають брати начальство за сра ку!
Bobua написав:Дідько... Як же ж хочеться спіймати в тилу когось такого з мільйонів “впевнених/розчарованих”, що й досі ні годинки за ці 31міс не були на нулі. Байдуже кого. Блогера, депутата, тецекашника, тилового військ.щура -- але спіймати, відірвати від “заробітків на крові”, і гнати копняками на нуль. На нулі, поміж зливи смертоносних скалок, куль, вибухів і гудіння летючих падл -- так не вистачає впевненості й зачарованості...
Флер Будівельник Песікіт Василь-Рівне І інші "розчаровані"... які за тривалу війну до останньої верби...
А будьте такі ласкаві, а скиньте свої домашні адресочки
Как воевать,где воевать,сколько воевать и воевать ли вообще-должны решать те, кто воюет. остальному охлосу сидеть смирно и не мельтешить- кто бы не пришел,все равно отгребут за базар,хе-хе..
ЛАД написав:.............. Такое видео, не понимая слов, смотреть не годится.
Die Tränen greiser Kinderschar Ich zieh sie auf ein weißes Haar .............. Mutter, Mutter Oh gib mir Kraft
Спасибо, но понятнее стало ненамного. Понятно, что против войны, но войны бывают разные. Мы тоже не просили войну. А такую песню. по-моему, могут петь и те немцы, которые требуют сократить поставки оружия нам.