|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 14 лип, 2025 23:51
посетитель написав:Ок, як скажете )).Немає сенсу щось доводити коли ви вже себе переконали і питаєте тільки що б заспокоїтись.
Це знову Ваше припущення. Скидається, що це саме Ви "себе переконали"... Довести можна лише "належним і допустимим доказом", але мені достатньо заяви когось про такий факт. Чи є у Вас умови програми єПідтримка із зобов'язаннями перед нею банків? посетитель написав:так, уже були непоодинокі випадки коли банки задавали питання при надходженні коштів від овдп на їх єпідтримку.Тут є такі приклади.
Дайте посилання на такі приклади, зокрема по А-банку. І що було після питання, документи вимагали? Я також читав про заяви блокування при виплатах, але коли уточнював, виявлялось, що виплати були не на єПідтримку, зокрема в Приваті і Сенсі, проте при надходженні на єПідтримку жодного випадку не зафіксовано. Лише в Моні - від 700т., які одразу розблоковували при поясненні, що це виплата по ВОВДП
-
Visky
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 15 лип, 2025 16:03
Підкажіть, а додаток взагалі працює у когось, чи це в мене глюк. Зависає і усе(
-
Feh14
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 16:09
Працює
-
arkavs
-
-
- Подякував: 864 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 08:37
Visky написав: посетитель написав:Ок, як скажете )).Немає сенсу щось доводити коли ви вже себе переконали і питаєте тільки що б заспокоїтись.
Це знову Ваше припущення. Скидається, що це саме Ви "себе переконали"... Довести можна лише "належним і допустимим доказом", але мені достатньо заяви когось про такий факт. Чи є у Вас умови програми єПідтримка із зобов'язаннями перед нею банків? посетитель написав:так, уже були непоодинокі випадки коли банки задавали питання при надходженні коштів від овдп на їх єпідтримку.Тут є такі приклади.
Дайте посилання на такі приклади, зокрема по А-банку. І що було після питання, документи вимагали? Я також читав про заяви блокування при виплатах, але коли уточнював, виявлялось, що виплати були не на єПідтримку, зокрема в Приваті і Сенсі, проте при надходженні на єПідтримку жодного випадку не зафіксовано. Лише в Моні - від 700т., які одразу розблоковували при поясненні, що це виплата по ВОВДП
Суми більше 400000 я довіряю лише держбанкам.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 16 лип, 2025 12:38
sens Чому? Вашому Сенсу теж? А Фмоніторинг там не реагує?
-
Visky
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 17 лип, 2025 10:45
Visky написав:sens Чому? Вашому Сенсу теж? А Фмоніторинг там не реагує?
Склалося історично
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-