Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 214215216217218 ... 222>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 62
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
15%
9
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
18%
11
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
68%
42
Всього голосів : 62
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2017 10:45

greenozon
В себе такої проблеми не бачу. Але внесу деякі зміни, глянемо як буде
Haza
Аватар користувача
3

 
Повідомлень: 2989
З нами з: 30.10.07
Подякував: 193 раз.
Подякували: 517 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2017 10:03

Дякую

шановний автор,
поясніть будь ласка як правильно внести такий от хитрий депозит в програму

http://www.forward-bank.com/deposits/ti ... gresyvnyy/

і чи вона взагалі таке підтримує?
:o
greenozon
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1299
З нами з: 01.06.14
Подякував: 102 раз.
Подякували: 25 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2017 10:14

greenozon
Звичайний депо на 90 днів з пролонгацією. Після пролонгації оновлюєте ставку, або забиваєте відразу всі ставки в таблицю
Зображення
Haza
Аватар користувача
3

 
Повідомлень: 2989
З нами з: 30.10.07
Подякував: 193 раз.
Подякували: 517 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 13 вер, 2017 14:41

Haza
Импортировать данные из Excel как-нибудь можно? По поиску ничего не нашёл.
Обратная операция работает с помощью копировать/вставить.
Охотник на деньги
Аватар користувача
 
Повідомлень: 585
З нами з: 19.12.13
Подякував: 4 раз.
Подякували: 90 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 13 вер, 2017 21:49

Охотник на деньги
Не можна
Haza
Аватар користувача
3

 
Повідомлень: 2989
З нами з: 30.10.07
Подякував: 193 раз.
Подякували: 517 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 11:03

Клас!
Klegman
 
Повідомлень: 3
З нами з: 02.08.17
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2017 06:01

Дякую за підказку по хитрому 4-фазному депо!

2) щодо криптовалют - ось тут бідний макет який і близько не годиться в підмітки до вашого ПЗ

https://my.coinwizard.me

це як ідея, щоб вам зрозуміти :)
greenozon
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1299
З нами з: 01.06.14
Подякував: 102 раз.
Подякували: 25 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2017 07:38

greenozon
1.Наразі можна створити новий запис у довіднику валют "BTC"
Зображення
2. Створити новий(і) запис у довіднику банків - місце де зберігаються біткі (гаманець(і))
3. Створити поточний рахунок, де валютою буде біток.
Але мінімальна сума обліку буде 0,01біток, а це приблизно 1000 грн, що є не дуже
Haza
Аватар користувача
3

 
Повідомлень: 2989
З нами з: 30.10.07
Подякував: 193 раз.
Подякували: 517 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2017 07:42

  Haza написав:greenozon
1.Наразі можна створити новий запис у довіднику валют "BTC"
Зображення
2. Створити новий(і) запис у довіднику банків - місце де зберігаються біткі (гаманець(і))
3. Створити поточний рахунок, де валютою буде біток.
Але мінімальна сума обліку буде 0,01біток, а це приблизно 1000 грн, що є не дуже

Як рішення - створити у довіднику валют mBTC. Тоді мінімальна сума обліку буде 0,01 mBTC = 0,00001 BTC, або близько 1 грн. Або й мкBTC, ще в тисячу разів менше.
Але курс відповідно теж треба ділити на 1000 чи 1 000 000, а суми відповідно множити.
І бажано б курс якось автоматично підтягувати, хоч би з тієїж Куни, апішки в них викладені
http://m2bomber.com/ - пошук нерухомості без посередників / Arbitrium Vincit Omnia
Зображення Бажаєте встановити кнопку "Подякувати"? Вам сюди - topic193734.html
Faceless
Аватар користувача
Модератор
 
Повідомлень: 18447
З нами з: 24.01.12
Подякував: 1041 раз.
Подякували: 4165 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 09 жов, 2017 20:25

Создал два депозита с одинаковой суммой и выплатой в конце срока. В одном - с капитализацией, в другом - без. В подробностях депозита (окно в нижней части программы) в нижней строке, как я понимаю - сумма, которую я получу по окончании депо. Но для обоих депо эта сумма - одинаковая :!: Получается, программа не умеет считать %% с капитализацией? Или я что-то не так делаю, чтобы узнать, сколько я получу по окончанию??
la9
 
Повідомлень: 859
З нами з: 02.07.09
Подякував: 154 раз.
Подякували: 27 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 214215216217218 ... 222>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей
Модератори: Faceless, Irina555, ТупУм, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
5 3626
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 19 сер, 2016 10:46
bolex
2 1714
Переглянути останнє повідомлення
Чет 26 тра, 2016 10:49
megabrualdeath
0 3367
Переглянути останнє повідомлення
Сер 06 кві, 2016 10:48
ТупУм
реклама
Топ
відповідей
Топ
користувачів