Колеги, ви всі, по-своєму, маєте рацію на рахунок мого вчинку. Але, я вважаю, краще мало заробити, ніж втратити. Ніхто з нас тут не знає, на якій ціні ефір дампануть. Ви бачите, яке фомо почалося? За день приплив у етф по ефіру більше 700 млн. Коли таке було? Схожі відчуття були у березні та грудні 2024 року, коли ефір дійшов до 4000 і його одразу пролили униз, де він потім повзав на дні. Хто з вас реально вірить, що ефір зараз дотягнуть до 4000 до кінця цього місяця? Просто цікаво. Попереду вихідні, ми всі добре знаємо, як маніпуль дампить ринок по вихідним. Увесь рік такий. У мене вчора спитала знайома людина, що хоче купити ефір. Не біток! А ефір! Людина, взагалі, ніколи не цікавилася криптою. Ви всі знаєте, що потім буде.
vitaxa2006 написав: Хто з вас реально вірить, що ефір зараз дотягнуть до 4000 до кінця цього місяця?
Все залежатиме від шортунів. Якщо почнуть шортити, то можуть дотягнути. Але по відчуттям, максимум 3750 дотягнуть. Але стрибати в рОкету я не збираюсь. Бо ця рОкета вже бракована.
П.С. Не слухайте фомонакручувачів! Ви все правильно зробили. Я ще на 3050 вийшов. Ринок дасть ще файну точку для входу. Шортіть біток, коли вище 120 буде. Поставте хоч 20 баксів, це безпечно.
vitaxa2006 написав: Хто з вас реально вірить, що ефір зараз дотягнуть до 4000 до кінця цього місяця?
Все залежатиме від шортунів. Якщо почнуть шортити, то можуть дотягнути. Але по відчуттям, максимум 3750 дотягнуть. Але стрибати в рОкету я не збираюсь. Бо ця рОкета вже бракована.
П.С. Не слухайте фомонакручувачів! Ви все правильно зробили. Я ще на 3050 вийшов. Ринок дасть ще файну точку для входу. Шортіть біток, коли вище 120 буде. Поставте хоч 20 баксів, це безпечно.
vitaxa2006 написав:Хто з вас реально вірить, що ефір зараз дотягнуть до 4000 до кінця цього місяця? Просто цікаво. Попереду вихідні, ми всі добре знаємо, як маніпуль дампить ринок по вихідним.
Це ж просто гра Мене взагалі бінанс забанив, і не каже чому. Мабуть, за реєстрацію на ТОТ.
sergey_sryvkin написав:Мене взагалі бінанс забанив, і не каже чому. Мабуть, за реєстрацію на ТОТ.
Банан чудить. Мені дали вивести кошти та дали колєном під зад! І на тому спасибі!
В мене запросили документи і думають шось А з виводом коштів там мутно. Вивести криптою можна тільки BTC/wBTC, або будь яку іншу крипту в фіат, через p2p, з великою комісією.
Динамика эфира наводит на мысль, что мы с большой вероятностью находимся в начале мини-альтсезона. В этом случае стоит ожидать движения эфира к АТН в ближайшем будущем, после чего начнут по-настоящему стрелять другие фундаментальные альты. Но сейчас жду некоторую коррекцию от 3750+- или даже с текущих.